ASBIS SK
ASBIS SK
Tlačová správa20. NOVEMBER 2019

ASUS je taiwanská najhodnotnejšia medzinárodná značka za rok 2019. V prieskume Interbrand Best Global Brands sa umiestnil na prvom mieste už siedmy rok za sebou.

KĽÚČOVÉ BODY:

  • ASUS je číslo 1: V prieskume Interbrand Best Taiwan Global Brands vyhral siedmy rok za sebou
  • Uznanie za neustále inovovanie: Nekončiace inovácie hardvéru, softvéru a umelej inteligencie zabezpečili spoločnosti ASUS prvé miesto v prestížnom prieskume
  • 30. výročie: ASUS oslavuje tri dekády inovácií prostredníctvom špeciálnej edície svojich produktov a pokrokovými produktami
  • Úplne nový rad ASUS ProArt: V roku 2019 sa dostali na trh mobilné pracovné stanice, stolné počítače a displeje pre tvorcov obsahu


BRATISLAVA — ASUS je taiwanská najhodnotnejšia medzinárodná značka siedmy rok za sebou. Umiestnila sa na prvom mieste v prestížnom prieskume 2019 Best Taiwan Global Brands, ktorý vykonala spoločnosť Interbrand.

Každoročný prieskum Best Taiwan Global Brands je považovaný za kľúčový indikátor toho, ako sa taiwanským značkám darí na celosvetovom trhu. ASUS bol ocenený počas ceremónie 2019 Best Taiwan Global Brands Awards, ktorú v Taipei usporiadalo taiwanské Ministerstvo hospodárstva.

„ASUS je zanietený do technológií a poháňaný inováciami a cieľom prinášať neuveriteľné zážitky pre každého. Na týchto myšlienkach je založená naša filozofia In Search of Incredible. Je to teda výrazný úspech, že sme siedmy rok za sebou taiwanská najhodnotnejšia medzinárodná značka,“ povedal obchodný riaditeľ spoločnosti ASUS, Nick Wu. „Toto ocenenie je uznaním a podčiarknutím snahy spoločnosti ASUS prinášať neuveriteľné vo všetkom, čo robíme. Dnešný úspech oslavujeme s vedomím, že naša honba za dokonalosťou pokračuje zajtra.“

ASUS v roku 2019: Záväzok prinášať dokonalý dizajn bol medzinárodne ocenený

ASUS splnil v roku 2019 množstvo cieľov a spoločnosť pokračovala v získavaní viacerých medzinárodných dizajnových ocenení a mediálnych vyznamenaní, ktoré potvrdzujú odhodlanie prinášať špičkový dizajn a inovácie. Fortune opäť označil ASUS ako jednu z najviac oceňovaných spoločností na svete a Forbes umiestnil ASUS do svojho rebríčka Global 2000: World’s Best Regarded Companies tretí rok za sebou. Produkty spoločnosti ASUS získali viacero prestížnych ocenení, vrátane 22 cien iF Design, 21 cien Red Dot a štyroch ocenení Good Design.

30 rokov spoločnosti ASUS: Oslava troch dekád špeciálnymi edíciami a novými inováciami

Predseda spoločnosti ASUS, Jonney Shih, predstavil na tlačovej konferencii na veľtrhu Computex 2019 limitované edície produktov, ktoré boli navrhnuté špeciálne pri príležitosti 30. výročia vzniku spoločnosti. Patria sem nové verzie smartfónu ZenFone 6 Edition 30, notebook ZenBook Edition 30 a základná doska Prime X299 Edition 30.

Medzi ďalšie predstavené novinky patrí revolučný koncept základnej dosky Prime Utopia, notebooky ZenBook Pro Duo a ZenBook Duo a prenosný monitor ZenScreen Touch.

ASUS Republic of Gamers: Nezastaviteľná herná sila

Rok 2019 bol úspešný aj pre značku ASUS Republic of Gamers (ROG), ktorá uviedla na trh viacero inovácií.

Hlavným tohtoročným míľnikom bolo predstavenie smartfónu ROG Phone II, ktorý si okamžite získal záujem používateľov ako najvýkonnejší herný smartfón na svete. Ďalšou výnimočnou novinkou bolo zariadenie ROG Mothership (GZ700), ktoré nahradí aj stolný počítač a mení tradičný formát herných notebookov.

Značka ROG uviedla v roku 2019 na trh aj prenosný displej ROG Strix XG17 s obnovovacou frekvenciou 240 Hz a dobou odozvy 3 ms a oznámila 300 Hz displeje vo viacerých notebookoch radu Strix a Zephyrus. Prvým notebookom s týmto displejom, ktorý ponúka pohľad do budúcnosti mobilného e-športu a hardcore hrania, je Zephyrus S GX701.

ASUS ProArt: Kompletné digitálne riešenie pre tvorcov obsahu

ASUS nedávno takisto oznámil úplne nové portfólio produktov ASUS ProArt. Tie sú navrhnuté, aby splnili neustále sa meniace požiadavky tvorcov obsahu, ktorí pracujú s fotografiami, videom a poskytli nové možnosti pre 3D dizajnérov, herných vývojárov a ďalších kreatívnych profesionálov.

Medzi nové produkty radu ASUS ProArt patria ProArt StudioBook One, ProArt StudioBook Pro X, ProArt Station D940MX a ProArt Display PA32UCG. Tieto predstavujú základ komplexného riešenia pre tvorcov obsahu, ktoré sa bude v budúcnosti rozširovať o ďalšie inovatívne produkty.

ASUS: Neoblomný dôraz na inovácie pre inteligentnejšiu budúcnosť

ASUS je známy ako spoločnosť, ktorá sa neustále snaží o dosiahnutie dokonalosti. Naše odhodlanie vylepšovať existujúce vynálezy a inovovať pre budúcnosť je vytrvalé a poháňané jednotnou víziou: stať sa najviac uznávanou inovatívnou technologickou spoločnosťou v digitálnej ére. Tento rok bol pre ASUS výnimočný, avšak pre rok 2020 máme pripravených veľa plánov – a aj do ďalšej budúcnosti!

 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.