ASBIS SK
ASBIS SK

Spoločnosť ASBIS sa stala oficiálnym distribútorom zariadení ASUS NUC v regióne EMEA.

Spoločnosť ASBISC Enterprises Plc, popredný distribútor s pridanou hodnotou, vývojár a poskytovateľ produktov, riešení a služieb z oblasti IKT a IoT na trhoch Európy, Blízkeho východu a Afriky (EMEA), podpísala strategickú zmluvu so spoločnosťou ASUS AIoT Business Group o distribúcii produktového radu NUC, ktorý predtým vlastnila spoločnosť Intel, v celom regióne EMEA.

Zmluva pokrýva všetky produkty ASUS NUC a AIoT (oblasti umelej inteligencie a internetu vecí), čím sa ďalej posilňuje už viac ako desaťročie trvajúca pozícia spoločnosti ASBIS oficiálneho distribútora mini PC NUC v krajinách EMEA. Spoločnosť ASBIS je presvedčená o svojej schopnosti efektívne predávať produkty značky ASUS prostredníctvom existujúcej partnerskej siete, čím zabezpečí maximálny dosah a vplyv na trhu.

Malé zariadenie, veľký výkon.

„Teší nás, že môžeme oznámiť rozšírenie portfólia spoločnosti ASBIS o vysoko prispôsobiteľné produkty ASUS a kontinuálnu distribúciu produktového radu NUC, ktorý s istotou uspokojí rôznorodé potreby a požiadavky firiem. Všetky produkty budú ľahko dostupné v celom regióne EMEA. Spoločnosť ASUS je pre nás neoceniteľným strategickým partnerom, ktorý v priebehu rokov výrazne prispel k nášmu obchodnému rastu a úspechu. Naše partnerstvo nám dodalo sebadôveru a silu prekonať aj tie najťažšie časy. Spoločnosť ASBIS s potešením podporí spoločnosť ASUS vo všetkých oblastiach jej rozvoja. Tešíme sa, že naše partnerstvo bude pokračovať ešte mnoho rokov,“ povedal Marek Horyl, riaditeľ produktového marketingu spoločnosti ASBIS.

Po oficiálnom prevzatí od spoločnosti Intel odštartovala spoločnosť ASUS svoju činnosť v oblasti NUC a začala prijímať objednávky na systémy NUC 10. až 13. generácie. Spoločnosť ASUS si od spoločnosti Intel licencovala hardvérové návrhy systémov aj softvér. Víziou novej obchodnej jednotky ASUS NUC je poskytovať najúčinnejší edge computing s komplexnými komerčnými a AIoT riešeniami, ktoré dokážu podporiť priemysel a podniky vo svojom snažení.

O ZNAČKE ASUS

Spoločnosť ASUS je globálny technologický líder, ktorý poskytuje najinovatívnejšie a najintuitívnejšie zariadenia, komponenty a riešenia na svete s cieľom prinášať neuveriteľné zážitky, ktoré zlepšujú život ľudí na celom svete. So svojím 5000-členným tímom interných odborníkov na výskum a vývoj je spoločnosť ASUS svetovo známa tým, že neustále mení predstavy o dnešných technológiách pre budúcnosť, každý deň získava viac ako 11 ocenení za kvalitu, inovácie a dizajn a je zaradená medzi najobdivovanejšie spoločnosti na svete podľa rebríčka časopisu Fortune „World's Most Admired Companies“. Viac informácií nájdete na stránke asus.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.