ASBIS SK
ASBIS SK
 
 
Keď je napájanie prerušené, alebo kolíše mimo bezpečnú úroveň, riešenia UPS okamžite zaistia čisté záložne napájanie z batérie pre pripojené zariadenia. Ponuka UPS zariadení od APC poskytuje riešenia pre domácnosti (Back-UPS), ale aj pre väčšie podniky (Smart-UPS, Smart-UPS RT). K ich nákupu navyše aktuálne získate OMV poukážku v hodnote 10, 20 alebo 30 eur podľa zvoleného modelu:
K nákupu vybraných APC Back-UPS získate OMV poukážku v hodnote 10 eur

Produkty z rady Back-UPS poskytujú ochranu napájania pre počítače, modemy, externé úložné zariadenia, herné konzoly a mnohé ďalšie domáce, či kancelárske elektronické zariadenia. Dokážu zaistiť dostatočný záložný chod na batériu pri výpadkoch napájania a stabilizovať nebezpečné výkyvy napätia. Poskytujú ochranu pred škodlivými prepätiami a špičkami a umožňujú použitie softvéru pre správu, ktorý je nevyhnutný pre maximálne využitie jednotky. Sú schopné tiež vypínať napájanie u nečinných zariadení a tým spotrebovať menej energie a ušetriť vaše financie.


K nákupu vybraných APC Smart-UPS získate OMV poukážku v hodnote 20 eur

Oceňované zariadenie Smart-UPS® spoločnosti APC je najpopulárnejším svetovým zariadením UPS pre servery, úložiská a siete. Spoľahlivá ochrana kritických dát a zariadení pred výpadkami napájania vďaka prísunu stabilného a spoľahlivého napájania na sieťovej úrovni. Okrem bezkonkurenčnej spoľahlivosti a možnosti správy produkt Smart-UPS poskytuje vysokú efektivitu pri nízkych, stredných a vysokých úrovniach záťaže a predurčuje sa ako ideálne riešenie pre súčasné viacprocesorové servery a servery s podporou virtualizácie, ktoré majú premenlivé výkonnostné nároky.


K nákupu vybraných APC Smart-UPS RT získate OMV poukážku v hodnote 30 eur

Zariadenia Smart-UPS On-Line zaisťujú ochranu napájania online s vysokou hustotou a skutočným dvojitým prevodom pro servery, hlasové a dátové siete, lekárske prístroje a svetelné priemyslové aplikácie. Zariadenie Smart-UPS On-Line dokáže podporovať záťaž od 1 do 20 kVA vo flexibilnej konfigurácií veži alebo stojana a je k dispozícii v rozsahu 2U až 12U. Dodávaný software správy PowerChute zaisťuje automatické a spoľahlivé ukončenie sieťových operačných systémov. Celá rada zariadení Smart-UPS On-line ponúka zákazníkom výhody v prostredí s problematickým napájaním vrátane širokých možností vstupného napätia, extrémne presnej regulácie výstupného napätia, regulácie frekvencie, interného premostenia a korekcie vstupného účinníku.
 
 
Pozri ponuku UPS
 
 
 
 
Podmienky akcie:
• Ponuka platí od 6.5. do 31.5.2019.
• Ponuka nie je kombinovateľná s inými promo akciami.
• Poukážka bude zaslaná spolu s tovarom a fakturovaná za 0,01 €.
• Ponuka neplatí pre retail, etail, projekty a nákup za špeciálne ceny.


 
ASBIS SK
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť mobilnú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.