Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Marek Cích
[email protected]
 
 
 
 
 

 

DOD LS470W GPS Full HD autokamera

 
 
 
 
 
 
 
  • DOD LS470W GPS Full HD autokamera
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKDODLS470W
Part No.:
LS470W
EAN:
4717954140909
Výrobca:

Neuvedené

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Model kamery DOD LS470W je priamy nástupca DOD LS460W (najlepšej kamery do auta roku 2015) a momentálne predstavuje to najlepšie zo súčasnej ponuky všetkých čiernych skriniek do áut na celosvetovom trhu. Dokazujú to nielen použité technológie, ale hlavne spokojnosť vodičov, ktorí túto kameru aktívne využívajú. Jej cena je síce pomerne vyššia, ale ponúka špičkovú technológiu a zhotovuje záznamy, ktoré sa dajú skutočne použiť aj pri dokazovaní nehodovej udalosti. S touto kamerou sa vám určite nestane, že nedokážete prečítať ŠPZ vozidla, ktoré vás nejako poškodilo, alebo ohrozilo. Certifikovaná autokamera pre použitie v celej EU (t.j. aj v Rakúsku, Nemecku a ostatných členských štátoch). Spĺňa kritériá technických noriem a možno ju používať vo vozidle.

Absolútna novinka DOD LS470W disponuje oproti staršiemu modelu DOD LS460W senzorom Sony EXMOR s novou pokročilou WDR 2.0 technológiu, ktorá zvyšuje citlivosť na svetlo až do hodnoty ISO 12800 (DOD LS460W len do hodnoty 3200). Je vybavená novým 150° širokým uhlom záberu bez akéhokoľvek skreslenia (DOD LS460W 140° uhol záberu). 7G sklenená šošovka - kombinácia siedmich vrstiev skla, poskytuje ohromujúco jasný, čistý a nedeformovaný obraz  (DOD LS 460W - 6G sklenená šošovka). Má 10x Speed GPS procesor, najrýchlejšia technológia auto GPS zabezpečí presné sledovanie rýchlosti vozidla a ultrarýchle GPS pozície z vašej cesty (DOD LS460W - 5x Speed GPS procesor). Ku kamere dostanete úplne nový redizajnovaný a vylepšený softvér na PC - DOD GPS 2.0 player (DOD LS460W - DOD GPS 1.6 player). Bola pridaná funkcia Parking mode - monitorovanie počas parkovania počas ktorej začne kamera detekovať pohyb objektov pred kamerou a automaticky vyhotovuje záznamy.

Kamera je ľahko pripevniteľná na čelné sklo automobilu pomocou prísavky s držiakom ktorý sa prichytáva jednoduchým spôsobom na kameru. Zabudovaný G-senzor automatického spúšťania pre ochranu súboru pri náraze, núdzovom brzdení alebo naklonení automobilu bude automaticky chrániť všetky uložené a aktuálne video súbory. Poskytne Vám FULL HD kvalitu videa s rozlíšením až 1920x1080. Disponuje 2,7 "TFT LCD 16:9 displejom pre pohodlné prezeranie a nastavenie videa. Široký 150 ° pozorovací uhol záberu, zaznamenáva dianie pred vozidlom, aj po stranách, automatická kalibrácia času pomocou GPS, HUD kompas displej, HUD zobrazenie rýchlosti. Určite oceníte aj funkciu GPS loggera teda záznamu z Vašej jazdy (GPS lokáciu, aktuálnu rýchlosť) Videá si budete môcť pozrieť na Vašom PC s dodaným softvérom. Ideálne pre firmy na kontrolu jazdy zamestnancov, vodičov z povolania aťd. Kameru je možné napojiť na napájanie 12/24V teda použitie je bez problémov možné okrem osobného automobilu aj v iných vozidlách, napr. kamiónoch alebo autobusoch. Menu kamery je k dispozícii aj v slovenskom jazyku.

DOD LS470W teraz podporuje ultra vysokú citlivosť ISO 12800. Rozšírený rozsah zvyšuje jasnosť rýchlo sa pohybujúcich objektov v noci. Kamerou je teraz možné zachytiť ešte viac detailov v ultra nízkych svetelných podmienkach.

F1.6 veľká clona objektívu - čím väčšia clona, tým väčší výkon pri slabom osvetlení! So snímačom Sony Exmor zvyšuje schopnosť prenosu svetla v zlých svetelných podmienkach, čo umožňuje zachytiť ohromujúcu hĺbku ostrosti a vynikajúce nočné videnie.

Vstavaný 10x Speed GPS procesor, najnovšia technológia auto GPS zabezpečí presné sledovanie rýchlosti vozidla a ultrarýchle GPS pozície z vašej cesty v reálnom čase. Momentálne najrýchlejšia aktualizácia GPS použitá v autokamerách.

2,7'' 16:9 širokouhlý LCD displej. Kamera disponuje veľkým širokouhlým displejom, ktorý poskytuje jasný a dostatočne veľký obraz, vhodný pre zobrazenie nastavení a prehrávanie videí priamo na displeji kamery.

Nová verzia DOD GPS Player 2.0 s vylepšeným užívateľským rozhraním je ešte prehľadnejšia.  Zobrazuje FULL HD video nahrávky s údajmi v reálnom čase ako rýchlosť vozidla, gps súradnice, preťaženie, aťd. S pripojením na internet je zobrazovaná aktuálna poloha vozidla na Google maps.



Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.