ASBIS SK
ASBIS SK
Novinka

Stále viac firiem aj organizácií prechádza na stratégie počítajúce s využitím hybridných pracovných prostredí a hybridné spôsoby výučby budú zrejme na jeseň využívať aj žiaci v školách. Spoločnosť HP sa preto rozhodla predstaviť nové monitory pre profesionálov i bežných spotrebiteľov, ktoré sú určené pre hybridné pracovné prostredie a flexibilné spôsoby výučby.

Spolupracujte a buďte v kontakte s ostatnými prostredníctvom prvého monitora na svete s certifikáciou pre Zoom.

HP E24mv G4 FHD

Konferenčný monitor HP E24mv G4 FHD je prvý monitor na svete s certifikáciou Zoom, takže sa jeho používatelia môžu pri videokonferenciách spoľahnúť na vynikajúcu kvalitu, o ktorú sa starajú technológie navrhnuté na bezproblémovú spoluprácu s aplikáciou Zoom.

Konferenčný monitor E24mv je ideálny pre používateľov pracujúcich z domova i z kancelárie, ktorí chcú mať istotu, že videokonferencia prebehne vždy k ich úplnej spokojnosti. Používatelia sa môžu prezentovať v tom najlepšom svetle, lebo 5Mpx kamera na videochat vo vysokej kvalite a možnosť nezávislého náklonu kamery zaisťujú lepšie zaostrenie tváre, zatiaľ čo vylepšené senzory zachytávajú viac farieb a svetla, vďaka čomu sa táto kamera vo svete radí medzi najpokročilejšie webové kamery zabudované do konferenčného monitora. Vstavané reproduktory a dva mikrofóny poskytujú a zachytávajú bohatý, realistický zvuk, takže používateľom nikdy neunikne ani jediné slovo. Technológie HP Eye Ease pre trvalo aktivované potlačenie modrej zložky svetla a štvorcestná ergonómia poskytujú pohodlie počas dlhých pracovných dní.

Pracujte, učte sa a hrajte s prvým monitorom HP s certifikáciou Works With Chromebook.

Chromebooky používa v škole 33 % študentov a 37 % študentov by si prialo mať k dispozícii externý monitor. Študenti i jednotlivci pracujúci z domova chcú spoľahlivé zariadenie, ktoré rodičom i deťom umožní pracovať, učiť sa a hrať sa z domova. Vzhľadom na to, že na Chromebookoch a ďalších zariadeniach sa deti učia a rodičia pracujú, vzniká dopyt po monitore, ktorý možno ľahko použiť v obidvoch prostrediach.

HP M27fd USB-C

Monitor HP M27fd USB-C je prvým monitorom spoločnosti HP s certifikáciou Works With Chromebook, ktorý je pripravený na pripojenie k Chromebooku hneď po vybalení z krabice bez nutnosti ďalšieho nastavovania alebo riešenia iných problémov. Certifikácia Works With Chromebook znamená, že produkt bol testovaný spoločnosťou Google a spĺňa špecifické požiadavky na pripojenie, vstupy a napájanie. Používatelia si ho budú môcť pripojiť bez akýchkoľvek problémov a komplikácií.

Tento monitor je vytvorený pre OS Chrome a ponúka plnú funkčnosť pre aplikácie Google. Zároveň spolupracuje s akýmkoľvek notebookom s rozhraním USB-C a umožňuje pripojenie a napájanie stolného počítača pomocou jediného kábla. Tento monitor disponuje tiež technológiou HP Eye Ease s certifikáciou Eyesafe®, ktorá potláča modrú zložku svetla bez negatívneho vplyvu na zobrazované farby. Je vyrobený udržateľným spôsobom, obsahuje recyklované materiály a plasty, ktoré by inak skončili v oceánoch, a je zabalený v 100 % recyklovateľnom obale. V spojení s ďalším príslušenstvom s certifikáciou Works With Chromebook, ako je napríklad bezdrôtová myš HP Wireless Mouse 220, ponúka monitor M27fd USB-C pri práci s Chromebookom bezproblémové pripojenie a príjemné používateľské prostredie.

Ceny a dostupnosť

  • Monitor HP E24mv G4 bude na Slovensku v predaji od októbra za ceny od 298 eur.
  • Monitor HP M27fd USB-C bude na Slovensku v predaji od novembra za ceny od 219,90 eur.

 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.