Garmin Edge 1050

 
 
 
 
 
 
 
  • Garmin Edge 1050

 Novinka 

 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKGA010-02890-01
Part No.:
010-02890-01
EAN:
753759336295
Výrobca:

Garmin

RP:
0.12; DPH: 20%
Bez DPH
624.99 EUR
S DPH
749.99 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

PRÉMIOVÝ CYKLOPOCÍTAC S ADAPTÍVNYM LCD DISPLEJOM PRE NÁROCNÝCH

Nový EDGE 1050 je vybavený 3.5" farebným dotykovým LCD displejom s vysokým rozlíšením 282 x 800 bodov. LCD VIVID displej je špeciálny typ displeja, ktorý sa vyznacuje vysokou jasnostou, kontrastom a živostou farieb. Navrhnutý tak, aby poskytoval vynikajúcu citatelnost a kontrast aj na priamom slnecnom svetle a z rôznych pozorovacích uhlov. Vdaka tomu zabezpecí zobrazenie detailov máp a štatistík v úžasných detailoch. A aby ste nikdy neprestali jazdit na bicykli, má až 20-hodinovú výdrž batérie v najnárocnejsích prípadoch používania. Každú jazdu obohatíte o informovanost vdaka hláseniu nebezpecenstva na ceste od ostatných cyklistov.

FAREBNÝ DOTYKOVÝ LCD VIVID DISPLEJ
Hlavné prednosti: vysoké rozlíšenie, živé (vivid) farby, vysoký kontrast, výborná citatelnost na slnku a široké pozorovacie uhly. Vaše štatistiky ešte nikdy nevyzerali tak dobre vdaka novému živému farebnému dotykovému displeju. Sledovanie máp, kontrola upozornení a dokoncenie tréningu je vdaka nemu jednoduchšie ako kedykolvek predtým.

ADAPTÍVNY TRÉNING NA UDALOST
Ked je cas sústredit sa na tréning, Edge 1050 vám to pripomenie. Spolahlivo spolupracuje s našimi bezplatnými tréningovými plánmi Garmin pre cyklistov. Tréning prispôsobený udalostiam (napr. preteky) prináša personalizovaný prístup k dalším jazdám, ktoré sa adaptívne prispôsobia podávanému výkonu a regenerácii. Cielené adaptívne tréningy pre cyklo-tréning v závislosti od aktuálnej kondície, plánovaných jázd s cielom "vyladit" formu na najbližšie preteky.

VÝDRŽ BATÉRIE PRE KAŽDÚ JAZDU
Integrovaná batéria zabezpecí v závislosti od použitia výdrž až 60 hodín - v úspornom režime po nastavení. Pri bežnom nastavení bez obmedzení úsporného režimu môžete ocakávat výdrž až do 20 hodín.

VÝSTRAHY PRED NEBEZPECENSTVOM NA CESTÁCH
Edge 1050 Vám pomôže jazdit inteligentnejšie a s väcšim povedomim. Ziskajte upozornenia na nebezpecenstva na cestach nahlásené ostatnými cyklistami a prispievajte vlastným hláseniami.

MAPY A NAVIGÁCIA
Edge 1050 sú dodávané s detailnou mapou cyklistickou mapou nášho kontinentu a pri cestovaní umožnujú bezplatné stiahnutie dalších máp z celého sveta, vrátane trailov z databázy Trailforks. Vdaka Wi-Fi® môžete lahko inštalovat a aktualizovat mapy a softvér bez pocítaca. Chcete vyskúšat novú trasu? Jednoducho vytvárajte trasy priamo na zariadení pomocou citlivého dotykového displeja a na mape si pozrite typ povrchu cesty, aby ste mali pri plánovaní a jazde väcšiu prehladnost.

SKUPINOVÁ JAZDA - GROUP RIDE
Zostante v kontakte s vašimi priatelmi aj pocas (skupinovej) jázdy. Priamo prostredníctvom Edge 1050 môžete sledovat dalších spolujazdcov, ich polohu a vzájomne komunikovat. Dokonca môžete vzájomne sútažit priamo pocas jazdy a vyhodnocovat rôzne štatistiky vyplývajúce z jazdy napríklad pri stúpaní resp. po jazde.

REAL TIME STAMINA
Real-time Stamina je funkcia, ktorá vám pomôže bez váhania dosiahnut svoj najlepší výsledok. V reálnom case môžete vidiet, kolko vám ešte zostáva “v nádrži” a usmernit svoj výkon až po cielovú ciaru.

CLIMB PRO
Prepracovaná funkcionalita oblúbeného nástroja, ktorá poskytuje používatelovi rozšírené informácie o aktuálnom, priebežnom i celkovom prevýšení, sklone terénu, zostávajúcej vzdialenosti a k vrcholu (na úsekoch / do ciela) , nadmorskej výške a pod. v reálnom case. Funkcia CLIMBPRO o.i. podporuje autoamatickú deteckciu stúpaní vo vašom okolí, spolu s dalšími dostupnými info (prevýšenie, sklon, vzdialenost na koniec stúpania a iné).

POWER GUIDE - SPRIEVODCA PODÁVANÝM VÝKONOM
Poskytne lepší náhlad na dosahované a dosiahnutelné výkonnostné ciele (W) s pripojeným wattmetrom >Rally pre cielené adaptívne tréningy v závislosti od aktuálnej kondície, plánovaných jázd s cielom "vyladit" formu na najbližšie preteky.

MTB DYNAMICS
Edge 1050 ponúka podporu relevantných metrík aj pre MTB. Pri jazde v teréne zaznamenáva celkový pocet skokov, vzdialenost skokov a tiež súvisiaci cas HANGTIME. GRIT metrika zmeria nárocnost každej jazdy, FLOW metrika sa postará o sledovanie plynulosti zjazdu a následne jazdu ohodnotí bodovým skóre, ktoré sa môžete pokúsit vylepšit pri dalšej jazde..

ANT+ INTEGRÁCIA
Univerzálne rozhranie ANT+ umožnuje prepojit Edge 1050 s príslušentvom od rôznych výrobcov a využit tak maximálne smart-funkcionalitu, ktorú ponúka. O.i. môžete napríklad benefitovat z prepojenia cyklopocítaca a elektronického radenie prevodov - SRAM AXS, Campagnolo EPS a Shimano Di2 alebo použitia Edge 1050 v kombinácií s cyklotrenážermi >TACX a mnoho iného.

PLATBY GARMIN PAY™
Zadajte do hodiniek svoju kreditnú kartu a využite výhody bezkontaktných platieb Garmin Pay. Svoj telefón a penaženku môžete nechat doma...

GARMIN CONNECT APLIKÁCIA
Zostante pripojení a využívajte výhody smart-konektivity Edge 1050 s vašim smartfónom. Automaticky po ukoncení jazdy sa dáta z Edge 1050 synchronizujú s Vašim úctom Garmin Connect a okažmite získate prístup k detailným štatistikám jazdy a zároven dalšie informácie o vplyve jazdy na kondíciu (FTP / W / iné) a celkový zdravotný stav.

VSTAVANÝ REPRODUKTOR
Pocúvajte pokyny na cvicenie a navigáciu, a upozornite jazdcov a chodcov pomocou hlasného zvonceka na bicykli vdaka vstavanému reproduktoru.


Zaradenie produktu

 

Stránky o produkte:

https://www.garmin.sk/edge-1050-_d9364.html


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.