ASBIS SK
ASBIS SK

Vďaka Cisco Webex vám pomôžeme fungovať aj v súčasnej náročnej situácii.

Vytvorte pre svojich pracovníkov jednoduché zasadacie miestností, ktoré im budú voľne k dispozícii a ktoré budú využívať na vzájomnú vysokokvalitnú videokomunikáciu.

Ako pracovať s Webexom?

V našom pravidelnom Cisco online webinári sme vám priniesli návod ako pracovať s platformou Cisco Webex a zároveň priblížili k nej ideálne portfólio produktov. Pozrite si video a získajte prehľad o funkciách a možnostiach využitia free verzie pre pohodlnú prácu z domu.
Heslo: MmR3jBtB

Free Cisco Webex

Cisco ponúka možnosť „Free Webex“, kde dostanete osobný účet zadarmo. Tento účet vám umožňuje vytvárať meetingy o veľkosti 100 účastníkov, ktoré sú v HD rozlíšení. Využívať ho môžete na desktop a aj na mobilnej aplikácii. Máte k dispozícii cloudové úložisko o veľkosti 1GB. Rovnako môžete využívať aj aplikáciu Webex Teams, kde môžete vytvárať virtuálne miestnosti a posielať správy neobmedzene.

Chcem balíček
licencia + hardvér

Cisco tento balíček ponúka pre firmy s názvom Webex Enterprise Trial a umožňuje vám vytvárať HD meetingy neobmedzene, webináre a meetingy s počtom 200 užívateľov. Cisco platformu je možné prelinkovať aj s Office 365 a pozývať na meetingy rovno z MS Outlook kalendára. Samozrejme rovnako môžete nahrávať meetingy a sharovať dokumenty a k tomu máte viac úložného priestoru. Sú časťou balíčka je dotyková TV od Samsungu a stojan kompatibilný s ponúkaným riešením.

Cisco Webex pomáha školám na celom svete

Základné, stredné i vysoké školy boli z preventívnych dôvodov nútené zatvoriť svoje triedy či učebne a prerušiť vyučovanie. Preto sa spoločnosť Cisco rozhodla pomôcť nie len firmám ale aj školám otvorením virtuálnych tried a možnosťou vyučovania na diaľku. Pripojiť sa na hodinu z bezpečia a pohodlia domova je ten najlepší a najzábavnejší spôsob, ako pokračovať s vyučovaním a stretnúť sa so spolužiakmi i napriek súčasným nepriaznivým okolnostiam.

 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.