ASBIS SK
ASBIS SK

Nová značka je postavená na desiatich rokoch výroby vysoko výkonných herných pamätí od lídra v oblasti DRAM riešení

Kingston Technology Europe Co LLP, dcérska spoločnosť Kingston Technology Company, Inc., svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, predstavuje názov svojej novej prestížnej značky pre počítačových nadšencov a hráčov: Kingston FURY. Po mimoriadnom úspechu pamäťových produktov pod značkou HyperX, sa spoločnosť Kingston rozhodla premenovať tuto hernú radu DRAM, flash pamätí a SSD diskov na Kingston FURY a investovať zdroje a know-how zo svojho hlavného oboru podnikania do vytvorenia novej generácie týchto vysoko výkonných komponentov.

Kingston FURY predstavuje pokračovanie vývoja špičkových, vysoko výkonných pamäťových riešení od najväčšieho nezávislého výrobcu pamätí na svete , za ktorým stojí vyše tridsať rokov skúseností v oblasti technických inovácií, výroby a zákazníckych služieb. Vedúca pozícia spoločnosti Kingston v odvetví pamätí DRAM dokazuje, že má dostatok nadšenia, odhodlania a zdrojov k tomu, aby sa pamäte Kingston FURY stali vysoko výkonným pamäťovým riešením na trhu pre počítačových nadšencov a hráčov.

Technické znalosti a skúsenosti priniesli spoločnosti Kingston rekordy v pretaktovaní a množstvo ocenení, ktoré rada pamätí HyperX od roku 2002 nazbierala. V pozadí týchto úspechov stála vždy spoločnosť Kingston. Vstupom do novej éry vysoko výkonných riešení DRAM a flash pamätí v tom bude aj naďalej pokračovať.

„S veľkou hrdosťou predstavujeme novú značku Kingston FURY, ktorá bude reprezentovať najvýkonnejšie pamäťové moduly pre počítačových nadšencov,“ hovorí Bernd Dombrowsky, viceprezident pre predaj a marketing Kingston EMEA. „Technologická sila a celosvetové prvenstvo spoločnosti Kingston ako výrobcu kvalitných DRAM a flash riešení prináša novej značke do vienka naše zdroje, nadšenie a záväzok dodávať našim zákazníkom nie len výkonné, ale aj spoľahlivé produkty.“

Spoločnosť Kingston čoskoro predstaví kompletnú ponuku pamätí Kingston FURY DDR4 a DDR3 a uvedie na trh očakávané pamäťové moduly DDR5, ktoré momentálne prechádzajú testovaním kompatibility a validáciou u výrobcov základných dosiek.

Názov Kingston FURY odkazuje na už známu kategóriu pamäťových produktov FURY (založenú v roku 2014), od ktorej preberá štafetu a rozširuje tradície spoločnosti Kingston v oblasti výroby vysoko výkonných a mimoriadne spoľahlivých pamätí DRAM. Spoločnosť Kingston zahajuje spoluprácu s niekoľkým významnými hernými tímami, ktoré postupne pod značkou Kingston FURY predstaví.

Ďalšie informácie nájdete na kingston.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.