Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Milan Polák
[email protected]
 
 
 
 
 

 

XBOX ONE 500GB + Lego The Movie Game

 
 
 
 
 
 
 
  • XBOX ONE 500GB + Lego The Movie Game
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKMSXBX-5C7-00180
Part No.:
5C7-00180
EAN:
889842020526
Výrobca:

Microsoft

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Špeciálna cena

Popis produktu:

Konzola Xbox One - kompletný systém domácej zábavy

Nová generácia hernej konzoly prináša do domácnosti zábavu so všetkým. Xbox One znamená zábavu všetko v jednom - od najväčších herných trhákov cez najobľúbenejšie televízne relácie, multimédiá, sociálne siete, komunikáciu až po to najlepšie na webe. A vďaka novým možnostiam cloudu sa bude Xbox One neustále zlepšovať a ponúkať viac hier, televíznych relácií, filmov, hudby a aplikácií. Nová dimenzia výkonu a vylepšený ovládač Kinect vás vtiahnu do dokonale realistických hier, ktoré budete ovládať najjemnejšími pohyby tela. Xbox One sa svojím ikonickým vzhľadom ostrých rohov a rovných hrán stane dokonalým doplnkom každej obývacej izby.

Nová dimenzia výkonu

Nová revolučná architektúra v sebe spája moderný osemjadrový procesor AMD Jaguar, grafický akcelerátor AMD Graphics Core Next a veľmi rýchle pamäte esra a DDR3. Vysoký surový výkon však nestačí, špičkový herný operačný systém bol zlúčený s prvkami výkonného operačného systému Windows s cieľom priniesť to najlepšie z oboch týchto svetov. Xbox One tak poskytuje perfektne vyvážený výkon pre dokonalú domácu zábavu.

Presný a komfortný bezdrôtový gamepad

Herný ovládač gamepad pre Xbox One je teraz ešte lepší - a to vďaka viac než 40 technologickým inováciám. Vylepšené boli páčky, smerový ovládač a celkový dizajn, čím bolo dosiahnuté vyššej presnosti a lepšieho pocitu pri držaní ovládača. Nové vibračné prvky Impulse Trigger poskytujú presnú spätnú väzbu, takže vaše zážitky budú ešte realistickejšie.

Exkluzívne herné zážitky

Nechajte sa vtiahnuť do výnimočne realistických herných titulov, z ktorých niektoré sú vyvíjané priamo pre Xbox One. Herné vývojári využívajú všetky výhody novej hernej konzoly Xbox One, aby vytvorili dokonale prepracované svetu s hrdinami, ktorí vás vtiahne do hry ako nikdy predtým.

Nový Xbox LIVE

Nová generácia služby Xbox LIVE sa svojimi možnosťami cloudu ponúka prístup k tisícom hier, skladieb, televíznych relácií, filmov a športových prenosov. Navyše sa obsah a možnosti Xbox LIVE v priebehu času stále rozširujú. Prednosťou Xbox One je inštalácia aktualizácií na pozadí, takže zábavu nemusíte nikdy prerušiť. Ak budete chcieť, tak technológia Living Games (Živé hry) umožňuje herným svetom bežať, aj keď práve nehráte, alebo vďaka funkcii automatického obnovenia budete môcť v hre pokračovať presne tam, kde ste skončili. Fascinujúce je tiež systém štatistík, ktorý sa vďaka cloudu dokonale synchronizuje s celým svetom. Zlaté členstvo Xbox LIVE bude fungovať na konzole Xbox 360 aj na konzolu Xbox One.

Množstvo zábavy ľahko a rýchlo

Konzolu Xbox One zapnete behom okamihu - je teda vždy pripravená a nebude brzdiť dnešný rýchly životný štýl. Od chvíle, kedy poviete "Xbox On" (Zapnúť Xbox), vás konzoly spozná a privíta vás prispôsobená domovská obrazovka so všetkými obľúbenými hrami, aplikáciami a obsahom. Rad aplikácií vám potom prinesie nový rozmer používaní konzoly. Vďaka režimu Snap (Prichytenie) môžete chatovať pomocou aplikácie Skype a zároveň sledovať televíziu. Pomocou aplikácie Game DVR môžete tiež zdieľať svoje herné úspechy. Všetky vaše obľúbené športy môžete mať na jednom mieste - priame prenosy, najlepšie výsledky a záznamy, takže budete mať absolútny prehľad. Pomocou programu Internet Explorer môžete prechádzať Internet a ľahko prezerať len pomocou hlasu. Aplikácia Xbox SmartGlass zmení váš smartphone alebo tablet na druhú obrazovku, na ktorej môžete navigovať pomocou dotykovej obrazovky, pozastaviť alebo pretočiť svoj obľúbený film alebo potiahnutím prsta, stiahnutím prstov či kliknutím prechádzať webové stránky. Navyše s funkciou HDMI passthru pripojíte napr. Set-top-box alebo satelitný prijímač a nemusíte prepínať vstupy.

Hra: LEGO Movie Videogame

Populárna dánska stavebnica LEGO už dávno prerástla podlahy detských izieb a obrazovky monitorov či televízorov. Celosvetový fenomén sa najnovšie snaží zaujať aj na striebornom plátne animovaným dobrodružstvom s jednoduchým názvom - LEGO Movie. Od momentu ohlásenia filmu bolo nad slnko jasnejšie aj to, že sa pracuje na videohre s rovnakým námetom. Tejto úlohy sa po všetkých LEGO  hrách, ktoré si zobrali na mušku Indiana Jonesa, Pirátov z Karaibiku, Star Wars a Marvel, nemohol zhostiť nikto iný, než tím TT Games.

Stavbár Emmet žije svoj všedný, rutinný život v LEGO meste. Robí to, čo mu je predpísané, počúva to, čo ostatná šedá masa, pracuje v rovnakom tempe ako ostatní, oblieka sa tak, aby nevytŕčal z davu. Všetko sa zmení po tom, čo sa náhodou stretáva so zvláštnou dievčinou Wyldstyle. Tá mu nahovorí, že je vyvoleným a za pomoci mudrca Virtruvisa musí zastaviť diabolské plány Lorda Businessa. Ako to už obyčajne býva, Emmet a ani nikto v jeho okolí na  takéto šialené hypotézy neverí, no počas 15 levelov zhruba pokrývajúcich aj dejovú líniu filmu, sa Emmetovo hrdinstvo prejaví naplno.

Parametre a špecifikácie:

Základné parametre
Procesor: AMD Jaguar, 8 jadier, 8 vlákien, 1,6 GHz
Operačná Pamäť: 8 GB DDR3, 2133 MHz
Priepustnosť: 68,3 GB / s
Pevný disk: 500 GB
Optická mechanika: Blu-ray
Zabezpečenie: Kensington Lock

Grafická karta
Typ: AMD Graphics Core Next
Frekvencia: 800 MHz
Vlastne Pamäť: 32 MB Esra
Priepustnosť: 102 GB / s
Počet stream procesorové: 768
Výkon: 1,23 TFlops

Video
Rozlíšenie HDTV: 480p, 720p, 1080p, 1080i
Maximálne Rozlíšenie: 4K

Rozhranie
1x HDMI Out
1x HDMI In
3x USB 3.0 (1x ľavá strana, 2x vzadu)
1x S / PDIF
1x Kinect port
1x RJ-45
1x IR prijímač

Sieťové pripojenia
Wi-Fi 802.11 b / g / ns podporou Wi-Fi Direct
2,4 a 5 GHz

Fyzické parametre
Rozmery: 263 x 80 x 343 mm

Dodávané príslušenstvo
Bezdrôtový ovládač
Hra: LEGO Movie Videogame


Zaradenie produktu

 

Stránky o produkte:

http://www.xbox.com/sk-SK/xbox-one?xr=shellnav


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 

Parametre

 
 
 

Základné parametre
Typové označenie:  XBOX 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.