Objavte nové obzory s novým MultiPad Wize 3037 3G, navrhnutým pre ľudí s dynamickým životným štýlom. Vďaka prenosnému 7palcovému formátu si ho môžete vziať so sebou kamkoľvek. Dvojjadrový procesor dodá spoľahlivý výkon. Vždy so sebou majte všetky svoje multimediálne súbory.
Vždy zostanete v spojení vďaka rýchlemu 3G pripojeniu, cestu si skontrolujete prostredníctvom zabudovaného GPS prijímača a taktiež môžete počúvať svoju obľúbenú FM radio stanicu. Medzi ďalšie možnosti spojenia patria telefónne hovory, zasielanie správ, webkamera pre video hovory a Bluetooth pre rýchlu výmenu dát.
Zachyťte s 2,0 MP zadnou kamerou a zdieľajte ich na sociálnych sieťach. Zariadenie beží na inteligentnom operačnom systéme Android 4.4 KitKat a dodáva sa s množstvom predinštalovaných užitočných aplikácií a prístupu do obchodu Google Play s výberom z viac ako 1 000 000 aplikácií.
Chráňte seba, svoje dáta, svoju identitu a svoj tablet pomocou McAfee® LiveSafe ™. Získajte exkluzívne 30-dňová skúšobná verziu a ušetrite 65 € na plnej verzii.





Krištáľový obraz

Sedempalcový displej s rozlíšením 1024x600 pixelov zabezpečuje krištáľovo čistý obraz a vysoko prenosný formát vám umožní vziať si zariadenie kamkoľvek. Dokonca sa vojde do kabelky.



Dvojnásobný výkon

Dvojjadrový procesor ARM Cortex A7 1.3GHz s chipom MediaTek MT8312 zvyšuje rýchlosť a dodáva vyšší výkon pri nižšej spotrebe energie, takže ľahko dokončíte svoje každodenné úlohy. Dvojjadrová grafická karta Mali 400MP stavia zážitok z videa a hier na novú úroveň - sledujte filmy v rozlíšení Full HD 1080p a hrajte tie najdynamickejšie hry v 3D.





Rozšíriteľné úložisko

Celú svoju mediálnu zbierku môžete mať stále pri sebe - filmy, hudbu, fotogalériu, elektronické knihy aj ostatné dátové súbory. Vnútornú 4 GB pamäť je možné pomocou micro SDHC / micro SD kariet rozšíriť až o ďalších 32 GB. So službou Prestigio MultiCloud dostanete 200 GB cloudového úložiska, prístupného kdekoľvek a kedykoľvek.



Inteligentný

S inteligentným systémom Android 4.4 KitKat môžete využívať všetky výhody zariadení Android. Tento model Prestigio MultiPad má tiež mnoho užitočných aplikácií pre lepší zážitok hneď po prvom spustení. Prestigio multistore vám ponúkne katalóg vybraných bezplatných a predplatených aplikácií, ktoré sú k dispozícii užívateľom Prestigio s úsporou až 140 Eur. S výberom z viac ako 1 000 000 aplikácií si v Google Play každý nájde svoje.





Zostaňte v kontakte

Zostaňte v kontakte s priateľmi, rodinou a kolegami aj na cestách vďaka prednej webkamere pre videokonferencie. Zachyťte s 2,0 MP zadnou kamerou a zdieľajte ich na sociálnych sieťach. Môžete nahrávať aj video.





Bezdrôtový

Pre väčšie pohodlie môžete vďaka technológii Bluetooth ľahko vymieňať dáta alebo pripojiť bezdrôtové zariadenia, ako napr. Bezdrôtové slúchadlá pri cvičení v posilňovni.







Asistent na cestách

Na cestách môže tento MultiPad poslúžiť aj ako GPS navigácia, vďaka zabudovanému GPS prijímaču. Vďaka FM rádiu, môžete počúvať svoje obľúbené stanice a spríjemniť si cestu, nech ste kdekoľvek.




Rýchle pripojenie

Užívajte si internet kdekoľvek a kedykoľvek s vysokorýchlostným 3G pripojením s rýchlosťou downloadu / uploadu až 21 Mbps / 5,76 Mbps. Dostanete sa tak ku všetkému, čo potrebujete aj na cestách. Vložte SIM kartu a môžete telefonovať a posielať správy.

Komplexná bezpečnosť

Chráňte svoje dáta a identitu pred vírusmi a online hrozbami na všetkých svojich zariadeniach s jediným účtom, so službou McAfee® LiveSafe ™ od Intel Security. Užívatelia zariadení Prestigio dostanú exkluzívne 30-dňová skúšobnú verziu s možnosťou kúpiť plnú verziu za 19,95 € namiesto 84,95 € alebo samostatné prémiové mobilné riešenie za 10 €, ktoré zahŕňa podporu a zálohovanie súborov bez reklám. McAfee® LiveSafe ™ obsahuje tiež správcu hesiel a bezpečné cloudové úložisko, takže môžete ľahko spravovať svoje online heslá a bezpečne uchovávať citlivé dokumenty. K dispozícii v obchode Prestigio multistory.