Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Pavol Barka
[email protected]
 
 
 
 
 

 

Garmin FORERUNNER 920XT HRM-Run white/red

 
 
 
 
 
 
 
  • Garmin FORERUNNER 920XT HRM-Run white/red
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKGA010-01174-31
Part No.:
010-01174-31
EAN:
753759125714
Výrobca:

Garmin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Prepracovaný športtester od spolocnosti, ktorá, ako vôbec prvá, priniesla na svetový trh multišportové hodinky s GPS. Bol to model Forerunner 910XT, ktorý upútal svojím zameraním na multišport. Nový Forerunner 920XT je pripravený sprevádzat stanoveným tréningovým plánom elitných i amatérskych športovcov. Forerunner 920XT "stavia" na osvedcených základoch modelu Forerunner 910XT, ale na rozdiel od svojho predchodcu prináša novinka rôzne vylepšenia. Forerunner 920XT je lahší a štíhlejší, s vylepšenou ergonómiou pre denné nosenie. S tým súvisí aj pridaný hodinkový režim (denný cas, dátum, budík). Vdaka novým možnostiam pripojenia hodiniek k smartfónu cez Bluetooth, budete mat k dispozícii nové spektrum možností a funkcionality - stahovanie / nahrávanie aktivít cez mobilnú aplikáciu Garmin Connect Mobile + zobrazovanie smart notifikácií z pripojeného smartfónu (sms, hovory, chat. hlavicky). Všetkých používatelov tiež osloví možnost spustenia záznamu dennej aktivity - krokomer, ktorý vás bude podnecovat k pohybu aj pocas bežného dna s možnostou monitoringu kvality spánku.


Tréning v každom pocasí... Hodinky sú odolné voci daždu, snehu, potu, môžete sa s nimi sprchovat, dokonca ani povrchové plávanie nie je žiadny problém....
ANT+ Hodinky sú kompatibilné so snímacmi HRM-Run™ (v balení), ANT+ snímac rýchlosti + kadencie (nie je v balení), dalej FootPod. (nie je v balení). Forerunner 920XT tiež umožnuje pripojenie volitelných snímacov skutocného výkonu pri cyklistike VECTOR a iných výrobcov ako iBike, PowerTap, Quark, SRM, ktoré sú vybavené technológiou ANT+ sport.
Dobíjatelná batéria Napájanie je zabezpecené nabíjatelnou lítium - iónovou batériou s výdržou až do 24 hodín pri bežnom použití s GPS. Zároven máte k dispozícií aj tzv. UltraTrac režim záznamu s GPS, ktorý poskytne hodinkám výdrž až 40hodín (Ultramaratóny, Ironman).
SK menu Na slovenský trh je zariadenie dodávané s plnou podporou - ovládanie v slovencine, užívatelská prírucka v slovenskom jazyku.
Virtual Partner Virtual Partner® je funkcia, ktorá vám pomáha pri dodržiavaní a plnení vytýcených cielov (stanovené tempo, vzdialenost, rýchlost a iné).
Intervaly - beh Najúcinnejšou formou tréningu pre zlepšenie kondície, tempa a zvýšenie VO2 max je jednoznacne intervalový tréning. Aj túto pokrocilú tréningovú funkciu môžete využit na spestrenie a zlepšenie efektivity vášho tréningu. Je len na vás, aké intervaly si zvolíte. Hodinky všetky údaje zaznamenajú pre každý interval samostatne, takže po tréningu stací aktivitu len uložit a analyzovat.
Rozšírené tréningy Výhodou zariadenia je možnost kategorizovat športové aktivity (plávanie, cyklistika, beh) pocas jedného tréningu ci zaznamenávat cas presunu medzi intervalom (depo), co umožnuje sledovat a analyzovat výkon od štartu až do ciela, a tiež v rámci jednotlivých intervalov. Využitie športtestera s GPS má význam nielen pri klasických športových disciplínach (beh, cyklistika), ale aj pri aktivitách, kde je inak meranie údajov obtiažne alebo nemožné. Medzi takéto športy môžeme zaradit triathlon, in-line korculovanie, lyžovanie, kanoistika, windsufing a mnoho iných.
Profil plavec Dokáže zaznamenávat a analyzovat plavecký výkon. Vdaka zabudovanému akcelerometru zabezpecuje meranie a záznam údajov o plávaní na otvorenej vode aj v krytých bazénoch. Už nemusíte pocítat preplávaný pocet dlžok, celkovú vzdialenost, tempo plávania, pocet a typ záberov a mnoho iného. V reálnom case dokáže vyhodnocovat index efektivity, urcit vaše SWOLF skóre, rozoznávat až 5 plaveckých štýlov.
Drill Log S hodinkami na zápästí sa môžete viac zameriavat na vylepšovanie techniky plávania. Forerunner 920XT je pripravený zaznamenávat cvicenie na záber (napr. kopanie s doskou), ktoré jednoducho identifikujete od bežného plaveckého tréningu.
Bluetooth konektivita Novinkou vo funkcionalite športových hodiniek je možnost prepojenia hodiniek s kompatibilným smartfónom cez integrovaný Bluetooth Smart. Následne môžete využit funkciu Live tracking a tiež on-line prístup k úctu na connect.garmin.com pre nahrávanie aktivít a prípadne stahovanie tréningových plánov, kdekolvek v teréne (bez PC).
GPS+Glonass Vdaka simultánnemu príjmu signálu zo satelitov GPS a Glonass máte istotu, že vaša poloha bude lokalizovaná presne aj v nárocných podmienkach.
WiFi WI-FI konektivita pre pripojenie hodiniek k domácej sieti Wi-Fi a následné bezdrôtové odosielanie dát na Garmin Connect. Cez nakonfigurovanú Wi-Fi si tiež jednoducho nahráte vždy aktuálny softvér hodiniekj
Ground Contact Time Cas kontaktu so zemou pri behu alebo "Ground contact time" definuje cas kontaktu so zemou pri behu pre každý krok. Cas je meraný v milisekundách a hodinky ponúkajú okamžité hodnotenie na farebnej škále. Podmienkou pre použitie tejto funkcie je pripojení pulzomer HRM-Run™
Gyroskopický akcelerometer Integrovaný (gyroskopický) akcelerometer v hodinkách zabepecí analýzu a záznam behu aj pri vypnutom GPS v krytých priestoroch (napr. haly)
Race predictor Na základe aktívneho používania dokážu hodinky odhadnút vaše výsledky behu na urcité vzdialenosti (cas, tempo, rýchlost). Dostupné po pripojení kompatibilného pulzomera > > HRM-Run™ < < .
Recovery advisor Váš Forerunner s pripojeným pulzomerom môžete tiež použit na výpocet a zobrazenie odhadovaného casu úplného zotavenia, pred dalším tréningom. Funkcia "poradca pre zotavenie" zobrazí odhadovaný cas potrebné pre zotavanie ihned po ukoncení aktivity. Technológia Recovery advisor je poskytovaná a podporovaná spolocnostou Firstbeat Technologies Ltd.
Vibracné a zvukové upozornenia Hodinky podporujú komplexné nastavenie upozornení (alarmov) pri tréningu alebo na cas (budík). Môžete zvolit zvukové alebo vibracné upozornenia.
VO2 max. odhad Forerunner 920XT môžete o.i. použit aj na výpocet odhadovanej hodnoty VO2 max. VO2 max. je jeden s najlepších ukazovatelov aeróbnej vytrvalosti - maximálne využitie kyslíku. VO2 Max uvádza objem spotrebovaného kyslíku v mililitroch na kilogram telesnej hmotnosti za minútu. Všeobecne: cím vyššie císlo, tým viac kyslíka sa dostáva do svalov a výsledkom je rýchlejší a dlhší beh alebo iná aktivita. Funkcia pre odhad VO2 max. je poskytnutá a podporporová spolocnostou Firstbeat® Technologies Ltd.
Vivofit - Ciel Podla úrovne aktivity Forerunner 920XT sám priradí osobné a dosiahnutelné ciele každé ráno. Hned, ako dosiahnete tieto ciele, automaticky Vás posúva k dosiahnutiu nového ciela na další den.
Vivofit - Pohybový indikátor Budte aktívni! Ak práve netrénujete, Forerunner 920XT sleduje vašu dennú aktivitu a po hodine sedenia vám rozkáže, aby ste sa zacali hýbat! Stací pár minút chôdze a upozornenie sa stratí.
Vívofit - Kroky Zaznemanáva každý váš krok. Na displeji vidíte aktuálny pocet krokov, kolko krokov ešte zostáva prejst na splnenie denného ciela, kalórie, vzdialenost. Na Garmin Connect si nastavte vlastnú dlžku kroku pri chôdzi a dlžku kroku pri behu.



Stránky o produkte:

http://forerunner920.garmin.com/sk-SK


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 

Parametre

 
 
 

Základné parametre
Kategória:  Beh 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.