ASBIS SK
ASBIS SK
 
Predstavujeme novú značku ABBYY – inteligentné dokumentové riešenia
 

 
ABBYY je globálny poskytovateľ obchodných inteligentných riešení a služieb. V celosvetovom meradle je ABBYY líder na trhu pre zachytávanie a spracovávanie obsahu inovatívnymi jazykovými technológiami, ktoré sa integrujú počas celého informačného cyklu.

Víziou firmy je stať sa prvou voľbou pre zákazníkov a partnerov po celom svete, ktorí potrebujú previesť neštruktúrovaný obsah na štruktúrované dáta pripravené na podnikanie

ABBYY Riešenia

ABBYY Riešenia

Riešenia spoločnosti ABBYY optimalizujú podnikové procesy s cieľom znížiť riziko, urýchliť rozhodovanie a zvýšiť výnosy. Od skenovania a rozpoznávania dokumentov až po zhromažďovanie údajov a textovú analýzu , ABBYY integruje firemné technológie do celého informačného cyklu.


Kľúčový produkt spoločnosti ABBYY

Fine Reader OCR - FineReader zjednodušuje prácu s vytlačenými dokumentmi a súbormi PDF vďaka tomu, že v sebe spája výkonné technológie OCR a konverzie s neodmysliteľnými nástrojmi na prácu so súbormi PDF. S týmto produktom dokážete úpravy a konverzie PDF a takisto porovnávanie dokumentov a automatizáciu.


Spoločnosť ABBYY pôsobí na globálnom trhu a ma sídla v Európe (Mníchov, Nemecko), Rusku (Moskva) a Severnej Amerike (Milpitas, Kalifornia), ako aj regionálne kancelárie v Austrálii, Veľkej Británii, Francúzsku, Španielsku.


Riešenia, produkty a technológie spoločnosti ABBYY sú dostupné vo viac ako 200 krajinách a regiónoch prostredníctvom širokej partnerskej siete.


 
Pozrieť produkty
 
 
 
 
ASBIS SK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.