Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Radomír Hrotek
[email protected]
 
 
 
 
 

 

Cygnett GateWay VR Headset - okuliare na virtuálnu realitu pre smartfóny do 5,5´´.

 
 
 
 
 
 
 
  • Cygnett GateWay VR Headset - okuliare na virtuálnu realitu pre smartfóny do 5,5´´.
  • Cygnett GateWay VR Headset - okuliare na virtuálnu realitu pre smartfóny do 5,5´´.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kód:
CUCY2023VRHEA
Part No.:
CY2023VRHEA
EAN:
848116014593
Výrobca:

CYGNETT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Chystajú sa zmeny! Vaše dni klasického diváka sú zrátané! Od teraz sa môžete ponoriť do zábavy v inovatívnom svete virtuálnej reality jednoduchým vložením Vášho smartfónu do týchto okuliarov. Celý svet je plný očakávaní z nových možností zábavy vďaka využitu Virtuálnej reality v užívateľsky jednoduchej, ale efektívnej forme. Vstúpte do sveta najnovšej technológie VR jednoduchým pozorovaním všetkého, čo sa deje okolo Vás - za Vami, nad Vami, vedľa Vás a samozrejme priamo pred Vašimi očami v tej navyššej kvalite.

Video v rozsahu 360 stupňov
Sledujte videá z rôznych udalostí a častí sveta v pozorovacom uhle plných 360 stupňov. Či už je to adrenalín z pretekania, motokrosová jazda, alebo lyžovačka na najstrmších čiernych zjazdovkách. Budete sa cítiť, ako by ste boli skutočným účastníkom športového podujatia a všetko sa okolo Vás reálne odohrávalo, pri čom akciu pozorujete z ľubovoľného uhla. Sledujte 3D videá a filmy v dokonale čistom obraze s vysokým rozlíšením. Stante sa súčasťou videoklipu a vychutnajjte si pocit, akoby ste stáli priamo na javisku a mohli sa priamo dotknúť obecenstva. Zúčastnite sa osobne na dianí v televíznom štúdiu a pozrujte úplne všetko - od obecenstva, cez televízny štáb až po účinkujúcih.

Fotografie v rozsahu 360 stupňov
Prezrite si unikátne lokality z celého sveta, od  exkurzie do veľkolepého Grand Canyonu až po zastávku pod majestátnou Eiffelovkou. Môžete pozorovať úplne všetko - od dola až nahor, tak aj okolo seba. Navštívte miesta a stavby vo svete, kde ste doteraz nikdy neboli! Všetko si môžete detailne pozrieť vďaka VR headsetu v rozahu 360 stupňov.

Hry
Prostredníctvom VR headsetu tiež môžete prehliadať Vaše súbory v smartfóne, fotografie a videá prostredníctvom stiahnutej aplikácie spôsobom a v kvalite, ako nikdy pred tým. Práve túto aplikáciu čaká najväčšia expanzia a nárast. Použitie VR headsetu pri hraní interaktívnych hier Vám umožní zážitok ako by ste boli priamym účastníkom hry v plnom rozahu 360 stupňov. Zažite vzrušenie na úplne novej úrovni!

Kompatibilita
VR headset je vybavený systémom "Flip Down" s magnetickým uzatváraním, vďaka čomu váš smartfón bude jednoducho uchytený do headsetu. Tento systém tiež umožňuje jednoduchý prístup k nabíjaciemu konektoru z ktorejkoľvek strany zariadenia.
Smartfón umiestnený vo VR headsete pohodlne spočíva na pogumovanej jemne lepiacej podložke, ktorá ho bezpečne zachytí. VR Headset je kompatibilný s väčšinou smarfónov s uhlopriečkou displeja od 4´´ (napr. iPhone 5) až po 5,5´´´(napr. Samsung Galaxy S9).



Stránky o produkte:

https://www.cygnett.com/products/gateway-vr-virtual-reality-headset


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 

Parametre

 
 
 

Základné parametre
Typ:  Na virtualnu realitu 
Určenie:  Pre smartfóny 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.