Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Pavol Barka
[email protected]
 
 
 
 
 

 

Garmin Forerunner 745 Magma Red

 
 
 
 
 
 
 
  • Garmin Forerunner 745 Magma Red
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKGA010-02445-12
Part No.:
010-02445-12
EAN:
753759261429
Výrobca:

Garmin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Tieto bežecké hodiny s GPS sú "šité na mieru" bežcom a triatlonistom, ako ste vy, ktorí potrebujú mat podrobné štatistiky tréningov a tréningy priamo na zápästí spolu so smart funkciami.

NAVRHNUTÝ PRE AKÉKOLVEK PODMIENKY. Forerunner 745 zvládne s vami cokolvek, kam vás šport zavedie. Je vyrobený tak, aby zaznamenal až 200 spotených behov, hrbolaté jazdy na bicykli a dlhé plávania.

ODOLNÝ A POHODLNÝ. Forerunner 745 sú pohodlné pocas športových tréningov, pretekov ako aj na každodenné nosenie. Sú najmenšie a najlahšie plnohodnotné bežecké a triatlonové smart hodiny.
Forerunner 745 je vybavený vstavaným optickým snímacom pulzu. Táto technológia využíva zelené svetlo doplnené o fotodiódy - citlivé na úbytok rozptýleného svetla, ktoré preniká do pokožky. Prietok krvi (pulz) je sprevádzaný absorbovaním zeleného svetla a tento úbytok zaznamenávajú fotodiódy. Výsledkom je relatívne presné meranie pulzu, ktoré má svoje limity a na rozdiel od bežného pulzomera (hrudný pás) nedokáže zaznamenávat variabilitu srdcovej frekvencie. Nedokáže teda poskytovat potrebné údaje na úrovni vyšších modelov bežeckých hodiniek, ktoré využívajú snímanie prostredníctvom hrudného pásu - metrika behu. Intenzita svetla sa automaticky prispôsobuje tmavej pokožke, ale napríklad tetovanie v mieste snímania môže byt problém.

Integovaný prehrávac hudby (.mp3) s pamätou až pre 500 skladieb pre okamžité prehrávanie priamo z hodiniek. Odteraz si prehráte svoju oblúbenú hudbu priamo zo zápästia po pripojení externých bezdrôtových Bluetooth slúchadiel (nie sú súcastou balenia). Zoznam kompatibilných bezdrôtových slúchadiel nájdete na odkaze > > > Bluetooth slúchadlá. Nahrat požadované skladby je velmi jednoduché, stací hodinky pripojit k pocítacu cez priložený USB kábel alebo použijete smartfón a svoj playlist si môžete synchronizovat aj cez oblúbenú streamovaciu službu ako Spotify alebo Deezer Pri tréningu už nebude pri pocúvaní hudby potrebovat externý prehrávac (smartfón).

Integrovaný optický snímac PULSE OX zabezpecuje presné, spolahlivé a pohodlné meranie saturácie krvného hemoglobínu kyslíkom. Kontrola úrovne kyslíka v krvi pri používaní hodiniek vám pomôže sledovat reakcie tela na zvýšenú fyzickú aktivitu napríklad vo vysokých nadmorských výškach. Merania závisia od mnohých faktorov vrátane celkového zdravia a kondície.

ANT+ bezdrôtové rozhranie umožnuje pripojenie volitelných externých snímacov, ktoré doplnajú a rozširujú funkcionalitu hodiniek. Forerunner 745 podporuje pripojenie (volitelného) pulzomera >HRM-Run™ & (volitelných) pulzomerov >HRM-Tri™ / HRM-Swim, snímaca >Running Dynamics Podu pre využitie všetkých dostupných bežeckých a plaveckých metrík. Váš indoor tréning (napr. na bežeckom páse) získa nový rozmer po pripojení bezdrôtového snímaca >FootPod, ktorý meria aktuálnu rýchlost, vzdialenost, tempo behu, frekvenciu a pocet krokov. Pre využitie potenciálu hodiniek pri jazde na bicykli ponúka Forerunner kompatibilitu s volitelnými ANT+ snímacmi >rýchlosti & kadencie. Maximum pre cyklistický tréning "vytažíte" po pripojení integrovaného wattmetra >Vector, ktorý posunie váš tréning na novú úroven. Forerunner 945 podporuje aj pripojenie externého snímaca teploty >tempe™.

Forerunner 745 je možné rozšírit aj o dalšie ANT+ doplnkové príslušenstvo zo série > Varia™ < . Systém Varia™ prispieva k aktívnej bezpecnosti pri jazde na bicykli.

Pokrocilá bežecká metrika behu je novinkou vo funkcionalite športových hodiniek, ktorá je dostupná po pripojení kompatibilného pulzomeru/snímaca HRM-Run / HRM-Tri / Running Dynamics Pod (nie je v balení). Nové merania poskytujú komplexný náhlad na techniku behu a výkonnost vo vztahu k ocakaváným výsledkom. Dlžka kroku je meraná v reálnom case pri behu. Meranie dlžky kroku je užitocné vo vztahu s dosahovanými tempami vašich behov. Rovnováha doby kontaktu so zemou meria symetriu doby kontaktu so zemou (len pri behu) medzi lavou a pravou nohou. Vertikálny pomer (Vertical Ratio) je prezentovaný ako pomer hodnoty vertikálnej oscilácie a dlžky kroku v percentuálnom vyjadrení. Inými slovami táto funkcia dokáže zmerat efektívnost pomeru dlžky kroku a vertikálnej oscilácie pri behu s cielom zvýšit efektivitu vášho behu.

Trainning Load - Tréningová zátaž je meradlom objemu tréningu za posledných sedem dní. Je to súcet meraní nadmernej spotreby kyslíka po cvicení (EPOC) za uplynulých sedem dní. Tento ukazovatel indikuje, ci je vaša súcasná zátaž nízka, vysoká alebo sa pohybuje v optimálnom rozsahu na udržanie alebo zlepšenie úrovne vašej kondície. Training load focus - Zameranie tréningovej zátaže funguje v záujme maximálneho zlepšovania výkonnosti a kondície by mal byt tréning rozložený do troch kategórií: nízko aeróbny, vysoko aeróbny a anaeróbny. Zameranie tréningovej zátaže vám ukazuje, aká cast vášho tréningu je momentálne v každej kategórii, a ponúka tréningové ciele. Na rozhodnutie, ci je vaša tréningová zátaž nízka, optimálna alebo vysoká, potrebuje funkcia zamerania tréningovej zátaže najmenej 7 dní tréningu.

Stress Score umožnuje hodinkám monitorovat fyziologické zmeny (na základe sledovania variabilitu pulzu), ktoré môžu naznacovat zvýšenie únavy organizmu. Prílišná únava organizmu pri behu môže viest k zraneniam, ktoré ovlyvnujú výsledné (maximálne) tempo behu. Funkcia je dostupná po pripojení kompatibilného pulzomera HRM-Premium a HRM-Run HRM-Tri. Prílišná únava organizmu pri behu môže viest k zraneniam, ktoré ovlyvnujú výsledné (maximálne) tempo behu.

Pripravenost na výkon (Performance Condition) funkcia analyzuje tempo, pulz a variabilitu pulzu v reálnom case pre posúdenie vašej pripravenosti na výkon (tréning alebo pretek).variabilitu pulzu), ktoré môžu naznacovat zvýšenie únavy organizmu. Funkcia je dostupná po pripojení kompatibilného pulzomera HRM-Dual a HRM-Run HRM-Tri.

Dostupné základné metriky behu pri použití s kompatibilným pulzomerom HRM-Run / HRM-Tri (nie je v balení) - Kadencia behu, Vertikálna oscilácia, Cas kontaktu so zemou.

Trainning effect vám na základe merania tepu prezradí, ci si vykonávaným tréningom udržiavajte aktuálnu kondíciu alebo ju zvyšujete alebo ste sa pretažili. Training Effect meria dopad aktivity na vašu aeróbnu a anaeróbnu kondíciu. Na základe týchto informácií môžete prispôsobovat intenzitu tréningu, co vám pomôže pri dosahovaní vytýcených cielov. Funkcia aeróbneho tréningového efektu používa váš pulz pre meranie celkovej intenzity cvicení vzhladom k vašej aerobní kondici a ukazuje, ci si vdaka cviceniu aktuálnu fyzickú kondíciu udržujete alebo vylepšujete. Funkcia anaerobného tréningového efektu hodnotí pulz a rychlost (alebo podávaný výkonnebo) a posudzuje vply cvicení na schopnost podávat výkon s vysokou intenzitou.

Napájanie je zabezpecené nabíjatelnou lítium - iónovou batériou s výdržou až do 16 hodín pri bežnom použití s GPS (do 6 hodín pri použití s GPS a spusteným prehrávacom hudby). Pri bežnom použití hodiniek so zapnutými smartnotifikáciami a optickým pulzomerom 24/7 výdrž do 7 dní. UltraTrac režim záznamu s GPS, ktorý poskytne hodinkám výdrž až do 21 hodín (s vypnutým optickým pulzomerom).

Na slovenský trh je zariadenie dodávané s plnou podporou - ovládanie v slovencine, užívatelská prírucka v slovenskom jazyku.



Stránky o produkte:

https://www.garmin.sk/forerunner-745-magma-red_d7495.html


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.