ASBIS SK
ASBIS SK
Tlačová správa 4. SEPTEMBER 2019

Notebooky Zephyrus a Strix v novej farbe Glacier Blue urýchľujú tvorbu obsahu

BERLÍN — ASUS Republic of Gamers (ROG) dnes predstavil nové farebné prevedenie Glacier Blue pre vybrané notebooky radov Zephyrus a Strix. Nová farebná verzia mení pohľad a pocit z herných notebookov, ktoré sú tak dostupnejšie pre širšie publikum používateľov, vrátane hráčov – streamerov a kreatívnych profesionálov. Interný výskum značky ROG totiž ukázal, že hráči využívajú svoje zariadenia pre čoraz väčšie množstvo aktivít, od editovania médií a streamovania hier až po vývoj aplikácií. ROG je odhodlaný vytvárať zariadenia, ktoré sú všestranné, aby splnili všetky ich potreby.

Notebooky Zephyrus S GX502, Zephyrus M GU502 a Strix G G531 a G731 sú dostupné v novej farbe Glacier Blue na veľtrhu IFA Berlin od 6. do 11. septembra 2019 a budú dostupné v predaji v Q3 2019.

Zmena herného poľa

ROG pomohol definovať tmavú estetiku, ktorá sa stala synonymom herného hardvéru. Pôvodné čierne prevedenie Original Black bolo veľmi atraktívne pre hardcore hráčov a dobre zapadlo aj v pracovnom prostredí. Herné publikum sa však rozrastá a mení, a preto sa musí zmeniť aj farebné prevedenie. Notebooky s farbou Glacier Blue ponúkajú totožný špičkový výkon a rovnaké užitočné funkcie ako čierne modely. Nová svetlejšia farba prináša značku Republic of Gamers širšiemu publiku.

Strix G ponúka potrebný herný základ v dostupnom prevedení a modely Zephyrus M a Zephyrus S sú hybridné výkonné zariadenia pre hranie aj prácu. Každý z nich je dostupný s procesorom až do 9. generácie Intel Core i7-9750H, takže si poradia aj s náročnými aplikáciami. Nový šesťjadrový procesor dosahuje vďaka technológii Turbo Boost 2.0 frekvenciu až 4 GHz pre jedno jadro a Hyper-Threading umožňuje využiť až 12 paralelných vlákien. Vo výbave je operačná pamäť o veľkosti až 32 GB DDR4-2666, takže si notebooky poradia s náročným multitaskingom pri hraní aj tvorbe obsahu.

Zephyrus S GX502 je vybavený prepínačom grafickej karty, ktorý umožňuje zvoliť si plynulejšie hranie v režime G-Sync alebo dlhšiu výdrž batérie v režime Optimus – až 4 hodiny prezerania webu alebo takmer 5 hodín prehrávania videa.

Výdrž batérie je možné v prípade modelov GX502 a GU502 predĺžiť pomocou technológie USB Power Delivery. Priložený 230 W adaptér je navrhnutý pre náročné hranie, avšak v prípade surfovania po internete alebo kancelárskej práce je možné využiť nabíjanie cez USB-C™ adaptér s výkonom do 65 W. USB Power Delivery tak zvyšuje celkovú prenosnosť ultratenkých notebookov radu Zephyrus, takže hráči môžu byť produktívni kdekoľvek.

Rýchlosť bez obmedzení

Displeje ovplyvňujú používateľský zážitok z hrania a používania aplikácií. Zephyrus S a Zephyrus M majú preto od výroby nastavený displej PANTONE® Validated, ktorý zabezpečuje vernosť farieb aj pre serióznu kreatívnu prácu. Obrazovky na úrovni IPS pokrývajú kompletný farebný priestor sRGB a ponúkajú široké pozorovacie uhly. V prípade hrania ponúkajú vysokú obnovovaciu frekvenciu až do 240 Hz, takže hráči si naplno vychutnajú vysoký počet snímok za sekundu a plynulé hranie. 3 ms grey-to-grey odozva zabezpečuje ostrý obraz bez rozmazania a vizuálny zážitok zvyšujú iba 6,2 mm rámiky po oboch stranách 15,6-palcových modelov.

Rýchly displej vyžaduje výkonnú grafickú kartu, takže Zephyrus a Strix notebooky ponúkajú najnovšie karty radu NVIDIA GeForce RTX™. Tie sú založené na architektúre Turing™ a dokážu urýchliť náročné hry, 3D modelovanie aj strojové učenie.

Zephyrus M obsahuje vo svojom tenkom šasi grafickú kartu až do GeForce RTX 2060. Vďaka efektívnemu chladeniu je možné pretaktovať ju až do 1435 MHz pri 90 W v režime Turbo s ROG Boost. Strix G a Zephyrus S sú vybavené grafickou kartou až do GeForce RTX 2070 pre ešte vyšší počet snímok za sekundu a detailnejšiu grafiku v najnáročnejších AAA tituloch.

Stroje pre tvorbu obsahu

Grafické karty GeForce RTX 2060 a RTX 2070 v nových notebookoch vo farbe Glacier Blue podporujú ovládače NVIDIA Creator Ready Drivers. Tie zvyšujú výkon v kreatívnych aplikáciách, ako sú nástroje Adobe Creative, CINEMA 4D a Unreal Engine. ROG notebooky majú tieto ovládače predinštalované, aby lepšie slúžili tvorcom, streamerom a umelcom.

 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.