Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Radomír Hrotek
[email protected]
 
 
 
 
 

 

Thrustmaster Sada volantu a pedálov T300RS RALLY PACK pre PS4, PS3 a PC + hra

 
 
 
 
 
 
 
  • Thrustmaster Sada volantu a pedálov T300RS RALLY PACK pre PS4, PS3 a PC + hra
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kód:
SKTHVOLTH0145
Part No.:
4160693
EAN:
3362934110567
Výrobca:

THRUSTMASTER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

T300 Ferrari GTE predstavuje rovnaké hodnoty ako slávne Ferrari 458 Challenge, ktoré poznajú na pretekárskych okruhoch po celom svete. Je vyrobený meradle 7:10 ako jeho replika. To výkon a presnosť vrátane funkcií pomôžu užívateľom zdokonaliť svoje pretekárske schopnosti a rozbiť medzičasy. Práve preto sa Thrustmaster stal hlavným partnerom BenQ Virtual GP 2017. Všetci profi hráči používajú špičkovú hernú techniku ??od Thrustmaster. Thrustmaster je priamym účastníkom pretekov a má svojho jazdca aj formulu.

T300 Ferrari GTE V špeciálnej limitovaný edíciu sa hrou Sébastien Loeb Rally Evo zadarmo! Hra je len pre PS4. Volant je kompatibilný PS4, PS3 a PC.

T300 Ferrari GTE je závodný simulátor, oficiálne licencovaný pre PlayStation3 (PS3) a Playstation 4 (PS4) a je tiež kompatibilný s PC. Tento fakt určite ocenia užívatelia, ktorí potrebujú hrať na rôznych platformách. Spája v sebe silu poskytovanú striedavým priemyselným Force Feedback a novým 1080 ° systémom, čo zaistí super-plynulý a tichý Force Feedback s neuveriteľne rýchlou odozvou a realistickým silovým účinkom.

Vývojové tímy Thrustmaster pridali pôsobivú presnosť motora prostredníctvom začlenenia H.E.A.R.T. (HallEffect AccuRate Technology ™), s bezkontaktným magnetickým snímačom, ktorý poskytuje 16-bitové rozlíšenie (65,536 hodnôt). T300 má tiež vnútornú pamäť kvôli aktualizáciu firmware, takže užívatelia budú mať vždy prístup k najnovším aktualizáciám.

Volant s pedálmi Thrustmaster T300 RS je top modelom v produktovom portfóliu spoločnosti.

Veľmi vysoká presnosť snímania pohybu je zaistená technológiou bezkontaktných magnetických senzorov H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology ™). Bezkontaktné snímanie je nielen presné, ale má tiež vysokú životnosť. Dlhú životnosť poskytuje tiež kvalitné kovové prevedenie.

Volant o priemere 28 centimetrov ponúka skvelý pôžitok z jazdy aj vďaka veľmi vysokému rozsahu rotácie až 1080 stupňov (tri plné otáčky).
Volant je vybavený autentickou sekvenčné radiacou pákou a veľmi výkonným a realistickým Force Feedback. Realistický volant, ktorý má zosilnené gumové textúry po celom obvode, váži 1,2kg.

Jednou z výhod sady volantu a pedálov T300 RS alebo T300 Ferrari GTE je možnosť upgrade jednotlivých komponentov. Hráči si môžu vybrať zo širokej ponuky doplnkov (addon) pre získanie najlepšieho pretekárskeho volantu na trhu. Pretekár môže začať u pedálov a vybrať si medzi T3PA alebo T3PA PRO. Kovové a plne tlakovo nastaviteľné pedále s progresívnym odporom ponúkajú realistický pocit z jazdy. Spojkový pedál je samozrejmosťou.

Naozajstnému pretekárovi nemôže chýbať ani radiaca páka. V prípade Thrustmaster sa jedná o realistickú radiacu páku TH8A s 100% kovovým vnútorným mechanizmom, nastaviteľným odporom radenie, odnímateľnou hlavicou umožňujúca výmenu za reálnu hlavicu a samozrejme plne programovateľnú.

A nakoniec je na rade samotný volant. Každému hráčovi vyhovuje iný a preto Thrustmaster ponúka niekoľko exkluzívnych volantov, vrátane repliky F1 volantu. Hráči si môžu zvoliť kožený volant TM Leather 28 GT, repliku volantu Ferrari 458 Challenge, prípadne Ferrari 599XX EVO 30 a pre skutočných znalcov je tu potom replika z Ferarri F1.

vlastnosti:
Dve kovové radiacej páky dlhé 13cm umožnujú skvelé radenia a obsahujú dotykové spínače s životným cyklom cez 10 000 000 aktiváciou.
8 akčných tlačidiel (vrátane dvoch na základni) + 1 D-Pad
Trojpolohový Manettino® ciferník s tlačnou funkciou v stredu
Dvojica pedálov v kovovom prevedení s dostatočne vysokou hmotnosťou pre zabezpečenie dokonalej stability.
Pedále majú plne nastaviteľnú výšku a vzdialenosť (6možných pozícií pre každý pedál).
Brzdový pedál je vybavený zosilneným a nastaviteľným odporom pre maximálnu realistickosť pocitu z jazdy.
ECOSYSTEM: je kompatibilný so všetkými v súčasnosti dostupnými pretekárskymi volanty.

kompatibilita:
Oficiálne licencovaný PS4 ™ / PS3 ™ s automatickým rozpoznaním systému PS4 ™ a PS3 ™ + posuvný prepínač pre optimálnu kompatibilitu oboch systémov
Kompatibilný tiež s PS4 PRO



Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 

Parametre

 
 
 

Základné parametre
Určenie (Platforma):  Pre PC/PS3/PS4 
Typ ovládaču:  Volant 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.