HP
HP
HP Probook 400

HP Reinvent: World Partner Forum, Houston/Bratislava – 27. marca 2019 —HP na svojej najväčšej globálnej konferencii pre partnerov HP Reinvent predstavilo množstvo počítačových noviniek. V prvom rade je to nová generácia laptopov a konvertibilných počítačov HP ENVY, ktorá v spotrebiteľskom portfóliu HP doplní nedávno predstavený inovovaný rad HP Pavilion. Ponuku komerčných zariadení HP rozšíri o laptopy HP ProBook 445R G6, HP ProBook 455R G6 a stolný mini počítač HP ProDesk 405 G4 s druhou generáciou procesorov AMD pre malé a stredné firmy.


Okrem nových PC uvádza HP tiež pokročilé riešenie pre spoluprácu a konferenčné hovory s názvom HP Zoom Room Solutions a vylepšené služby pre prémiové komerčné laptopy a pracovné stanice HP Premier Care Solutions.

„Zákazníci od nových technológií očakávajú viac ako kedykoľvek predtým. Musíme preto spolupracovať s našimi partnermi, aby sme dokázali reagovať na meniace sa potreby nastupujúcich generácií. Teraz sprístupňujeme prémiový dizajn a funkcie všetkým používateľom zo spotrebiteľskej aj komerčnej sféry a prinášame nové inteligentné riešenia, ktoré s nimi udržia krok,“ povedala Anne-Sophie Hadberg, General Manager, EMEA Personal Systems Business, HP Inc.


Atraktívne a výkonné prístroje pre život

Spotrebitelia dnes chcú zariadenia, ktoré sa stanú súčasťou ich života a zároveň budú odrážať ich osobnosť. 57 % mileniálov spozná PC, ktoré sa rozhodnú vybrať, na prvý pohľad. 82 % z tejto skupiny potom považuje PC za úplne zásadnú súčasť svojho života. Nová generácia laptopov a konvertibilných počítačov HP ENVY sa v mnohých ohľadoch inšpirovala prémiovým radom HP Spectre a dostala HP Command Center pre čo najlepší výkon, vycibrený dizajn s geometricky vzorovaným krytom reproduktorov a výduchov chladenia a nepriestrelné zabezpečenie vrátane čítačky odtlačkov prstov, hardvérového vypínača webkamery a voliteľného súkromného filtra obrazovky HP Sure View pre ochranu pred nechcenými pohľadmi.

Laptop HP ENVY 13 bol navrhnutý s maximálnym ohľadom na mobilitu. Dostal preto najnovšie procesory Intel, vďaka ktorým jeho batéria vydrží až 19 hodín (takmer o 41 % dlhšie ako predchádzajúce generácie).

Konvertibilné zariadenie HP ENVY x360 13 beží na výkonnej 2. generácii procesorov AMD Ryzen™, s ktorými jeho batéria vydrží až 14,5 hodiny. HP ENVY x360 15 stavil na všestrannosť a bude dostupný s procesormi AMD aj s poslednou, 8. generáciou procesorov Intel® Core™. Batéria vydrží až 13 hodín. Horný rámček jeho displeja sa oproti predchádzajúcej generácii stenčil o 28 % a na výber bude aj konfigurácia s AMOLED displejom, ktorý ponúkne dokonalé zobrazenie farieb a jas. Laptop HP ENVY 17 sa zameral predovšetkým na výkon. Pre maximálnu produktivitu, kreativitu i voľnosť pri zábave preto bude vybavený nielen 8. generáciou procesorov Intel® Core™, ale aj grafickou kartou NVIDIA® GeForce® MX250. Zlepšil sa aj pomer veľkosti obrazovky voči telu, lebo horný rám displeja schudol od predchádzajúcej generácie o 45 %.


Prémiové funkcie a design i pre malé a stredné firmy

Takmer polovica malých a stredných spoločností stále používa Windows 7. Práve teraz je preto čas, aby začali prechádzať na nový silný ekosystém Windows 10, s ktorým môžu bezpečne využiť výkonnostný potenciál svojich zariadení v kancelárii aj mimo nej. Od zariadení samotných tento dynamický segment firiem očakáva, že im pomôžu v raste a budú im šetriť čas aj financie. Presne s týmito cieľmi teraz HP rozširuje svoje portfólio komerčných PC s procesormi AMD a uvádza modely HP ProBook 445R G6, HP ProBook 455R G6 a HP ProDesk 405 G4 Desktop Mini.

HP ProBook 445R G6 a HP ProBook 455R G6 teraz bežia na 2. generácii mobilných procesorov AMD Ryzen™. Navyše zdedili elegantný dizajn po prémiových zariadeniach HP EliteBook a môžu sa tak pochváliť ultratenkým hliníkovým šasi s jemnými líniami a čistými hranami. Ich odolnosť potvrdzuje 9 certifikátov z testov MIL-STD. Zdieľanie obsahu uľahčuje 180° pánt, vďaka ktorému môže používateľ počítač úplne roztvoriť. Pre vzdialenú spoluprácu sa hodí funkcia HP Noise Cancellation, ktorá dokáže pri audio alebo video konferenciách potlačiť okolitý hluk až do 20dB.

Stolný mini počítač HP ProDesk 405 G4 Desktop Mini prináša výkon, zabezpečenie i možnosti rozšírenia v kompaktnom a štýlovom balení. Jedná sa o prvý stolný mini počítač radu 400 vybavený 2. generáciou procesorov AMD Ryzen™ PRO so vstavanou grafikou Radeon™ Vega. Navyše môže podporovať až tri monitory, čím cieli na nový segment zákazníkov, ktorí potrebujú výkonný systém pre tvorbu obsahu spolu s pokročilými možnosťami procesorov AMD v oblasti zabezpečenia a správy.


Všestranné riešenie pre konferencie a prémiové služby

Súčasní pracovníci kladú oproti minulosti oveľa väčší dôraz na osobné stretnutie. 84 % príslušníkov generácie Z uprednostňuje osobnú komunikáciu, ku ktorej pritom radia aj virtuálne stretávanie sa prostredníctvom Skypu alebo Zoomu. HP preto predstavilo nové riešenie HP Zoom Room, ktoré firmám všetkých veľkostí prináša jednoduché, prispôsobiteľné a flexibilné možnosti pre zasadacie miestnosti s dôrazom na bezpečnosť a spravovateľnosť. HP so svojim PC HP Elite Slice for Skype and Zoom zákazníkom ponúka najvšestrannejšie riešenie pre spoluprácu na svete, vďaka ktorému si môžu nastaviť konferencie a spôsoby spolupráce presne podľa svojich potrieb a bez problémov komunikovať v kancelárii aj kdekoľvek inde.

HP tiež predstavilo balík služieb HP Premier Care Solutions ako pridanú hodnotu k prémiovým komerčným notebookom HP EliteBook a pracovným staniciam HP ZBook. Ich používateľom ponúkne vylepšené možnosti zabezpečenia, podpory a servisu pre zaistenie maximálnej produktivity.


 
 
Martin Čaraba
HP Product Line Manager
 
Mobile: +421905457692
E-mail: caraba[at]asbis.sk

Skype: martin.caraba
 
 
 
Luboš Sobota
HP PSG Sales
 
Mobile: +421917245509
E-mail: sobota[at]asbis.sk
Skype: lubosobos
 
 
 
Gabriela Regásová
HP product Manager Assistant
 
Mobile: +421 915 972 130
E‑mail: regasova[at]asbis.sk
 
 
 

 
 
 
 


ASBIS SK


 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.