Ikonický design, vlajková loď hardwaru a najnovší Android 4.4 (KitKat): to všetko za veľmi atraktívnu cenu.


Dual SIM

Používanie Dual SIM dáva viac príležitostí pre slobodnú a jednoduchú komunikáciu. Môžete spojiť rôzne mobilné siete v jednom telefóne a udržiavať dve linky pre samostatné účely, ako napríklad súkromný a obchodný. Ušetríte peniaze pomocou rôznych cenových taríf pre volanie a 3G. Pri cestovaní do zahraničia zostaňte v kontakte so svojimi príbuznými aj naďalej používaním miestnej SIM.



Snímanie

Špeciálnou funkciou tohto telefónu je schopnosť zachytávať vzácne okamžiky v plných detailoch a úchvatnom rozlíšení. Pokročilá 13 MP zadná kamera s autofokusom a diódovým bleskom zaisťuje mimoriadne ostré a vysoko kvalitné fotky a video. Predná kamera umožňuje vytvárať farebné selfies a uskutočňovať videohovory.





Výkonný

Ultra rýchla odozva vďaka najnovšiemu 1,3 GHz procesoru Quad Core v kombinácii s 1GB RAM.






Najnovší Android

Andoid 4.4 (KitKat) má prepracovanejší dizajn, vyšší výkon a veľa moderných funkcií. KitKat je super-plynulý, používateľské rozhranie je zdokonalené a elegantné. Boli vytvorené vylepšenia pre dlho zanedbávanú časť platformy zodpovednú za volania a posielanie správ. Je viac zameraný na produktivitu.

 






Priestranný

Vezmite všetky svoje multimediálne súbory so sebou do 8 GB vnútornej pamäte, 200 GB ultra-bezpečného cloud úložiska (MultiCloud) ZADARMO a až 32GB s prídavnou pamäťovou kartou.






Mobilný

Užite si dlhý výkon s kapacitou batérie 2000 mAh.

 






Rýchle pripojenie

Bavte sa na internete s rýchlym 3G až 5.76Mbps / 21.1Mbps, vysokorýchlostným Wi-Fi (802.11b/g/n) a Bluetooth 4.0.






Design

Elegantný tvar a absolútne nádherné materiály robia z modelu MultiPhone 5505 DUO viac než len chytrý telefón - je to štýlový módny doplnok. Vďaka tenkému, ľahkému a elegantnému telu je telefón ľahko prenosný a dobre sa drží v jednej ruke.