Navrhnutá pre tých, ktorí vedia oceniť elegantný dizajn v kombinácii s modernými riešeniami bezpečnosti. Čierna skrinka RoadRunner 570GPS má prvotriedne technické parametre a dodatočné bezpečnostné funkcie, takže posúva ochranu na úplne novú úroveň. Vychutnajte si pocit dôvery, ktorý táto čierna skrinka poskytuje pri každej jazde, ktorú urobíte.




Inovovaná ochranná funkcia

Vďaka čiernej skrinke RoadRunner 570 sú vaše cesty bezpečnejšie. Čierna skrinka vás tiež chráni pred nehodami, ktoré môžu vzniknúť z dôvodu ospalosti alebo nedbalosti. Video rekordér varuje šoféra, keď vozidlo opustí alebo zmení jazdný pruh. (Varovný systém opustenia a zmeny jazdného pruhu - LDWS).

 



Video kvalita Super HD

Pomocou čipsetu Ambarella A7 a obrazového snímača Aptima CMOS s rozlíšením 3,0 Mpx nahrávajte videá v najvyššej kvalite. Vyššia kvalita snímok vám pomôže identifikovať rôzne dôležité detaily, ako sú poznávacie značky, aktivity vodiča a cestné charakteristiky, čo napomôže dokázať vašu nevinu. Okrem toho, odmietnutie vašej video nahrávky súdom z dôvodu manipulácie a upravovania je teraz oveľa ťažšie.




10x digitálny zoom

Kombinácia 170-stupňového zorného uhla a desaťnásobného digitálneho zoomu poskytuje detailné video nahrávky. Takmer panoramatické zorné pole vám umožní zachytiť z danej scény ešte viac.

 





Krištáľovo čistý obraz

Extra veľký 2,7-palcový a jasný LCD displej s vysokým rozlíšením, so živým náhľadom a prehrávaním uľahčuje zbieranie spoľahlivých dôkazov a preskúmanie udalostí ako nikdy predtým.





Nočné videnie

Kamera umožňuje automatickú úpravu svetelnej citlivosti, podáva špičkový výkon a zachytáva úžasné obrázky aj pri zlých svetelných podmienkach.

 



Radar objektov POI

Uložte si akékoľvek záujmové objekty (POI) a nechajte sa upozorniť, keď sa k nim priblížite. Záujmové objekty typu radar sa používajú na zisťovanie stacionárnych radarov tak, že ich pridáte ako záujmový bod alebo si stiahnete databázu stacionárnych radarov z Internetu.



Viac funkcií

Tento model je vybavený progresívnou technológiou detekcie pohybu, ktorá umožňuje šetriť úložný priestor. V takomto režime sa nahrávanie spustí len vtedy, keď je zaznamenaný nový pohyb. Avšak vďaka cyklickému nahrávaniu máte k dispozícii neobmedzené nahrávanie, keďže kamera automaticky prepíše najstaršie súbory. Pri náhlom zabrzdení, rozbiehaní alebo náraze senzor G automaticky zaznamenáva a chráni kritickú video nahrávku. Vďaka tejto funkcii dôležité súbory nebudú cyklickým nahrávaním premazané.

 



Viacnásobná konektivita

Čierna skrinka RoadRunner 570 GPS je vybavená výstupom HDMI, ktorým je možné pripojiť digitálny monitor, televízor alebo systém domáceho kina. Tiež má k dispozícii výstup USB 2.0 pre pripojenie počítača alebo notebooku, čo uľahčuje prenos súborov s video nahrávkami do akéhokoľvek počítača. Toto zariadenie podporuje nahrávanie na kartu microSD s kapacitou až do 32 GB.



Snímač GPS

Snímač GPS zaručuje záznam rýchlosti, zrýchlenia a geo polohy. Umožňuje ukladať tieto údaje spolu s video dátami. Neskôr môžete použiť dodaný softvér na prehrávanie videa (pre PC) a pozrieť si svoje video nahrávky. Systém prepojí vašu cestu so službou Mapy Google a zobrazí na mape všetky dynamické parametre.

 






Prvotriedny dizajn

Zariadenie pre tých, ktorí vedia oceniť elegantný a sofistikovaný dizajn. Tento model dodá interiéru punc individuality a exkluzivity.