Nový cenovo dostupný MultiPhone 5504 DUO vám umožní vychutnať si to, čo je najdôležitejšie: pokročilé zobrazovanie, hudbu, videá, sociálne siete a mnoho ďalšieho. Všetko v úplne novom dizajne, ktorý skvele padne do ruky.


Dual SIM

Používanie Dual SIM dáva viac príležitostí pre slobodnú a jednoduchú komunikáciu. Môžete spojiť rôzne mobilné siete v jednom telefóne a udržiavať dve linky pre samostatné účely, ako napríklad súkromný a obchodný. Ušetríte peniaze pomocou rôznych cenových taríf pre volanie a 3G. Pri cestovaní do zahraničia zostaňte v kontakte so svojimi príbuznými aj naďalej používaním miestnej SIM.






Najnovší Android

Andoid 4.4 (KitKat) má prepracovanejší dizajn, vyšší výkon a veľa moderných funkcií. KitKat je super-plynulé, používateľské rozhranie je zdokonalené a elegantné. Boli vytvorené vylepšenia pre dlho zanedbávanú časť platformy zodpovednú za volania a posielanie správ. Je viac zameraný na produktivitu.

 




Kvalita obrazu

Brilantný 5" IPS displej ponúka najčistejšiu kvalitu obrazu. Ideálny pre pohodlné čítanie, sledovanie filmov a surfovanie po webe.




Snímanie

Zachyťte mimoriadne kvalitné fotografie a videá s 8.0MP pokročilým fotoaparátom. Podeľte sa o svoje špeciálne okamihy okamžite so svojimi priateľmi a blízkymi.





Výkonný

Ultra rýchla odozva vďaka najnovšiemu 1,3 GHz procesoru Quad Core v kombinácii s 1GB RAM.






Mobilný

Užite si dlhý výkon s kapacitou batérie 1950 mAh.

 






Priestranný

Vezmite všetky svoje multimediálne súbory so sebou do 8 GB vnútornej pamäte, 200 GB ultra-bezpečného cloud úložiska (MultiCloud) ZADARMO a až 32GB s prídavnou pamäťovou kartou.






Rýchle pripojenie

Bavte sa na internete s rýchlym 3G až 5.76Mbps / 21.1Mbps, vysokorýchlostným Wi-Fi (802.11b/g/n) a Bluetooth 4.0.

 






Design

Minimalistický dizajn a absolútne nádherné materiály jemné na dotyk z neho robia perfektný módny doplnok. Vnútri krabice nájdete aj štýlový zadný kryt - krásny doplnok pre ochranu a doplnenie vášho zariadenia. K dispozícii v čiernej, bielej a bronzovej.