Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Pavol Barka
[email protected]
 
 
 
 
 

 

Garmin Forerunner 935 Black Tri-Bundle, Yellow band

 
 
 
 
 
 
 
  • Garmin Forerunner 935 Black Tri-Bundle, Yellow band
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKGA010-01746-06
Part No.:
010-01746-06
EAN:
753759170400
Výrobca:

Garmin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Nový model prémiových multišportových hodiniek s GPS pre nárocných! Forerunner 935, Black & Grey Tri-Bundle je dodávaný v balení s pulzomerom HRM-Swim™ a HRM-Tri™. Vdaka svojej výbave poskytuje detailné analýzy, ktoré sú dostupné a neustále aktualizované v reálnom case pocas použitia. Ultra športový dizajn a nízka hmotnost len 49 g s príjemným silikonovým remienkom, tvoria unikátke športové hodinky s pokrocilou výbavou a doplnkovými smart-funkciami - vhodné aj na denné nosenie. Štandardne je vybavený aplikáciami pre beh, bicykel, plávanie (triathlon), ktoré sú doplnené o aplikácie pre turistiku, bežkovanie, paddleboarding, silové tréningy, veslovanie, golf a iné. Forerunner 935 sú dodávané s predinštalovanou aplikáciou Strava Live Suffer Score pre analýzu zátaže organizmu v reálnom case. V cene zariadenia dostupný 60-dnový bezplatný trial Strava Premium. + dalšie bonusy pre budovanie a sledovanie pokrocilých tréningových plánov vdaka aplikácií Tranning Peaks.

Hlavné prednosti a vylepšenia

- Nový integrovaný optický pulzomer Elevate™ - plne integrovaný do zadného krytu hodiniek, tak že nevycnieva nad úroven zadnej steny
- Združený Performence widget – Centrálny widget so záznamom vášho zlepšenia a najdôležitejšie ukazovatele výkonu
- Podpora pripojenia externých snímacov ANT+ a po novom aj Bluetooth
- Nové funkcie Pokrocilého Tréningu – Training Effect 2.0.
- Nové a zjednodušené používatelské rozhranie
- Group Track – umožnuje vzájomné sledovanie všetkých clenov tréningovej skupiny v reálnom case
- QuickFit náramky– nové rýchlo upínacie náramky umožnujú výmenu bez náradia v priebehu pár sekúnd. Prevedenie silikón, prémiová koža, kov.

Nový Forerunner 935 je pripravený sprevádzat stanoveným tréningovým plánom elitných i amatérskych športovcov a zároven poslúži aj pri bežnom nosení (cas, dátum, budík). Forerunner 935 "stavia" na osvedcených základoch rôznych modelov športových hodiniek a zároven prináša rozšírenú kompatibilitu na široké spektrum volitelného príslušenstva od behu, cyklistiky až po plávanie. Vdaka novým možnostiam pripojenia hodiniek k smartfónu cez Bluetooth budete mat k dispozícii nové spektrum možností a funkcionality - stahovanie / nahrávanie aktivít cez mobilnú aplikáciu Garmin Connect Mobile + zobrazovanie smart notifikácií z pripojeného smartfónu (sms, hovory, chat. hlavicky). Všetkých používatelov tiež osloví možnost spustenia záznamu dennej aktivity - krokomer, ktorý vás bude podnecovat k pohybu aj pocas bežného dna s možnostou monitoringu kvality spánku. Pulzomer HRM-Swim™ (v balení) je špeciálne dizajnovaný pre spolahlivé meranie pulzu vo vode (plávanie) - ideálny pre použitie výhradne pocas plaveckého tréningu. Druhý pulzomer (nie je v balení) HRM-Tri™ je vytvorený s cielom spolahlivo merat pulz pri všetkých športoch - plávanie, beh a cyklistika plus poskytuje kompletnú metriku behu a dalšie výstupy - ideálny pre použitie pocas celého triatlonového preteku. Vdaka zabudovanému akcelerometru (v hodinkách) zabezpecuje meranie a záznam údajov o plávaní na otvorenej vode aj v krytých bazénoch. Už nemusíte pocítat preplávaný pocet dlžok, celkovú vzdialenost, tempo plávania, pocet a typ záberov a mnoho iného.



Stránky o produkte:

http://www.garmin.sk/forerunner-935-black-tri-bundle-yellow-band_d5817.html


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.