ASBIS SK
ASBIS SK

Disig licencie a riešenia pomáhajú zjednodušiť komunikáciou s verejnou správu a spoločnosťami v komerčnom sektore. Všetky riešenia a licencie spĺňajú európske nariadenia eIDAS a platnú slovenskú legislatívu.

Odporúčame

Disig Desktop Signer Licencia pre kvalifikovaný elektronický podpis a pečať, desktop riešenie

Disig Desktop Signer umožňuje jednoducho a rýchlo vytvoriť a overiť kvalifikovaný elektronický podpis a pečať pre všetky schválené formáty dokumentov pre komunikáciu s orgánmi verejnej správy. Umožňuje nahradiť klasický spôsob riešenia životných situácií bez nutnosti osobnej návštevy v pobočkách štátnych alebo súkromných spoločností.


Kvalifikovaná časová pečiatka Jednoduchá náhrada notárskeho overenia

Kvalifikovaná časová pečiatka slúži ako dôkaz o tom, že elektronické údaje, ku ktorým je pripojená, existovali v čase, v ktorom časová pečiatka vznikla. Čas určený v časovej pečiatke potvrdzuje tretia nezávislá strana – dôveryhodný poskytovateľ služieb. Ak sa použije na elektronický právny úkon kvalifikovaná časová pečiatka spolu s kvalifikovaným elektronickým podpisom, nahrádza v týchto prípadoch notárske alebo úradné overenie dokumentu v listinnej podobe.


Disig Hromadné podpisovanie Kvalifikovaný elektronický podpis/pečať množstva dokumentov na 1 klik

Doplnkový modul Disig Hromadné podpisovanie umožňuje podpisovať/pečatiť veľké množstvo dokumentov jedným zadaním PIN kódu, teda doslova "jedným klikom". Využíva sa najmä pri elektronickom podpisovaní/pečatení zmlúv, rozhodnutí alebo faktúr.

Disig Hromadné podpisovanie je doplnkový modul k produktu kvalifikovaný elektronický podpis Disig Desktop Signer, nie je možné ho zakúpiť samostatne.


Disig Archív Archív dokumentov s platným elektronickým podpisom

Disig Archív umožňuje archivovať elektronické dokumenty tak, aby bola zabezpečená dlhodobá overiteľnosť kvalifikovaného elektronického podpisu alebo pečate. Aj po niekoľkých rokoch tak máte k dispozícii dokumenty s platným elektronickým podpisom, ktoré sú platné pre legislatívne aj právne účely.

Disig Hromadné podpisovanie je doplnkový modul k produktu kvalifikovaný elektronický podpis Disig Desktop Signer, nie je možné ho zakúpiť samostatne. K dispozícii je vo verzii pre 200, 1.000 a 10.000 dokumentov.


Disig Zaručená konverzia

Licencia Zaručená konverzia umožňuje previesť dokumenty z ich listinnej podoby do elektronickej a naopak. Táto licencia je vhodná predovšetkým pre notárske a advokátske kancelárie, ktoré majú oprávnenie poskytovať zaručenú konverziu.

Zaručenú konverziu môžu vykonávať iba zákonom vymedzené tzv. oprávnené osoby, a túto službu môžu poskytovať fyzickým osobám alebo právnym subjektom

Pozri všetky produkty
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.