Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Milan Polák
[email protected]
 
 
 
 
 

 

XBOX ONE hra - FIFA 18

 
 
 
 
 
 
 
  • XBOX ONE hra - FIFA 18
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKMSXBX-EAX320611
Part No.:
EAX320611
EAN:
5030936121536
Výrobca:

Microsoft

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Nové vydanie hry, ktorú netreba predstavovať. Opäť sa môžeme tešiť na mnoho vylepšení a návrat obľúbených prvkov a možností. FIFA 18 prináša najväčší krok inovácii herného systému v histórii série hier FIFA. Real Player Motion je úplne nový systém animácií ? porovnáva trajektórie pohybu počas každého frame-u, čo umožňuje doposiaľ najplynulejšiu hrateľnosť s rýchlou odozvou ovládania.

Systém tiež umožňuje prítomnosť charakteristických pohybov hráčov. Typický Ronaldov šprint, Sterlingove jedinečné otočky či Robbenove klasické kľučky a pohyby rukami.

Špecifické črty neboli pridané iba individuálnym hráčom, ale aj tímom a fanúšikom. Známe taktické štýly ako tiki-taka či vysoký presing z Premier League pridávajú na autenticite a zážitku, čo ďalej podporuje rozšírená paleta typických miestnych chorálov.

Vylepšená bola tiež umelá inteligencia. S väčšou voľnosťou pohybu Vaši spoluhráči situáciu lepšie monitorujú, vyhodnocujú, a následne reagujú. Spolu koordinovane vyrážajú do útoku ci zaplňujú voľné priestory.

Každý fanúšik FIFA privíta návrat módu Cesta, v ktorom pokračujete Váš príbeh a kariéru mladého futbalistu. Po fantastickej prvej sezóne v Premier League javí o Huntera záujem mnoho špičkových svetových tímov.

Čakajú Vás nové rozhodnutia s dopadom na Vašu kariéru, nové motivácie, cesta okolo sveta (Brazília, príprava v Los Angeles, atď.), interakcie s hviezdnym obsadením na čele s Ronaldom, a dokonca aj pár nových hrateľných postáv.

FIFA 18 vďaka Frosbite engine zmazáva rozdiel medzi virtuálnym a skutočným svetom. Tešte sa na autentických futbalistov, kluby i atmosféru na štadiónoch. Pohyb vďaka technológii Real Player Motion otvorí cestu k dramatickým momentom v úžasnej atmosfére najznámejších štadiónov sveta. Jedna sa o najväčší pokrok v inovácii herného systému v histórii série. V pokračovaní režimu Cesta: Hunterov návrat, sa v doprovode mnohých hviezd vydáte na cestu okolo sveta. V FIFA Ultimate Team prichádzajú ikony FUT, medzi ktorými nechýba Roinaldo Nazário a ďalšie futbalové legendy.

-         Technológia Real Player Motion je hlavným zdrojom dokonalejšieho pohybu každého hráča.
-         Jedinečná identita, vlastnosti a osobnosti skutočných hráčov sa po prvýkrát objavia v ich virtuálnych prevedeniach.
-         Nový prepracovaný systém driblovania kladie doraz na vaše reakcie a výbušnosť.
-         Vylepšené pozičné správanie hráčov zaisťuje rovnomerne rozmiestnenie týmu na ihrisku a poskytuje viac príležitosti k čítaniu hry v čase a priestore.
-         FIFA 18 obsahuje bohatú škálu známych taktik niektorých svetových klubov. Vždy keď si zvolíte novy klub alebo iného súpera tak pocítite zmenu v defenzívnej i ofenzívnej činnosti.
-         Nove striedanie, založené na aktuálnom priebehu hry, vám umožní poslať na trávnik čerstvého hráča bez prerušenia zápasu.
-         Realistické pohyby slnka po oblohe, typické objekty popri hracej ploche, transparenty jednotlivých klubov a štadiónov, adaptívny komentár a zmeny v kvalite trávniku, to všetko vdychuje život vaším futbalovým zážitkom vo FIFA 18.

Nové animácie pohybov a zakončení ponúknu ďalšie plynule spôsoby streľby nohami i hlavou a znásobia tak možnosti gólových šanci za dramatickejších okolnosti.
Môžete sa tešiť na vylepšenú "The Journey" ,ktorá mala veľký úspech v minulom ročníku a veľa ďalších herných módov.

K Fife 18 získate
5 Prémiových zlatých jumbo balíčkov (Každý týždeň získate jeden, po dobu 5 týždňov od vydania hry) .
Cristiano Ronaldo na hosťovanie na 5 zápasov.
Osem špeciálnych dresov do FUT


Zaradenie produktu

 

Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.