Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Ing. Radoslav Tresa
[email protected]
 
 
 
 
 

 

eBeam Edge USB

 
 
 
 
 
 
 
  • eBeam Edge USB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKEBEAMEDGEUSB
Part No.:
EB5010
EAN:
818104010128
Výrobca:

Luidia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Pripojte ho k rovnej ploche, zapojte projektor a interaktívne vyučovanie môže začať. Zapojíte a nakalibrujete ho za minútu. Vložené príchytky Vám dávajú voľnosť v spôsobe montáže, takže môžete mať interaktívnu tabuľu kdekoľvek.


•najnovší model eBeam
•pracuje len spolu s projektorom
•veľmi tenký a malý snímač
•používa vylepšené interaktívne pero
•vylepšená rýchlosť snímania
•tlačidlo na kalibráciu priamo na snímači
•USB pripojenie

eBeam sa ľahko používa

Produkt firmy Luidia (USA) získal viacero ocenení na medzinárodných výstavách a v časopisoch. eBeam systém využíva revolučnú technológiu založenú na infračervenom žiarení a ultrazvuku a zmení tak každú bežnú bielu tabuľu (alebo ľubovoľnú rovnú plochu !) na digitálne pracovisko. eBeam snímač sa prichytí na bielu tabuľu a pripojí k PC.

Zaznamenávanie

Takto zachytené dáta sú prenesené do PC. Poznámky a kresby môžu byť uložené, vytlačené, poslané emailom, editované alebo zdieľané v reálnom čase a to cez Internet alebo Intranet s kýmkoľvek a kdekoľvek. Pomocou data projektora eBeam systém vie zmeniť bielu tabuľu na interaktívny PC dotykový – digital touchscreen , použitím eBeam pera ako bezdrôtovej myši. eBeam zmení Vašu bielu tabuľu na digitálnu len za malú časť ceny bežnej digitálnej copytabule. eBeam systémy sú prenosné a sú zostaviteľné v priebehu pár minút. Či sa použije v triede, v zasadačke alebo v konferenčnej sále, eBeam je perfektným spoločníkom pre bielu tabuľu, pre efektívnejšie stretnutia, prezentácie či vyučovanie a zlepšuje tímovú prácu.

Software

eBeam aplikácia obsahuje možnosť použiť eBeam pero ako počítačovú myš(!) pri súčasnom použití PC, eBeam systému a projektoru. Jednoducho nakalibrujete projekčnú plochu na tabuli, (alebo kdekoľvek na rovnej stene !) a eBeam perom ako myšou ovládate Vaše PC priamo z tabule! Jednoducho a rýchlo sa dajú ovládať všetky aplikácie, aj vyučovacie programy. Navyše do týchto aplikácií viete vstupovať - vpisovať priamo do nich svoje komentáre, poznámky, šípky či grafy a iné ilustrácie. Veľmi dobre využijete túto možnosť pri vyučovaní práce s PC a aplikáciami, pri ovládaní vyučovacích programov, pri školení kolegov či externých záujemcov alebo vo firemnej práci. eBeam myš zvyšuje schopnosti Vašej bielej tabule komunikovať!
Viac informácií o produkte na www.e-beam.sk.


Zaradenie produktu

 

Stránky o produkte:

http://etechnology.sk/produkt/ebeam-edge-usb/


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.