ASBIS SK
ASBIS SK

Moderné ohrievače sú čoraz efektívnejšie a pohodlnejšie na používanie. Jedným z najobľúbenejších typov je tichý infračervený ohrievač, ideálny pre tých, ktorí si cenia ticho a bezprašný priestor vo svojom dome.

Tiché infračervené ohrievače AENO Prémiový Eko Smart Ohrievač a AENO Prémiový Eko Smart LED Ohrievač vynikajú od ostatných typov ohrievačov vďaka svojej schopnosti vyžarovať teplo priamo na predmety a ľudí, a nie len ohrievať vzduch. Kľúčovou vlastnosťou, ktorá im umožňuje pracovať absolútne ticho, je absencia ventilátorov a motorov v konštrukcii, ktoré spôsobujú akýkoľvek hluk, čo je obzvlášť dôležité pre vytvorenie komfortných podmienok bez nepríjemných zvukov a bez prachu.

Výhody tichého ohrievača

Pokoj a ticho

Tichý infračervený ohrievač AENO je ideálny pre použitie v spálňach, detských izbách, kanceláriách a iných miestach, kde je ticho dôležitým faktorom. Absencia hluku a prachu pomáha vytvárať priaznivé prostredie na oddych, prácu či spánok, čo má pozitívny vplyv na zdravie.

Efektívnosť

Infračervené ohrievače AENO fungujú na princípe slnečného tepla, prepúšťajú infračervené žiarenie, ktoré najskôr ohrieva predmety a ľudí. Tieto zohriate predmety potom začnú uvoľňovať teplo do vzduchu, čím sa jeho teplota postupne zvyšuje. To vám umožní dosiahnuť rýchle a efektívne vykurovanie s ušetrenou energiou a časom.

Estetika a funkčnosť

Moderné tiché ohrievače AENO Prémiový Eko Smart Ohrievač a AENO Prémiový Eko Smart LED Ohrievač spájajú štýlový dizajn a vysokú funkčnosť. Ohrievače sú dostupné v troch elegantných farbách – Pearl Black, Glossy White a Noble Grey. Tieto farby umožňujú ohrievačom zapadnúť do každého interiéru a dodávajú mu luxus a útulnosť.

Štíhly profil

Ohrievače AENO majú najtenší profil (len 11 mm), čo im umožňuje prakticky splynúť so stenou bez toho, aby zaberali veľa miesta a narúšali harmóniu dizajnu miestnosti. Vďaka tomu sú vynikajúcou voľbou pre malé priestory, kde je dôležité efektívne využitie priestoru.

Bezpečnosť

Inteligentný ohrievač AENO Prémiový Eko Smart Ohrievač a inteligentný ohrievač AENO Prémiový Eko Smart LED Ohrievač sa neprehrievajú vďaka inteligentnej regulácii teploty, vďaka čomu sú bezpečné pre použitie v domácnosti, najmä v blízkosti detí a domácich zvierat. Je dôležité, aby ste si v aplikácii mohli nastaviť teplotné limity.

Prenosnosť

AENO Prémiový Eko Smart Ohirevač a AENO Prémiový Eko Smart LED Ohrievač sú prenosné a možno ich prenášať z jednej miestnosti do druhej, čo je obzvlášť výhodné, ak potrebujete počas dňa vykurovať rôzne miestnosti.

Inteligentné ovládanie a ďalšie funkcie

Pomocou mobilnej aplikácie AENO App môžete jednoducho ovládať prevádzku ohrievača, nastavovať jeho prevádzkový plán a sledovať energetickú účinnosť. To vám umožní vždy udržiavať príjemnú a teplú mikroklímu vo vašej domácnosti.

Aplikácie sú k stiahnutiu na Google Play a App Store.

Hlasové ovládanie

Ohrievače AENO podporujú hlasové ovládanie cez Google Assistant a Amazon Alexa, čo pridáva ešte viac pohodlia a intuitívnosti zážitku z používania zariadenia. Táto funkcia vám umožňuje upravovať nastavenia ohrievača pomocou hlasových príkazov.

Ocenenia a uznania

Produkty AENO získali dve prestížne ocenenia Red Dot za dizajn a inovácie v kategóriách Vykurovanie a klimatizácia a Inteligentné produkty. Tieto ocenenia potvrdzujú vysokú kvalitu ohrievačov AENO, vďaka čomu sú spoľahlivou voľbou pre vytvorenie pohodlného a útulného prostredia vo vašej domácnosti.

Záver

Tichý infračervený ohrievač AENO je ideálnym riešením pre vytvorenie komfortných a teplých podmienok vo vašej domácnosti bez nepríjemných zvukov. Spája v sebe štýlový dizajn, vysokú funkčnosť, energetickú účinnosť a bezpečnosť a navyše má 3-ročnú záruku. Inštalácia a používanie tichého ohrievača je jednoduchá a pohodlná. Inteligentné ovládanie a ďalšie funkcie z neho robia ešte atraktívnejšiu voľbu.

Viac o ohrievačoch AENO sa dozviete TU
Nakupovať
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.