Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Pavol Barka
[email protected]
 
 
 
 
 

 

Samsung UD55E-B 55" 1920x1080 500cd DP DVI USB, prevadzka 24/7

 
 
 
 
 
 
 
  • Samsung UD55E-B 55" 1920x1080 500cd DP DVI USB, prevadzka 24/7
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
36 Mes.
Kód:
SKSALH55UDEBLBB/EN
Part No.:
LH55UDEBLBB/EN
EAN:
8806086742078
Výrobca:

Samsung

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Uhlopriecka obrazovky   55"
Typ panela  D-LED DID
Rozlíšenie  1920 × 1080
Rozostup pixelov (HxV)  0,63 mm (H) × 0,63 mm (V)
Aktívna velkot displeja (HxV)  1209,6 × 680,4 mm
Kontrastný pomer  4000 : 1
Uhol sledovania (H/V)  178° / 178°
Cas odozvy  8 ms
Farba displeja  8 bitov - 16,7 mil.
Farebná škála  72%
Horizontálna frekvencia snímania  30 - 81 kHz
Maximálna frekvencia pixelov  148,5 MHz
Vertikálna frekvencia snímania  48 - 75 Hz
Jas  500 cd/m˛
Pomer dynamického kontrastu  10000 : 1
Konektivita  RGB vstup   Analógový D-SUB, DVI-D, DisplayPort 1.2
RGB výstup  DP1.2 (výstup Loop)
Audio vstup  Stereofónny minikonektor
Audio výstup  Stereofónny minikonektor
Video vstup  HDMI1, HDMI2
Rozmery setu (Š x V x H) 1213,5 × 684,3 × 96,6 mm
Rozmery balenia (Š x V x H)  1355 × 809 × 320 mm
Hmotnost setu 21,5 kg
Hmotnost balenia 29 kg

Dosiahnite dokonalú kvalitu obrazu cez detailnú kalibráciu pri výrobe  
Každá svetlá alebo tmavá škvrna na videostene a chyba presnosti vyjadrenia farieb v displejoch môže mat negatívny vplyv na sledovanie. Na odstránenie týchto typov nepresného zobrazovania farieb a zachovanie vyváženej, konzistentnej a úchvatnej prezentácie disponujú videosteny radu UDE-B spolocnosti Samsung pokrocilým nastavením už od výroby, inovatívnym hardvérom a nadštandardnými kalibracnými nástrojmi pre používatelov. Proces kalibrácie vo výrobe pozostáva z viacerých krokov, v rámci ktorých spolocnost Samsung prispôsobí nastavenie všetkých displejov, ktoré sú súcastou videosteny, na najoptimálnejší jednoliaty jas a farbu od prvého použitia. Po kalibrácii sa tieto displeje môžu pýšit neprekonatelnou 90% jednotnostou všetkých 25 (5 x 5) oblastí každej obrazovky, coho výsledkom je rovnaké zobrazovanie farieb na všetkých displejoch. Vdaka procesu kalibrácie navyše displeje dokážu ponúknut špickový rozdiel vyváženia bielej, ktorý je menší než 300 °K.* Okrem dôkladnej kalibrácie vo výrobe môžu používatelia pohodlne spravovat jednotnost jasu a farieb pomocou výkonného bezplatného softvéru Samsung Color Expert. Prostredníctvom týchto pokrocilých riešení správy farieb prinášajú videosteny radu UDE pri prezentáciách na velkej obrazovke výnimocnú jednoliatost, konzistentnost a výkon, co znamená dokonalé farebné vyjadrenie.

Upútajte divákov vdaka štýlovému tenkému rámu a optimalizovanému dizajnu panela  
Zdokonalená kvalita panela videosteny UDE-B od spolocnosti Samsung (ktorá je k dispozícii vo velkosti 46 a 55 palcov) vylepšuje vdaka bezchybnému obrazu a mimoriadnej cistote zobrazovanie oznamov a obsahu. Displej ponúka mimoriadne tenký 3,5-milimetrový formát dizajnu od rámu po rám (hrúbka rámu 2,3 mm na lavej a hornej strane a 1,2 mm na pravej a dolnej strane), ktorý prináša najtenší rám na trhu s videostenami. Displej umožnuje prakticky neprerušené sledovanie, takže diváci sa sústredia na obsah, nie na samotný displej. Ak sú panely videostien vystavené rôznym vplyvom vonkajšieho prostredia, existuje riziko zníženia kvality obrazu z dôvodu skreslenia a nepravidelného vyjadrenia farieb. Panely videostien UDE-B od spolocnosti Samsung musia absolvovat nárocné testovanie výkonu, aby sa zabezpecila konzistentná cistota zobrazenia a neprerušené poskytovanie oznamov v každom prostredí prevádzky. Každý displej je vybavený vystuženým panelom, ktorý odoláva vysokým teplotám, vplyvom pocasia a ostatným cinitelom, ktoré spôsobujú opotrebovanie. Preto je tento špickový panel od spolocnosti Samsung chránený pred stmavnutím obrazovky, únikom svetla a všetkými súvisiacimi druhmi zhoršenia kvality obrazu. Panel je zároven protiodleskový, takže oznamy oslovia príslušných divákov, ktorých bude len minimálne rozptylovat odraz svetla. Všetky tieto funkcie na vylepšenie kvality panela umožnujú dlhodobé poskytovanie toho správneho obsahu a neprekonatelný zážitok zo sledovania.

Dosiahnite kvalitu obrazu UHD bez prídavných zariadení so špickovou technológiou  
Kedže je obrazovka väcšia, rozlíšenie obsahu je ešte dôležitejšie, ak má obsah splnit svoj ciel. Videosteny radu UDE-B od spolocnosti Samsung sú ako prvé na trhu vybavené integrovanými portmi DisplayPort (DP) 1.2 a HDMI, a tak umožnujú zobrazenie obsahu v rozlíšení Ultra HD (UHD) vo všetkých konfiguráciách videosteny až do 5 x 5 aj bez zakúpenia drahých doplnkových zariadení. Na rozdiel od bežných videostien, ktoré si zvycajne vyžadujú prídavné vybavenie a ich maximálne podporované usporiadanie je 2 x 2, predstavuje prezentácia pomocou radu UDE-B v rozlíšení UHD významný pokrok. Videosteny radu UDE-B podporujú retazenie s ochranou HDCP (High-Bandwidth Content Protection), takže dokážu zobrazit aj obsah v rozlíšení UHD, napríklad živé televízne vysielanie alebo obsah na diskoch Blu-Ray, bez nutnosti zakúpenia dalšieho vybavenia. Tým sa minimalizujú náklady na nasadenie viacerých displejov v rámci propagacných zobrazovacích panelov ci informacných prezentácií na velkej ploche.

Vynikajúca citatelnost a trvácnost displeja pre vaše podnikové prostredie  
Videosteny radu UDE-B od spolocnosti Samsung prinášajú pohlcujúci a pútavý zážitok zo sledovania, a to vdaka skvelej citatelnosti a odolnosti. Videosteny radu UDE-B sú navrhnuté tak, aby vám boli k dispozícii aj pocas nepretržitej prevádzky v nárocnom prostredí. Dokážu držat krok s vaším podnikaním bez kompromisov v oblasti výkonu a kvality zobrazenia. Displeje ponúkajú jas 500 nt, co znamená vysielanie živého obrazu s mimoriadne dobrou citatelnostou a zobrazovanie oznamov pri rôznom osvetlení. Pre túto kombináciu výhod integrovaného dizajnu sú videosteny radu UDE-B ideálne na poskytovanie obsahu a informácií pri použití v prostrediach, kde sa vyžaduje lepšia citatelnost, napríklad na dopravných termináloch, v nákupných centrách, vstupných halách kancelárskych priestorov a operacných strediskách.



Stránky o produkte:

https://www.samsung.com/sk/business/smart-signage/video-wall-ude-b-series/lh55udeblbben/


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 

Parametre

 
 
 

Základné parametre
Uhlopriečka :  55 "
Prevádzka:  24/7 
Sieťové pripojenie:  Áno 
USB pripojenie:  Áno 
Externá pamäť:  Nie 

Displej
Max. rozlíšenie:  1920x1080 FHD 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.