Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Milan Polák
[email protected]
 
 
 
 
 

 

XBOX ONE S 1TB Sea of Thieves

 
 
 
 
 
 
 
  • XBOX ONE S 1TB Sea of Thieves
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKMSXBX-234-00333
Part No.:
234-00333
EAN:
889842271959
Výrobca:

Microsoft

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

S v názve konzoly znamená SLIM. Nový Xbox One je podstatne menší, kompaktnejší. Xbox One S je teda o 40% menší ako pôvodný Xbox One, menej miesta vám zaberie aj vďaka vstavanému zdroju a postaviť ho budete môcť vertikálne a aj horizontálne (vertikálny stojan nie je v balení), 1TB pevný disk + hra Sea of Thieves ; 14 dňové Xbox LIVE GOLD; 1 mesačný Xbox Game Pass

Zahrajte si najširšiu ponuku hier na konzolu, ktorá je o 40% menšia, a to vrátane klasických hier z Xboxu 360. Jej veľkosťou sa ale nenechajte oklamať: Xbox One S je doteraz najdokonalejšia verzia našej konzoly - obsahuje integrovaný napájací zdroj

V hrách, ako napríklad Gears of War 4 alebo Forza Horizon 3, zažijete jasnejšie a bohatšie farby. Vďaka väčšiemu kontrastnému pomeru medzi svetlými a tmavými plochami prináša technológia vysokého dynamického rozsahu (HDR) do hier skutočnú vizuálnu hĺbku.

Štandard "Ultra HD" (HD 4K) prináša vďaka štvornásobnému rozlíšeniu video s vysokým jasom a realistickým podaním. Zo služieb Netflix a Amazon Instant Video môžete streamovať obsah v 4K alebo sledovať filmy z diskov Blu-rayTM v rozlíšení Ultra HD - a to všetko vďaka technológii vysokého dynamického rozsahu s ohromujúcou vernosťou obrazu.2

Nastavte konzolu Xbox One S tak, aby zapínala iné zariadenia - napríklad televíziu, audio/video prijímač alebo káblový či satelitný set-top box. Či chcete hrať hru alebo si pozrieť film, budete sa do toho vďaka integrovanej funkcii IR Blaster môcť pustiť rýchlejšie a zabudnúť na diaľkové ovládanie.

Nový bezdrôtový ovládač pre Xbox ponúkne vyšší komfort podporený elegantnejším a ergonomickejším dizajnom a navyše má aj dvojnásobný dosah. Vďaka protišmykovej povrchovej úprave budete vždy mieriť presne. A s technológiou Bluetooth budete môcť hrať svoje obľúbené hry aj na počítačoch, tabletoch a telefónoch s Windows 10

-         40% menšia konzola s integrovaným zdrojom napájania.
-         Osemjadrový procesor x86 Vám umožňuje okamžite jednoducho prepínať medzi hrou a obľúbenými aplikáciami súvisiacimi so zábavou.
-         Funkcia HDMI pass-through Vám umožňuje sledovať televízne vysielanie prostredníctvom konzoly Xbox, čo z prepínania vstupov robí takmer prehistorickú predstavu.
-         8 GB pamäte RAM a 1TB pevný disk poskytujú dostatok miesta pre Vaše hry, ukážky, filmy, aplikácie, hudbu a omnoho viac.
-         Možnosť sledovania filmov a hrania hier v 4K Ultra HD rozlíšení.
-         Pomocou prehrávača diskov Blu-ray môžete sledovať filmy a hrať hry v neuveriteľnom vysokom rozlíšení.
-         Konzola Xbox One S sa spúšťa okamžite, takže je pripravená vždy, keď ste Vy. Pretože menej času stráveného čakaním znamená viac času stráveného hraním.
-         Technológia IR Blaster Vám navyše umožní sledovanie filmov a hranie hier bez použitia ovládačov, konzolu si budete môcť nastaviť tak, že automaticky spustí TV, audio/video prijímač, alebo set-top box.

HRA
Sea of Thieves

Inovatívne kooperatívne hranie v zdieľanom svete
Hra Sea of Thieves je navrhnutá pre spoluprácu hráčov so spoločnými cieľmi a odmenami, kde sa vydáte na epickú plavbu pri hľadaní legendárnych artefaktov a zakopaných pokladov, ale budete sa nachádzať vo svete, kde každá plachta na horizonte označuje inú posádku. Akú vlajku majú vztýčenú, a čo vlastne chcú?

Staňte sa pirátmi, ktorými ste vždy chceli byť
S priateľmi vytvorte posádku a staňte sa pirátmi, vyberte si vlastné role a ciele. Preskúmajte svet, plňte úlohy, alebo vyhľadávajte konflikty. Bude to vaša posádka proti svetu, a ako sa vyrovnáte s ostatnými posádkami je iba na Vás.

Bohatý fantastický svet
Hra Sea of Thieves pozýva hráčov do prekrásneho sveta s charakteristickým štýlom vyobrazenia, ktorý je zrelý na prieskum a kde na Vás budú číhať mystické príšery, či už na ostrovoch, alebo pod lákavou hladinou mora.

Vyvíjajúci sa zážitok
Sea of Thieves Vám ponúkne zážitok, ktorý sa bude postupne vyvíjať, hra sa bude postupne meniť vďaka porozumeniu a spätnej väzbe celej komunity. Budú odhalené nové spôsoby hrania pri rozširovaní a vylepšovaní sveta.


Základné parametre
Osemjadrový procesor AMD Jaguar
8 GB super-rýchlej DDR3 pamäte RAM
32 MB ESRAM ultra-rýchlej procesorovej pamäte
HDD s kapacitou 1TB

Obsah balenia
Xbox One S 1 TB
Sea of Thieves
14 dňové Xbox LIVE GOLD
1 mesačný Xbox Game Pass
Gamepad


Zaradenie produktu

 

Stránky o produkte:


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.