ASBIS SK
ASBIS SK

Prichádza veľký XMAS výpredaj, kde spojenie kvality a výnimočných technologických riešení stretáva vianočnú atmosféru! Tento rok sme pre vás pripravili nezabudnuteľné ponuky na produkty od renomovaných značiek Legrand, TP-Link a MikroTik.

Rozžiarte svoj domov špičkovou elektroinštaláciou od Legrand. Široká škála Legrand elektrických a informačných riešení je navrhnutá s ohľadom na komfort, bezpečnosť a efektívnosť užívateľa. Legrand ponúka spoľahlivé elektrické systémy, moderné svietidlá a inteligentnú domácu automatizáciu, ktoré posúvajú hranice možného.

Pozrieť ponuku

Zabezpečte si rýchle a spoľahlivé pripojenie s TP-Link. Sieťové routery, kamerové systémy a ďalšie inovatívne produkty od TP-Link vám umožnia bezproblémové pripojenie ku svetu informácií a zabezpečia spoľahlivú konektivitu. S TP-Link si môžete byť istí, že vaše sieťové riešenia budú prispôsobené aktuálnym technologickým štandardom a vašim konkrétnym potrebám.

Pozrieť ponuku

Nastavte si sieť podľa svojich potrieb s MikroTik. S MikroTik môžete očakávať spoľahlivé riešenia, ktoré sú škálovateľné podľa vašich potrieb. Bez ohľadu na to, či potrebujete robustné riešenie pre firemné prostredie alebo efektívne domáce pripojenie, MikroTik vám poskytne nástroje pre optimálnu sieťovú infraštruktúru.

Pozrieť ponuku

Podmienky akcie

  • Akcia sa vzťahuje len na vybrané produkty.
  • Akcia platí do vypredania zásob.
  • Akcia sa nevzťahuje na projekty a špeciálne ceny.
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.