Zvýši hodnotu tabletu vo vašich očiach. Rad tabletov Prestigio MultiPad Visconte je jedným z prvých, ktoré využívajú nový dvojjadrový 64-bitový procesor IntelR CeleronR s frekvenciou 1,46 GHz. Oproti predchádzajúcej generácii procesorov Intel Atom ponúka dvojnásobok výpočtového a trojnásobok grafického výkonu. Prestigio MultiPad Visconte ponúka rôzne konfigurácie, ktoré sa dokážu prispôsobiť vašim potrebám. Môžete si zvoliť 3G alebo Wi-Fi a 32 GB alebo 64 GB.



Windows 8.1

Je kompatibilný so širokým radom aplikácií a pripojených zariadení: tlačiarňami, skenermi, kamerami a ďalšími. Dokumenty, fotografie a iné súbory môžete automaticky ukladať na SkyDrive a pristupovať k nim odkiaľkoľvek - dokonca aj na inom zariadení. Získajte bezplatne všetky výhody kancelárskeho balíka MS Office Home and Student a tisícok ďalších aplikácií zo služby Windows Store.






MS Office

Spustite svoj obľúbený softvér a zdieľajte dokumenty bez najmenších problémov s kompatibilitou. Možnosť používať MS Office a odovzdávať súbory z balíka Office na SkyDrive umožňuje spolupracovať v cloude.

 



Extra rýchly. Stabilnejší. Bezpečnejší.

Aj napriek svojmu výkonu nie je tablet Prestigio MultiPad Visconte žrútom energie. Beží na novom dvojjadrovom 64-bitovom procesore IntelR CeleronR s frekvenciou 1,46 GHz, a ponúka dvojnásobok výpočtového a trojnásobok grafického výkonu.






Úžasné zobrazenie

Jemný kapacitný multidotykový 10" displej je vďaka technológii IPS a rozlíšeniu 1280×800 obrazových bodov pozoruhodne ostrý a jasný.

 



Tenký a ľahký

Je navrhnutý tak, aby bol dostatočne prenosný a ľahký. Tablet Prestigio MultiPad Visconte má hrúbku iba 9,9 mm, váži len 550 g a prichádza na trh v dvoch farbách: bielej v kombinácii so striebornou a tmavomodrej.






Skutočná mobilita

Celý pracovný deň na jedno nabitie výkonnej batérie zvyšuje mobilitu.



Extra veľká kapacita

Vďaka internému úložisku s kapacitou 32/64 GB si môžete prevziať a nainštalovať akékoľvek aplikácie. Tento priestor je navyše možné rozšíriť o ďalších až 64 GB prostredníctvom doplnkovej pamäťovej karty typu microSD.




Bezdrôtový displej

Windows 8.1 podporuje technológiu Miracast. Váš mobilný obsah si môžete odteraz užívať aj na veľkej obrazovke.



Skvelá konektivita

Zostaňte v spojení kedykoľvek a na akomkoľvek mieste vďaka okamžitému pripojeniu prostredníctvom Wi-Fi alebo 3G modemu s rýchlosťou až 21 Mb/s. Uľahčite si výmenu dáta prostredníctvom technológie Bluetooth 4.0.