ASBIS SK
ASBIS SK

Grafická karta AMD Radeon™ RX 7600 s architektúrou RDNA™ 3 ponúka bezprecedentný výkon, vizuálne efekty a efektivitu pri hraní hier a streamovaní v rozlíšení 1080p.

Ponorte sa do úchvatného obrazu s presnými farbami, ktoré zabezpečuje AMD Radiance Display™ Engine, a zvýšte snímkovú frekvenciu pomocou technológií zvyšovania rozlíšenia AMD FidelityFX™ Super Resolution a AMD Radeon™ Super Resolution.1,2 Ak chcete odomknúť ešte vyšší výkon, skombinujte grafickú kartu AMD Radeon™ RX 7000 Series s kompatibilným procesorom AMD Ryzen™ a aktivujte inteligentné technológie AMD.3

PRELOMOVÝ VÝKON

Grafická karta AMD Radeon™ RX 7600 nastavuje novú úroveň výkonu pre hráčov a streamerov. Je vybavená zjednotenými výpočtovými jednotkami AMD RDNA™ 3 a bleskovo rýchlymi taktovacími frekvenciami, ktoré umožňujú pokročilý herný výkon s vysokou obnovovacou frekvenciou pri rozlíšení 1080p.

ÚCHVATNÉ VIZUÁLNE EFEKTY

Objavte novú úroveň vernosti a ultra rýchleho hrania s technológiou High-Performance Rendering, ktorá je kombináciou výpočtových funkcií AMD FidelityFX™ a technológií zvyšovania rozlíšenia a prináša prvotriedne vizuálne efekty s pozoruhodným výkonom. Ponorte sa ešte hlbšie s technológiou AMD Radiance Display™ Engine a DisplayPort™ 2.14, aby ste si mohli vychutnať až 68 miliárd farieb pri prehrávaní videa v rozlíšení až 8K. Poskytnite svojim divákom lepšiu vizuálnu kvalitu pri streamovaní a nahrávaní pomocou vylepšených kódovačov spolu s integrovanou umelou inteligenciou a technológiou strojového učenia, ktorá sa prispôsobuje obsahu a umožňuje dosiahnuť ešte lepší a ostrejší obraz pri streamovaní.

LEPŠIE TO IDE SPOLU

Skombinujte grafickú kartu AMD Radeon™ RX 7600 s procesormi AMD Ryzen™ a aktivujte inteligentné technológie AMD3. Môžete tak uvoľniť výnimočný výkon, ktorý vám poskytne výhodu v hre. Vylepšite svoju grafickú kartu AMD Radeon™ RX 7000 Series pomocou softvéru AMD: Adrenalin Edition™ s nepriestrelnými ovládačmi pre tie najlepšie zážitky z hrania počítačových hier.

VYŠŠÍ VÝKON. MAXIMÁLNA VERNOSŤ

Technológia AMD FidelityFX™ Super Resolution1 posúva technológiu zvyšovania rozlíšenia na ďalšiu úroveň. Poskytuje neuveriteľnú kvalitu obrazu a zároveň zvyšuje snímkovú frekvenciu v podporovaných hrách. AMD Radeon™ Super Resolution (RSR)2 využíva technológiu FSR na úrovni ovládačov, čím vám poskytuje výhody zvýšeného výkonu v tisícoch hier.

Zaobstarajte si tú svoju! Kontaktujte ešte dnes svojho manažéra zo spoločnosti ASBIS.

Kúpiť

1Funkcia AMD FidelityFX™ Super Resolution (FSR) 1 a 2 je k dispozícii vo vybraných hrách a vyžaduje si integráciu zo strany vývojárov. Zoznam podporovaných hier nájdete na stránke www.amd.com/en/technologies/fidelityfx-super-resolution. Funkcia AMD FidelityFX™ Super Resolution závisí od hry a je podporovaná v nasledujúcich produktoch AMD. FSR 1.0: AMD Radeon™ RX 7000, 6000, RX 5000, RX 500, grafické karty radu RX Vega, RX 480, RX 470, RX 460 a všetky procesory AMD Ryzen™ s grafikou AMD Radeon™, ak sú splnené minimálne požiadavky hry. FSR 2.0: AMD Radeon™ RX 7000, 6000, RX 5000, grafické karty radu RX Vega a grafická karta AMD Radeon™ RX 590, ak sú splnené minimálne požiadavky hry. Spoločnosť AMD neposkytuje technickú ani záručnú podporu pre povolenie funkcie AMD FidelityFX™ Super Resolution na grafických kartách iných výrobcov. GD-187.

2K marcu 2023 je funkcia AMD Radeon™ Super Resolution (RSR) kompatibilná s grafickými kartami AMD Radeon™ RX 5000 Series a novšími a funguje s hrami, ktoré podporujú exkluzívny režim celej obrazovky. Vyžaduje sa softvér AMD: Adrenalin Edition 22.3.1 alebo novšia verzia. Ďalšie informácie sa dozviete na stránke www.amd.com/rsr. GD-197.

3Inteligentné technológie AMD vrátane AMD SmartAccess Graphics, SmartAcess Storage, SmartAccess Video, SmartShift Eco a SmartShift Max môžu vyžadovať povolenie zo strany OEM alebo vývojára a sú k dispozícii len pri vybraných konfiguráciách. Vyžaduje sa ďalší vybraný hardvér AMD. Ďalšie informácie sa dozviete na stránke www.amd.com/en/graphics/amd-radeon-rx-laptops. GD-216.

4Podpora DisplayPort™ 2.1 závisí od návrhov kariet AIB.

© 2021 Bethesda Softworks LLC, súčasť spoločnosti ZeniMax Media. Starfield, Bethesda, Bethesda Game Studios, Bethesda Softworks, ZeniMax a súvisiace logá sú registrované ochranné známky alebo ochranné známky spoločnosti ZeniMax Media Inc. v USA a/alebo iných krajinách. Všetky ostatné ochranné známky alebo obchodné názvy sú majetkom príslušných vlastníkov. Všetky práva vyhradené.

Deathloop © 2021 ZeniMax Media Inc. Vyvinuté v spolupráci so spoločnosťou Arkane Studios. Deathloop, Arkane, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax a súvisiace logá sú registrované ochranné známky alebo ochranné známky spoločnosti ZeniMax Media Inc. v USA a/alebo iných krajinách. Všetky práva vyhradené.

© 2023 Source Technology. Recreate Games a Party Animals sú registrované ochranné známky alebo ochranné známky spoločnosti Source Technology, Inc.

© 2023 Advanced Micro Devices, Inc. Všetky práva vyhradené. AMD, logo so šípkou AMD, Radeon, FidelityFX, FreeSync, Infinity Cache, RDNA a ich kombinácie sú ochranné známky spoločnosti Advanced Micro Devices, Inc. HDMI, logo HDMI a High-Definition Multimedia Interface sú ochranné známky alebo registrované ochranné známky spoločnosti HDMI Licensing, LLC v USA a ďalších krajinách. Microsoft, Windows a DirectX sú registrované ochranné známky spoločnosti Microsoft Corporation v USA a/alebo iných krajinách. Ostatné názvy produktov použité v tomto dokumente slúžia len na identifikačné účely a môžu byť ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.