ASBIS SK
ASBIS SK

Prehľad aktuálnych Cisco promo akcií na jedno mieste. Pracujte z domu a kancelárie efektívne a bezpečne s WEBEXom alebo využite zľavy na špičkové licencie.



Nakúpte 4 switche
Cisco Small Business portfólia teraz za bezkonkurenčnú cenu!

Vybudujte si rýchlu a spoľahlivú sieť pre váš biznis pomocou Cisco switchov radu SG110 a SG250. Séria 110 predstavuje ľahko použiteľné prepínače na ktoré nie je potrebná konfigurácia a séria 250 je zase novšia generácia riešení pre stredne veľké firmy. Vyberte si 4 switche z kategórie 110 alebo 250 už dnes.



3-pack prístupových bodov CBW140AC za jedinečnú cenu

Cisco Business CBW140 je bezdrôtový prístupový bod, podporujúci najnovší štandard WiFi - IEEE 802.11ac Wave 2. Tento prístupový bod rozširuje pokrytie a kapacitu na všetkých pripojené zariadenia ako sú smartphony, tablety či vysokovýkonné notebooky, ktoré majú integrovanú podporu 802.11ac Wave 1 alebo Wave 2. Zabezpečte si svoju firmu či prevádzku za dostupné ceny tých najlepších Cisco riešení.



Cisco Šrotovné

Chcete modernizovať svoje hardvér zariadenia a vymeniť ich za špičkové zariadenia Cisco? Potom je táto ponuka ušitá na mieru priamo pre vás. Poraďte sa s našimi expertmi a my vám zostavíme objednávku podľa vašich požiadaviek a preferencií. Na celý nákup môžete získať zľavu až do výšky 15 % z nákupnej ceny.

Cisco SMB a MerakiGO produkty teraz aj s darčekom

Cisco prináša praktické a spoľahlivé riešenia pre váš biznis. Či už siahnete po horúcej novinke MerakiGO, alebo po overených SMB riešeniach, teraz budete odmenený za váš nákup Kaufland darčekovou poukážkou.

First Year On Us

Zakúpte si nové zariadenie Cisco Meraki s licenciou na správu cloudu a získajte ďalší rok zadarmo. Akcia platí len pre licencie zakúpené na 3 a viac rokov. Neváhajte a kontaktujte náš Cisco tím, radi vám poradíme.

Meraki Remote Work offers

Priblížte svojim zákazníkom inoffice skúsenosti s cloudovými riešeniami Meraki bez zbytočných nákladov alebo zložitých inštalácií. V rámci akcie si môžete vybrať z Meraki Teleworker riešení, System Manager a Meraki MDM riešení. Taktiež môžete získať zľavu na zariadenia rady MI, MX, SM a produktovú sériu Z3 – hardvér a licencovanie. Pre bližšie info a cenovú ponuku kontaktujte náš Cisco tím.

Akcia platí do 23. januára 2021.

Cisco DNA promo

Zakúpte si jeden alebo viac Access pointov Cisco Catalyst série 9100 alebo Wireless série 9800 a získajte jeden rok na softvér Cisco DNA pre bezdrôtové siete úplne zadarmo. Neváhajte a nakupujte, prvý rok platíme my!

Akcia platí do 23. januára 2021.

Kompletné vybavenie
na špičkový meeting
Webex on flip

Získajte balíček Webex Enterprise Trial, ktorý umožňuje vytvárať HD meetingy a webináre neobmedze-ne s počtom až 200 užívateľov. Cisco platformu je možné prelin-kovať aj s Office 365 a pozývať na meetingy rovno z MS Outlook kalendára. Samozrejme rovnako môžete nahrávať meetingy a sharovať dokumenty a k tomu máte viac úložného priestoru. Sú časťou balíčka je dotyková TV od Samsungu a stojan kompatibil-ný s ponúkaným riešením. Pre zaslanie cenovej ponuky kontaktujte náš Cisco tím: [email protected].



Získajte 365 dní navyše s licenciou od Cisco Meraki

Starostlivosť o našich zákazníkov je na prvom mieste, preto vám prinášame predĺženie platnosti licencie cloudovej správy Meraki. Každý zákazník, ktorý si zakúpi novú licenciu od značky Cisco Meraki na tri a viac rokov získa ako darček celý rok bez ďalších poplatkov.

 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.