ASBIS SK
ASBIS SK

Zoznámte sa s novými členmi v portfóliu rodiny CX switchov Aruba CX 6300 a Aruba CX6400.

25 rokov skúseností vývoja vlastných ASICov vyústilo do ASIC 7. generácie - natívne cloudové portfólio. Vyznačuje sa jednoduchou prevádzkou s jediným operačným systémom, ktorý poskytuje zariadeniu access prístup až k dátovému centrum a taktiež zabezpečuje konzistenciu a jednoduchú správu.

Inteligentná automatizácia prispieva k úspore času a k ľahkej, bezpečnej a rýchlej koordináciu zmien konfigurácie prepínačov a uľahčuje vyhľadávanie, úpravy, overovanie, nasadenie a auditovanie konfigurácií.

Proaktívny troubleshooting a rozhodovanie pri riešení problémov. Zefektívnite riešenie problémov pomocou prehľadu v reálnom čase a v celej sieti prostredníctvom distribuovaných integrovaných analýz v každom prepínači, ktoré vám pomôžu odhaliť a vyriešiť problémy skôr, ako dôjde k ovplyvneniu sieťovej prevádzky a používateľov.

Bezpečné a ľahké presadzovanie zjednotených politík. Nasadzujte jednotné káblové a bezdrôtové politiky (wired and wireless) založené na rolách, aby ste udržali prevádzku oddelenú a zaistili bezpečnosť. Vždy spoľahlivé sieťové pripojenie. Architektúra mikroslužieb poskytuje úplnú programovateľnosť a automatizácia na vytvorenie siete s vysokou dostupnosťou, a to aj počas upgradov. Špičková skúsenosť používateľov . Podniková sieť, ktorá sa rozširuje a poskytuje neblokujúci výkon od prístupu až po dátové centrum pre čo najlepší užívateľský zážitok.

Vždy spoľahlivé sieťové pripojenie. Architektúra mikroslužieb poskytuje úplnú programovateľnosť a automatizácia na vytvorenie siete s vysokou dostupnosťou, a to aj počas upgradov.

Špičková skúsenosť používateľov. Podniková sieť, ktorá sa rozširuje a poskytuje neblokujúci výkon od prístupu až po dátové centrum pre čo najlepší užívateľský zážitok.

 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.