ASBIS SK
ASBIS SK
Tlačová správa19. marec 2021

Umelá inteligencia

Umelá inteligencia otvorila novú éru kreativity a vynaliezavosti. Technológie spoločnosti Intel® v súčasnosti poháňajú jedny z najsľubnejších systémov založených na umelej inteligencii v podnikaní, spoločenských odvetviach a výskume. Spoločnosť Intel mení prísľub transformačného modelu umelej inteligencie na globálnu realitu – od rozsiahleho cloudu až po drobné zariadenia.

Naši zákazníci dosiahli úspech v rôznych oblastiach hardvéru: masívne inferenčné nasadenie na CPU vo viacerých dátových centrách pre moduly na odporúčanie obsahu, kamery založené na VPU, ktoré chránia ohrozené druhy pred pytliakmi v reálnom čase, a FPGA, ktoré poskytujú akceleráciu pre rýchle výsledky vyhľadávania. Rozpoznávanie obrázkov podporované hardvérom a softvérom Intel®, kybernetická inteligencia, prediktívna údržba, odhaľovanie podvodov a plytvania a ešte oveľa viac. Od dátovej stratégie až po nasadenie v podnikovom meradle urýchľuje spoločnosť Intel a náš ekosystém čas od pilotného až po podnikové nasadenie pomocou pripravených produkčných riešení, ktoré riešia bežné problémy – bez ohľadu na to, v akom odvetví pôsobíte.

A bude toho ešte viac. Úzko spolupracujeme s komunitou z oblasti umelej inteligencie, aby sme urýchlili objavy a dosiahli zmysluplný pokrok pri zvyšovaní hodnoty našej práce a života pomocou umelej inteligencie, či už ide o hľadanie vody na Mesiaci, urýchlenie dôležitých lekárskych diagnóz alebo rýchlejšie odhalenie defektov produktu. To je umelá inteligencia v podaní spoločnosti Intel.

O spoločnosti Intel

Intel je lídrom v oblasti technológií, ktoré menia svet, obohacujú životy a umožňujú globálny pokrok. Nechávame sa inšpirovať Moorovým zákonom a neustále pracujeme na zdokonaľovaní konštrukcie a výroby polovodičov, aby sme pomohli čeliť najväčším výzvam našich zákazníkov. Vložením inteligencie do cloudu, sietí, serverov a všetkých druhov výpočtových zariadení umožňujeme dátam transformovať podnikanie a spoločnosť k lepšiemu. Ďalšie informácie o inováciách spoločnosti Intel nájdete na stránkach newsroom.intel.com a intel.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.