ASBIS SK
ASBIS SK
VALUES NEWS

TRENDY: Zálohovanie a replikovanie dát.
Novinky vo Veeam Backup and Replication v11

24. februára 2021 prišiel Veeam s novou verziou obľúbeného zálohovacieho nástroja Veeam Backup and Replication (VBR). Už prvý pohľad do release notes dáva tušiť, že to nie je iba ďalšia naleštená verzia bez výrazných zmien. VBR verzia 11totiž obsahuje viac ako 200 nových funkcionalít a vylepšení. Poďme sa teda pozrieť na tie najpodstatnejšie:

Disaster Recovery s Veeam Continuous Data Protection (CDP)

Eliminuje výpadky a minimalizuje stratu dát pre Tier-1 VMware workloady s CDP a zabezpečuje okamžitú obnovu do posledného replikovaného stavu, alebo akéhokoľvek želaného bodu v čase, ktorý poskytuje najlepší cieľ bodu obnovy (RPO).

Spoľahlivá ochrana proti Ransomware

Bezpečne uchováva zálohy pomocou zabezpečeného Linuxového repozitára, ktorý ukladá dáta s nemenným príznakom, čiže dáta nie je možné pozmeniť ani zmazať. Zabezpečený Linuxový repozitár spĺňa predpisy SEC 17a-4(f), FINRA 4511(c) a CFTC 1.31(c)-(d) o ochrane pred zašifrovaním dát ransomvérom a náhodným alebo úmyselným zmazaním.

Amazon S3 Glacier a Microsoft Azure Archive Storage

Výrazne redukujú náklady na dlhodobú archiváciu a uchovávanie dát. Súčasne nahrádzajú manuálny manažment pások s natívnou podporou pre Amazon S3 Glacier (vrátane Glacier Deep Archive) a Microsoft Azure Archive Storage a kompletnou správou životného cyklu zálohy vo Veeam Scale-out Backup Repository™ Archive Tier.

Google Cloud Storage

Podporovaný je aj Google Cloud Storage vo Veeam Scale-out Backup Repository Capacity Tier, čím sa rozširuje ponuka cloudových objektových úložísk.

Rozšírené Instant Recovery

Dosiahnite najrýchlejší čas obnovy (RTO) s výkonnou okamžitou obnovou pre Microsoft SQL, Oracle databázy a sieťové disky na NAS od priekopníka Instant VM Recovery®.

Veeam Agent for Mac

Umožňuje používateľom zálohovať akékoľvek zariadenie s operačným systémom mac OS a rozširuje tak existujúcu ponuku Veeam agentov pre Microsoft Windows, Linux, IBM AIX a Oracle Solaris.

Kompletný zoznam noviniek nájdete tu https://tinyurl.com/3sphsnfs

Na tému Zálohovanie a replikovanie dát sme v marci pripravili webinár, ktorého záznam nájdete tu: https://tinyurl.com/3s4xrthy

Lubomír Hatina
Pre-sales Engineer
ASBIS SK

 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.