Garmin Approach S42 Polished Silver/White

 
 
 
 
 
 
 
  • Garmin Approach S42 Polished Silver/White
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKGA010-02572-01
Part No.:
010-02572-01
EAN:
753759273095
Výrobca:

Garmin

RP:
0.12; DPH: 20%
Bez DPH
228.08 EUR
S DPH
273.70 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Štýlové športové hodinky s GPS s možnostou využitia ako budík alebo casovac pre upozornenie na pomalé tempo hry. Ak nie ste práve na ihrisku, môžete ich využívat ako bežné hodinky (cas, dátum, budík). Hodiny sú tiež vybavené automatickým šetriacim režimom podla denného svetla.
Hydratácia Sledovanie príjmu tekutín je velmi dôležité. Approach S42 vás upozorní, že je cas, doplnit tekutiny a zaznamenáva celkový objem prijatých tekutín pocas dna.
Menstrual cycle tracking Lepšie pochopíte svoje telo vdaka aplikácii Menštruacný cyklus. Sledujte detaily svojho cyklu, zaznamenávajte fyzické a emocné symptómy a osobné poznámky k pravidelnosti cyklu a prechodu do menopauzy. Získate rady k trénovaniu a stravovaniu v každej fáze aktuálneho cyklu.
Dotykový displej Ovládajte svoje hodinky jednoducho dotykom prsta - poklepaním alebo tahaním po displeji.
Dobíjatelná batéria Napájanie je zabezpecené nabíjatelnou lítium - iónovou batériou s výdržou cca 10 dní v režime hodín/15 hodín so zapnutým GPS.
citlivé GPS Vdaka vysokocitlivému GPS signálu máte spolahlivé informácie o vzdialenosti a tempe aj v nárocnejších podmienkach (pri stromoch, budovách ...).
Golf - Svet ihriská S Approachom sa nestratíte... S42 je vybavený predinštalovanou celosvetovou databázou viac ako 42 tisíc ihrísk vrátane Slovenska a Ciech s bezplatnou aktualizáciou existujúcich a nových ihrísk pocas celej životnosti zariadenia cez Garmin Express. Na obrázku nájdete znázornené mapové pokrytie.
SK menu Na slovenský trh je zariadenie dodávané s používatelskou príruckou v slovenskom jazyku.
Golf - Typ hry Zaznamenajte svoje výsledky v hre na rany a stableford (aj s HCP).
Prepojenie s PC Po skoncení hry si môžte preniest všetky zaznamenané údaje vašej hry cez USB port pre prepojenie s PC/MAC a zaznamenat všetko v bezplatnej aplikácii Garmin Connect™.
Golf - evidencia skóre Zlepšujte svoju hru... Evidencia skóre pre 1 hráca vrátane handicapu a ukladanie histórie vám slúžia ako motivácie pri dalšej hre.
Trasový pocítac S42 zaznamená skutocne prejdenú vzdialenost pocas hry a cas hry.
Golf - štatistika hry Sledujte si svoju podrobnú štatistiku hry - pocet patov, dosiahnutých jamkovísk, udržanie sa na fairway, GIR.
Golf - meranie dlžky rán Vdaka GPS prijímacu je možné velmi presne zmerat dlžku každej rany. Je jedno, ako komplikovane alebo dlho hladáte lopticku, vzdialenost je vypocítaná vzdušnou ciarou medzi miestom odpalu a dopadu lopticky.
Golf - Prehlad o vzdialenostiach S hodinkami na ruke máte prehlad o vzdialenosti aktuálnej GPS polohy na zaciatok, stred a koniec jamkoviska.
Vodotesnost 50 m Použitie môže prebiehat aj v nepriaznivom pocasí. Dážd, sneh, blato už nie sú nijakou prekážkou, nakolko zariadenie je vodotesné - odolné voci namoceniu, postriekaniu vodou. Hodinky sú vodotesné do 5ATM* - odoláva tlaku, ktorý zodpovedá hlbke 50 m. Viac informácií nájdete na stránke www.garmin.com/waterrating.
Bluetooth konektivita Funkcia smart upozornenia prostredníctvom Bluetooth® prepojenia s vaším smartfónom vás diskrétne informuje o prichádzajúcich e-mailoch, správach a iných upozorneniach z vášho telefónu.
Golf - Autoshot Funkcia Autoshot automaticky odmeria vzdialenost každej rany (okrem puttov) a automaticky zaznamená pozície rán pre spätnú analýzu na Garmin Connect. Je potrebné pripojenie k mobilnej aplikácii Garmin Connect.
Golf - Green View Stací stlacit len jedno tlacidlo kedykolvek pocas hry a na hodinkách sa zobrazí náhlad na green....
Golf - TruSwing Podrobnú analýzu svojej hry získate pripojením snímacov na palicu Approach CT10.
Golf - Layup/Doglegs Distances Na jasnom a dobre citatelnom displeji sú na mape zretelne vyznacené oblúkové vzdialenosti a zalomenia fairway.
Používarelské profily Okrem bežeckých funkcií (vzdialenost, cas, tempo) Approach S42 ponúka aj profil pre cyklistiku (upozornenia na cas/vzdialenost).
Vivofit - Spánok Nastavte si vo svojom profile režim spánok a Approach S42 monitoruje kvalitu odpocinku. Následne si štatistiku môžete pozriet v profile na Garmin Connect™ alebo priamo na svojom smrartfóne prostredníctvom bezplatnej aplikácie Garmin Connect™ Mobile.
Vivofit - Kalórie Sledujte svoj postup k dosiahnutiu vytúženej cielovej váhy prostredníctvom detailných záznamov kalórií, ktoré ste spálili pocas celého dna vrátane hodnoty bazálneho metabolizmu.
Vivofit - Ciel Podla úrovne aktivity Approach S42 sám priradí osobné a dosiahnutelné ciele každé ráno. Hned, ako dosiahnete tieto ciele, automaticky vás posúva k dosiahnutiu nového ciela na další den.
Vivofit - Pohybový indikátor Budte aktívni! K pohybu vás motivuje výzva na pohyb spolu so zavibrovaním po hodine bez pohybu. Každých 15 minút necinnosti sa rozsvieti další diel. Stací sa pár minút poprechádzat a výzva sa stratí.
Vívofit - Kroky Zaznemanáva každý váš krok. Na displeji vidíte aktuálny pocet krokov, kolko krokov ešte zostáva prejst na splnenie denného ciela, kalórie, vzdialenost.
zrieknutie sa zodpovednosti Zrieknutie sa zodpovednosti v prípade sledovania aktivity
Zariadenia na sledovanie aktivity od spolocnosti Garmin sú nástroje urcené na poskytovanie informácií na zachovanie aktívneho a zdravého životného štýlu. Zariadenia na sledovanie aktivity od spolocnosti Garmin fungujú pomocou snímacov, ktoré sledujú váš pohyb. Údaje a informácie poskytované týmito zariadeniami sú urcené na presné sledovanie vašej aktivity, nemusia však byt presné na 100% vrátane údajov o krokoch, spánku, vzdialenosti a kalóriách. Zariadenia na sledovanie aktivity od spolocnosti Garmin nie sú medicínske prístroje a údaje nimi poskytované nie sú urcené na medicínske úcely ani diagnostiku, ošetrenie, liecbu alebo prevenciu akýchkolvek zdravotných problémov. Spolocnost Garmin odporúca poradit sa so svojím lekárom pred tým, ako sa zacnete venovat nejakej športovej cinnosti.



Stránky o produkte:

https://www.garmin.sk/approach-s42-polished-silver-white_d7746.html


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.