ASBIS SK
ASBIS SK

V chladnom období nám je rýchlo zima na nohy a mnohí sa snažia nájsť spôsob, ako ich rýchlo zahriať. Jedným z najlepších riešení je ohrievač AENO, ktorého teplo je možné nasmerovať na zahrievanie nôh, čo je dôležitý faktor pre pohodlie, zdravie a dobrý krvný obeh.

Aby ste však dosiahli čo najväčší úžitok, je dôležité vedieť, ako správne umiestniť vaše ohrievače AENO.

Ako správne umiestniť infračervený ohrievač

Väčšina tepla infračervených ohrievačov AENO Premium Eco Smart Heater a AENO Premium Eco Smart Heater LED vyžaruje spredu, na plochej strane. Teplo je nasmerované priamo na telo a udržuje vaše nohy v teple. Pre maximálnu účinnosť sa odporúča umiestniť ohrievač nie ďalej ako šesť stôp tak, aby bol nasmerovaný priamo na vaše nohy, čím sa zabezpečí rovnomerné a rýchle zahriatie.

Estetika a funkčnosť

Infračervené ohrievače AENO Premium Eco Smart Heater a AENO Premium Eco Smart Heater LED spájajú štýlový minimalistický dizajn a funkčnosť. Vďaka svojmu tenkému 11 mm profilu sa bez problémov hodia do každého prostredia, či už ide o vidiecky dom, byt alebo kanceláriu. Zariadenia AENO sú dostupné v troch elegantných farbách - Pearl Black, Glossy White a Noble Grey, ktoré sa budú hodiť do každého interiéru. Ohrievače AENO sú montované v Európe a certifikované podľa smerníc CE, RED, RoHS, REACH, WEEE, preto sa vyznačujú vysokou úrovňou bezpečnosti a odolnosti. Vyrobené z tvrdeného skla a iných vysoko kvalitných materiálov.

Inovácie a ocenenia

Ohrievače AENO získali dve ocenenia Red Dot za dizajn a inováciu v kategóriách Technológia vykurovania a klimatizácie a Smart Product.

Inteligentná regulácia výkonu a teploty

Nastaviteľný vykurovací výkon od 160 do 700+ W a teplota panelu od 60 do 120 °C umožňujú užívateľom prispôsobiť ohrievač podľa osobných preferencií a podmienok používania. Môžete napríklad znížiť výkon, ak plánujete umiestniť ohrievač pod stôl v blízkosti nôh. S energetickou účinnosťou 99% dosahuje ohrievač AENO maximálny výkon už za 3 minúty, čím poskytuje rýchle vykurovanie miestnosti s menšou energiou a zdrojmi v porovnaní s inými typmi ohrievačov. Zariadenie je možné ovládať cez aplikáciu AENO, nastavovať individuálne prevádzkové plány a preferované teploty.

Záver

Pre tých, ktorí majú záujem o rýchle zahriatie nôh a dlhodobé udržanie tepla, sú infračervené ohrievače AENO ideálnym riešením. Sú schopné rýchlo zahriať, vytvárať útulnosť a pohodlie. Odporúča sa umiestniť ohrievač pred seba a nasmerovať ho k nohám. Okamžite pocítite hrejivé teplo a štýlový dizajn a inteligentné funkcie urobia zo zariadení AENO vynikajúcich inteligentných pomocníkov vo vašej domácnosti alebo kancelárii.

Viac informácií sa dozviete TU
Nakupovať
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.