Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Pavol Barka
[email protected]
 
 
 
 
 

 

Garmin GPSmap 64st EUROPE + SK TOPO

 
 
 
 
 
 
 
  • Garmin GPSmap 64st EUROPE + SK TOPO
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKGA010-01199-21
Part No.:
010-01199-21
EAN:
753759115869
Výrobca:

Garmin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

GPSmap 64st EUROPE zdieľa základnú konštrukciu a výbavu s modelom GPSmap 64s.  Navyše je však GPSmap 64st EUROPE vybavený predinštalovanou topografickou mapou Európy  >TOPO EURO< s tieňovým reliéfom.

Túra v každom počasí, aj v extrémnych podmienkach... zariadenie je odolné voči dažďu, snehu, potu, krátkodobému namočeniu....
Zariadenie je kompatibilné so snímačmi HR PREMIUM, GSC 10 snímač kadencie/rýchlosti. Snímače nie sú súčasťou balenia. Navyše je vybavený bezdrôtovým rozhraním pre zdieľanie údajov medzi užívateľmi. Užívateľské body, trasy, cesty, skrýše geocache je možné jednoducho bezdrôtovo odoslať do iného GPS ako Oregon alebo Colorado.
Napájanie je zabezpečené dvoma batériami typu AA (nie sú súčasťou balenia), ktoré môžte v prípade potreby jednoducho a rýchlo vymeniť. Alternatívne môžete zvoliť voliteľné príslušenstvo - nabíjacie batérie NiMH batériový zväzok NiMH batériový zväzok
Vďaka vysokocitlivému GPS signálu s podporou HotFix® máte spoľahlivé informácie o vzdialenosti, rýchlosti, čase, výške a iných hodnotách aj v náročnejších podmienkach (pri stromoch, budovách ...) ihneď zobrazené na displeji.
Na slovenský trh je zariadenie dodávané s plnou podporou - ovládanie v slovenčine, užívateľská príručka v slovenskom jazyku.
Zariadenie ľahko pripojíte k svojmu PC/Mac cez USB kábel. Pre všetkých používateľov sú dostupné zaujímavé a užitočné služby prostredníctvom bezplatnej internetovej aplikácie. Garmin Connect™ poskytuje o.i. nástroje pre správu prejdených trás, vyhodnocovanie, archiváciu a zdieľanie. Vďaka podporovanej funkcii fotonavigácia vás zariadenie dokáže navigovať aj podľa získaných obrázkov z Garmin Connect™. Pre používateľov turistických GPS je tiež určená bezplatná aplikácia >>>BASECAMP<<< , kde si môžete jednoducho plánovať cesty (výlety), analyzovať a spravovať zaznamenané trasy a body, prípadne spravovať body záujmu POI a mnoho iného. Séria GPSmap62 je tiež kompatibilná s voľným softvérom Custom Maps, ktorý transformuje papierové a elektronické mapy do formátu, ktorý si môžete nahrať do vášho navigátora.
GPSmap64st je vybavené elektronickým 3D kompasom, čo z neho robí spoľahlivého spoločníka aj v neznámom teréne. Už nie je potrebné držať kompas vodorovne, aby ukazoval správny smer. Jednoduché a presné ovládanie je zabezpečené cez niekoľko funkčných tlačidiel. Spoľahlivo ho tak dokážete ovládať aj za extrémnych podmienok.
Zariadenie má predinštalovanú topografickú mapu SK TOPO v.4 .
GPSmap 64st je vybavené slotom na mikro SD karty, ktorý môžete využiť na nahrávanie ľubovoľných máp z edície TOPO alebo cestné. Podporovaná veľkosť SD karty je 8 GB SDHC.
Funkcia Smart upozornenia (notifikácie) prostredníctvom Bluetooth® prepojenia s vaším smartfónom vás diskrétne informuje o prichádzajúcich e-mailoch, správach a iných upozorneniach z vášho telefónu (iPhone® 4s a novší).
Novinkou vo funkcionalite je možnosť prepojenia s kompatibilným smartfónom za účelom živého sledovania aktivity tzv. "Live tracking", ktoré doplnené o možnosť nahratia aktivity priamo po jej ukončení od účtu na connect.garmin.com. O všetko sa postará bezplatná aplikácia Garmin Connect™ Mobile dostupná na stiahnutie > > > > > >.
Barometrický výškomer zabezpečí zobrazenie údaj na dispelji presnejšie ako kedykoľvek predtým.Vstavaný barometrický výškomer zabezpečuje presné meranie nadmorskej výšky v závislosti od zmeny tlaku vzduchu. Alternatívne poslúži aj na krátkodobú predpoveď počasia, čo oceníte najmä v horách.
Zariadenie je vybavené mapou Slovakia Topo  a TOPO EURO. TOPO Euro je digitálna (vektorová) mapa s pokrytím 42 štátov Európy. Vychádza zo zdrojov v mierke 1:100 000, obsahuje dáta digitálneho modelu terénu (DMT). Pokrytie zahŕňa o.i. cestnú sieť s uličnou podrobnosťou. Nepodporuje však funkciu pre automatický výpočet optimálnej trasy (autorouting). Skvele poslúži na základnú aj dôkladnejšiu orientáciu v mestách, ale i v teréne prevažne vo všetkých štátoch Európy. * úroveň pokrytia jednotlivých krajín sa môže líšiť, pokrytie Cyprusu neobsahuje cestnú sieť. © EEA, Copenhagen, 2007. Takže sa v neznámom teréne nestratíte...
Vďaka simultánnemu príjmu signálu zo satelitov GPS a GLONASS máte istotu, že vaša poloha bude lokalizovaná presne aj v náročných podmienkach.
Aplikácia >>>Adventures<<<  poskytuje bezplatný a interaktívny spôsob, ako si môžete vymieňať jednotlivé príbehy s komunitou ostatných cestovateľov, chváliť sa so svojimi cestami či zdieľať svoje obľúbené miesta s priateľmi a rodinou.


Zaradenie produktu

 

Stránky o produkte:

http://www.garmin.sk/gpsmap-64st-europe-sk-topo_d3984.html


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.