ASBIS SK
ASBIS SK

Logitech rozširuje produktové portfólio Mac
a jednoduchú integráciu s ekosystémom Apple

Najnovšia myš a klávesnica radu Logitech MX pre Mac
a klávesy Ergo Wave pre Mac majú prispôsobené rozloženie klávesnice a podporujú
klávesové skratky macOS.

NEW YORK, 30. mája 2024 /PRNewswire/ - Spoločnosť Logitech dnes oznamuje nové produkty Logi for Mac, ktoré sú navrhnuté tak, aby zlepšili pracovné skúsenosti používateľov počítačov Mac a zároveň podporili udržateľnejší životný štýl bez kompromisov. Zariadenia MX Keys S for Mac, MX Keys S Combo for Mac, MX Anywhere 3S for Mac, MX Keys Mini for Mac (vo farbe Space Gray) a nová ergonomická klávesnica Ergo Wave for Mac rozširujú najnovšiu sériu MX a ergonomické inovácie spoločnosti Logitech. Tieto riešenia sú vyladené tak, aby zvyšovali výkon, produktivitu a pohodlie a spĺňali rôzne potreby užívateľov systémov macOS a iPadOS taktiež špecifickým rozložením klávesnice pre macOS a farbami zapadajúcimi do ekosystému Apple.

„Spoločnosť Logitech sa usiluje o inovatívne riešenia, ktoré berú do úvahy želania používateľov, hladko sa integrujú do ekosystému Apple a sú navrhnuté s ohľadom na udržateľnosť,“ povedala Delphine Donné, viceprezidentka a generálna riaditeľka oddelenia Personal Workspace Solutions, spoločnosti Logitech. „Naše portfólio Designed for Mac so zameraním na optimalizáciu pracovných postupov, produktivitu a pohodlie umožňuje používateľom Apple PC uvoľniť svoj kreatívny potenciál s celodenným pracovným komfortom pri zachovaní funkčnosti a dizajnu v prostredí s podporou Macu.“

Nové produkty, integrované do všestranného portfólia MX a Ergo Wave for Mac, sú k dispozícii vo farbách kompatibilných s Macom, uspokojujú rôzne skupiny používateľov a sú integrované do jednotného ekosystému s intuitívnou aplikáciou Logi Options+ na prispôsobenie nastavení a ovládania zariadenia.

  • MX Keys S for Mac: Klávesnica pre maximálnu produktivitu s pohodlným a presným písaním, špeciálnym rozložením klávesov pre Mac, inteligentnejším podsvietením a funkciami Smart Actions v aplikácií Logi Options+ k zefektívneniu pracovných postupov a úspory času.
  • MX Keys S Combo for Mac: Prvá súprava produktov radu MX určených pre počítače Mac. Obsahuje klávesnicu MX S pre Mac, myš MX Master 3S for Mac a opierku dlaní MX Palm Rest.
  • MX Anywhere 3S pre Mac: Táto kompaktná myš Mac poskytuje ultrarýchle rolovanie, tiché kliknutia a precízne trasovanie v rozlíšení 8K na akomkoľvek povrchu.
  • MX Keys Mini for Mac: Vylepšená, minimalistická klávesnica optimalizovaná pre počítače Mac je teraz k dispozícii vo farbe Space Grey. Hladko zapadne do vášho pracovného prostredia a ponúka rýchle a presné písanie, inteligentné podsvietenie a prispôsobenie softvéru, vďaka ktorému budete mať každý kláves, príkaz a klávesovú skratku na dosah ruky.
  • Klávesy Ergo Wave for Mac: Naša prvá ergonomická klávesnica navrhnutá pre počítače Mac má svetlosivú farbu a polstrovanú opierku dlaní. Vyvinutá v spolupráci s Logi Ergo Lab, poskytuje celodenné pohodlie pri stole a je ideálnym doplnkom k vertikálnej myši Lift for Mac.

Dôraz na udržateľnosť

Spoločnosť Logitech sa snaží zabezpečiť, aby každá nová generácia produktov mala nižšiu uhlíkovú stopu ako predchádzajúca. Používatelia teraz môžu do svojho ekosystému Apple pridávať zariadenia Logitech navrhnuté podľa princípov udržateľného dizajnu (DfS). K tomu prispieva aj používanie alternatívnych materiálov, napríklad recyklovaného plastu Next Life namiesto plastu novo vyrobeného, aby sa zvýšila cirkulárnost a znížila uhlíková stopa výrobkov. Plastové časti novších produktov v portfóliu Logi for Mac obsahujú až 78 % plastov Next Life. Uvedenie týchto nových produktov na trh predstavuje úplný prechod série MX na používanie vyradených a recyklovaných plastov (PCR) a splnenie jej záväzku k udržateľnosti. Okrem toho spoločnosť Logitech znížila uhlíkovú stopu svojich MX Keys S for Mac o 11% v porovnaní s predchádzajúcou verziou, takže výroba 100 000 kusov vyprodukuje o 192 ton menej CO2e (ekvivalent približne dvadsiatich jázd autom po obvode Zeme)*.

Aplikaciu Logi Options+ si možete stiahnuť zdarma na logi.com/optionsplus.

* Zdroj: Greenhouse Gas Equivalencies Calculator, US Environmental Protection Agency

 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.