ASBIS SK
ASBIS SK

Sme nadšení, že vám môžeme predstaviť prevratný nástroj, ktorý pozdvihne vaše sieťové stratégie
na novú úroveň – platformu NVIDIA Air.

NVIDIA Air je priekopnícka platforma navrhnutá tak, aby spĺňala rastúce požiadavky modernej infraštruktúry dátových centier. Umožňuje vytváranie digitálnych dvojčiat (digital twins), čo umožňuje vašim klientom simulovať, vizualizovať a zažiť špičkové dátové centrum poháňané moderným sieťovým operačným systémom (NOS).

Kľúčové výhody NVIDIA Air

Efektivita na úrovni cloudu

NVIDIA Air umožňuje vašim klientom simulovať a vizualizovať rozloženie moderného dátového centra ešte pred inštaláciou prvého switchu, čo zjednodušuje proces predaja.

Všestranná simulácia

Platforma ponúka otvorenú, cloudovú architektúru založenú na Linuxe, ktorá umožňuje klientom simulovať akýkoľvek prepínač, kábel alebo server prostredníctvom intuitívneho grafického používateľského rozhrania alebo CLI prehliadača. Táto flexibilita zvyšuje adaptabilitu riešení NVIDIA v rôznych prostrediach.

Prispôsobenie a spolupráca

NVIDIA Air podporuje prispôsobenie pomocou editora drag-and-drop, ktorý umožňuje vašim klientom priniesť svoje konfigurácie alebo spolupracovať s architektmi riešení NVIDIA na mieru. To podporuje silnejšie partnerstvo medzi vašimi klientmi a spoločnosťou NVIDIA.

Always-On budovanie zručností

Vaši klienti môžu používať inštancie Air ako Allways-On testovacie prostredie (sandbox) na nepretržité školenie a rozvoj zručností, čím sa zabezpečí, že zostanú na čele technologického pokroku.

Ochrana údajov

S NVIDIA Air vaši klienti vlastnia svoje sieťové konfigurácie a topológie, čím zaisťujú súkromie a bezpečnosť údajov – čo je v dnešnom svete založenom na údajoch kritický faktor.

Pozývame vás preskúmať NVIDIA Air z prvej ruky. Je to jedinečná príležitosť nielen vylepšiť vaše predajné stratégie, ale aj prispieť k ceste digitálnej transformácie vašich klientov.

Zistiť viac
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.