MultiPhone 5508 DUO poskytuje výkon na míle ďaleko pred konkurenciou a vynikajúcu energetickú účinnosť s jeho osemjadrovým procesorom najlepším v triede. Užite si neobmedzený multitasking, lepšie zobrazovanie, najnovší Android 4.4 KitKat, krištáľovo čisté zobrazenie obsahu na obrazovke IPS a minimalistický dizajn.







Najnovší Android

Spoznajte najnovší Android 4.4 KitKat so štýlovejším dizajnom, vylepšeným výkonom a množstvom nových funkcií.


Dual SIM

S možnosťou Dual SIM môžete oddeliť osobné a pracovné telefonáty, a to všetko na jednom telefóne. Ušetrite peniaze použitím rôznych cenových taríf pre volania a 3G. Počas ciest do zahraničia ostaňte v kontakte so svojimi blízkymi použitím miestnej SIM karty.



Snímanie

Pokročilý 13.0 MP fotoaparát s autofokusom a dvojitým LED bleskom zaručuje výnimočne kvalitné fotografie a videá. 5.0 MP predný fotoaparát Vám umožní užívať si vysokokvalitné selfies a videohovory.




Kvalita obrazu

Blilantne ostré a jasné zobrazenie obsahu na širokom 5,0" HD (1280*720) IPS OGS displeji s ochranou DragonTrail Glass. Perfektný pre pohodlné čítanie, sledovanie filmov a surfovanie po webe.




Mobilný

Užite si dlhú prevádzku s kapacitou batérie 2300 mAh.






Priestranný

Zoberte všetky multimédiá so sebou so 16 GB vnútornej pamäte a 200GB úložiska na cloude (MultiCloud).






Rýchle pripojenie

Užite si internet s rýchlym 3G až do 5,76 Mbps/21,1 Mbps, vysokorýchlostné WiFi (802.11b/g/n) a Bluetooth 4.0.






Dizajn

Vďaka ľahkému telu, minimalistickému dizajnu a kovovej úprave vyzerá Váš telefón prémiovo. V krabici tiež nájdete zadný kryt - štýlové príslušenstvo na doplnenie Vášho zariadenia.