ASBIS SK
ASBIS SK

Najrýchlejšie SSD s rozhraním PCIe 5.0 na svete

Modely Solidigm™ D7-PS1010 a D7-PS1030 sú určené na zrýchlenie náročných moderných pracovných záťaží v podnikových a cloudových dátových centrách a na zabezpečovanie dátového kanála pre oblasť AI/ML.

Naše rozsiahle portfólio SSD sa rozširuje o modely s rozhraním PCIe 5.0 v podobe diskov Solidigm D7-PS1010 a D7-PS1030, špičkových prírastkov do vysoko výkonnej série D7. Tieto disky poskytujú štandardnú resp. strednú výdrž a rôzne kapacity v podobe najobľúbenejších formátov v rámci odvetvia. Vďaka kombinácii špičkového výkonu v danej triede a optimalizácie výkonu pre reálne podmienky čítania/zapisovania údajov disky Solidigm D7-PS1010 a D7-PS1030 efektívne akcelerujú širokú škálu podnikových, cloudových a AI/ML pracovných záťaží bez ohľadu na rozhranie PCIe. Sú navrhnuté a testované s nulovou toleranciou voči chybám v údajoch a konzistentným výkonom počas celej životnosti, preto ich možno nasadiť s maximálnou istotou.

Kapacity modelov Solidigm D7-PS1010 a Solidigm D7-PS1030 sa pohybujú od 1,92 TB do 15,36 TB, resp. od 1,6 TB do 12,8 TB. Obe verzie sú k dispozícii vo formátoch E3.S a U.2.

Vyšší výkon a účinnosť v porovnaní s predchádzajúcou generáciou

Prichádza nová generácia vysokovýkonných SSD. Zažite výrazné zlepšenie výkonu, zníženie latencie a QoS vrátane dvojnásobnej priepustnosti v porovnaní s predchádzajúcou generáciou – Solidigm™ D7-P5520 a D7-P5620.

Vedúce postavenie v oblasti PCIe 5.0

Mať okamžitý prístup k údajom nebolo nikdy dôležitejšie. Najvyššie zlepšenia výkonu v danej triede a naše hlboké technické poznatky z celého odvetvia poskytujú výkon diskov pripravený pre reálny svet, ktorý udáva tempo nielen vo výkone pri testoch štyroch základných parametrov, ale aj pri takých podmienkach čítania/zápisu, ktoré sa vyskytujú v celom rade hlavných pracovných záťaží.

Optimalizované pre reálne pracovné záťaže

Solidigm využíva svoje hlboké znalosti o pracovných záťažiach zákazníkov na optimalizáciu výkonu pre reálne podmienky čítania/zapisovania, ktoré sa vyskytujú v pracovných záťažiach, ako sú napríklad AI/ML, HPC, databázy, servery na všeobecné účely a ďalšie, a ktoré idú nad rámec testov štyroch základných parametrov.

Vysokovýkonné výpočty (HPC) opisujú schopnosť spracúvať údaje a vykonávať zložité výpočty vysokou rýchlosťou. Klastre sú prepojené s dátovými úložiskami s cieľom zachytávať, dodávať a prijímať takéto údaje so zámerom optimalizovať výstupný výkon. Pri používaní disku Solidigm D7-PS1010 fungujú HPC s priepustnosťou až o 37 % vyššou v porovnaní s našou predchádzajúcou generáciou diskov.

Servery na všeobecné účely (GPS) podporujú celý rad pracovných záťaží, ktoré zahŕňajú databázy, e-mail, zjednotenú komunikáciu, siete na poskytovanie obsahu a ďalšie. Vzhľadom na charakter týchto serverov sa vysoko cení priepustnosť a latencia v zmiešanom prostredí. V porovnaní s konkurenčným diskom Solidigm D7-PS1010 zrýchľuje výkon sekvenčného/náhodného čítania 80/20 až o 50 % a znižuje latenciu až o 33 %.

Databázy online analytického spracovania (OLAP) pomáhajú organizáciám spracovať veľké množstvo údajov z viacerých zdrojov a kategorizovať ich tak, aby poskytovali cenné poznatky pre akýkoľvek podnik. Solidigm D7-PS1010 dokáže tento proces vykonávať až o 15 % rýchlejšie v porovnaní s diskom podobného výrobcu a viac ako dvojnásobne rýchlejšie v porovnaní s predchádzajúcou generáciou disku Solidigm.

Cloudové výpočtové služby sa využívajú v širokej škále scenárov, ako je zálohovanie údajov, obnova po havárii, databázy, e-mail, virtuálna plocha a ďalšie. Tieto druhy použitia predstavujú vysoko náhodné, zmiešané pracovné záťaže, ktoré využijú nízku latenciu na zlepšenie odozvy. Pri nasadení v prostredí online spracovania transakcií (OLTP) poskytuje model Solidigm D7-PS1010 až o 65 % lepšiu šírku pásma v porovnaní s konkurenčnými diskami. V serverových úložných riešeniach, kde virtuálne počítače generujú kombináciu operácií čítania a zápisu, ktoré môžu byť vysoko náhodné alebo sekvenčné, Solidigm D7-PS1010 urýchli tieto pracovné záťaže. V porovnaní s podobnými modelmi od konkurencie dokáže Solidigm D7-PS1010 u týchto pracovných záťaží zvýšiť priepustnosť sekvenčného zápisu o viac ako 66 %.

Pracovné záťaže AI

Rýchly rozvoj umelej inteligencie spôsobil boom vo výpočtovom výkone. Najhoršie, čo môžete urobiť pre efektivitu grafického procesora (GPU), je škrtiť výkon obmedzeniami pevného disku (HDD). Modely Solidigm D7-PS1010 a D7-PS1030 umiestnené vo výkonnostnej vrstve „all-flash“ pomáhajú prekonať obmedzenia výkonu, výdrže a spoľahlivosti HDD.

Sú skonštruované tak, aby vynikali v každej fáze dátových kanálov pre AI, a v porovnaní s podobnými diskami iných výrobcov môžete v určitých fázach dátových kanálov zaznamenať až o 50 % vyššiu priepustnosť.

Odporúčané spôsoby používania modelov Solidigm D7-PS1010 a D7-PS1030 v dátových kanáloch pre AI:

1. Ako dátová vyrovnávacia pamäť NVMe v serveroch GPU
2. Vo vysokovýkonnej vrstve „all-flash“ na podporu menej výkonných HDD

Najlepšia energetická účinnosť vo svojej triede

Solidigm D7-PS1010 a D7-PS1030 zlepšujú prevádzkovú efektívnosť bez obetovania výkonu a zároveň poskytujú konzistentnosť, kvalitu a spoľahlivosť svetovej triedy. Vďaka špičkovej výkonnostnej účinnosti ponúka model Solidigm D7-PS1010 až o 70 % lepšiu energetickú účinnosť v porovnaní s podobnými modelmi iných výrobcov, čo umožňuje efektívnejšiu spotrebu energie a prevádzku. Vďaka piatim flexibilným stavom napájania so spotrebou od 5 W do 25 W môžete riadiť spotrebu energie podľa potrieb pracovnej záťaže.

Moderné funkcie zabezpečenia a správy postavené na špičkových protokoloch

V nadväznosti na našu predchádzajúcu generáciu SSD s rozhraním PCIe 4.0 pre dátové centrá ponúkajú modely Solidigm D7-PS1010 a D7-PS1030 širokú škálu funkcií, ktoré sú v súlade s najžiadanejšími a najzásadnejšími požiadavkami odvetvia.

Nasadenie s dôverou

SSD Solidigm D7-PS1010 a D7-PS1030 sú navrhnuté a testované s&ngsp;neochvejným dôrazom na kvalitu, spoľahlivosť a konzistenciu výkonu, takže ich môžete nasadiť s maximálnou dôverou.

Ochrana údajov: Vďaka zdokonalenému testovaniu PLI, testovaniu UBER na hodnotu 1E-18, čo je 100× viac ako udáva špecifikácia JEDEC, a testovaniu SDC, ktoré je naďalej špičkou v odvetví, posilnila spoločnosť Solidigm svoj odkaz spoľahlivosti, aby pomohla chrániť vaše údaje.

Spoľahlivosť disku: Pretrvávajúca overená spoľahlivosť s výrazne lepšou hodnotou AFR než určuje JEDEC pri veľkosériovej výrobe. Testovanie v&ngsp;hraničných stavoch a robustný RDT pomáhajú diskom spoľahlivo fungovať pri nasadení v reálnych podmienkach.

Konzistentnosť: Až 90 % konzistentnosť IOPS poskytuje konzistentný výkon počas celej životnosti disku, čo umožňuje disku spĺňať požiadavky pracovnej záťaže počas trvania záruky.

Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako vám disky Solidigm D7-PS1010 a Solidigm D7-PS1030 môžu pomôcť pri podpore vašich pracovných záťaží, pozrite si nášho poradcu pri výbere na stránke: Solidigm.com

Kúpiť D7-PS1010
Kúpiť D7-PS1030
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.