MultiPhone 3450 DUO obsahuje všetky pokročilé funkcie smartfónu, ako je ostrý a priestranný IPS displej, štvorjadrový procesor, lepší fotoaparát, dual SIM a neuveriteľný Android KitKat. Spolu so štýlovým dizajnom, sadou predinštalovaných aplikácií a za rozumnú cenu, získate za Vaše peniaze perfektný smartphone.





Dual SIM

S možnosťou Dual SIM môžete oddeliť osobné a pracovné telefonáty, a to všetko na jednom telefóne. Ušetrite peniaze použitím rôznych cenových taríf pre volania a 3G. Počas ciest do zahraničia ostaňte v kontakte so svojimi blízkymi použitím miestnej SIM karty.







Najnovší Android

Spoznajte najnovší Android 4.4 KitKat so štýlovejším dizajnom, vylepšeným výkonom a množstvom nových funkcií.






Kvalita obrazu

Brilantne ostrý a jasný prenos obsahu na široký 4,5" displej IPS. Ideálny pre pohodlné čítanie, sledovanie filmov a surfovanie po webe.






Výkonný

Najnovší 1,3 GHz štvorjadrový procesor umožňuje rôzne činnosti vykonávané na najvyššej rýchlosti. Sledovanie videa, hranie hier alebo surfovanie - všetko pôjde hladko, poskytujúc veľké emócie.






Rýchle pripojenie

Užite si internet s rýchlym 3G až do 5,76 Mbps/21,1 Mbps, vysokorýchlostné WiFi (802.11b/g/n) a Bluetooth 4.0.






Snímanie

Zachyťte mimoriadne kvalitné fotografie a videá s 8.0MP pokročilým fotoaparátom. Podeľte sa o svoje špeciálne okamihy okamžite so svojimi priateľmi a blízkymi.

 






Design

Elegantný a kompaktný dizajn znamená, že perfektne padne do vášho vrecka, rovnako sa hodí k Vášmu štýlu. K dispozícii v čiernej a bielej.