Garmin Forerunner 955, Black

 
 
 
 
 
 
 
  • Garmin Forerunner 955, Black
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKGA010-02638-30
Part No.:
010-02638-30
EAN:
753759297060
Výrobca:

Garmin

RP:
0.12; DPH: 20%
Bez DPH
380.94 EUR
S DPH
457.13 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

DOSTANTE SA NA CELO PRETEKOV

Je vaším cielom umiestnenie na pódiu? S týmito lahkými smart hodinkami na zápästí sa vám to podarí. Trénujte efektívne, na sútažiach podávajte tie najlepšie výkony a dostante sa do vedenia na dalších pretekoch.

DLHŠIA VÝDRŽ BATÉRIE. Až do 15 dní výdrž batérie v režime smart hodín. So zapnutým GPS je výdrž batérie až do 42 hodín. S režimom UltraTrac™ vydržíte ešte dlhšie, až do 80 hodín.

DOTYKOVÝ DISPLEJ A TLACIDLÁ. Tuknite alebo dotykom prsta prechádzajte po mape alebo medzi štatistikami s tradicným ovládaním pomocou tlacidiel alebo ovládajte hodinky aj cez citlivý dotykový displej.

UŠITÉ NA MIERU. S hmotnostou len 52 gramov sa Forerunner 955 lahko prispôsobí vášmu telu.

Optický snímac pulzu na zápästí Forerunner 955 je vybavený vstavaným optickým snímacom pulzu. Táto technológia využíva zelené svetlo doplnené o fotodiódy - citlivé na úbytok rozptýleného svetla, ktoré preniká do pokožky. Prietok krvi (pulz) je sprevádzaný absorbovaním zeleného svetla a tento úbytok zaznamenávajú fotodiódy. Výsledkom je relatívne presné meranie pulzu, ktoré má svoje limity a na rozdiel od bežného pulzomera (hrudný pás) nedokáže zaznamenávat variabilitu srdcovej frekvencie. Nedokáže teda poskytovat potrebné údaje na úrovni vyšších modelov bežeckých hodiniek, ktoré využívajú snímanie prostredníctvom hrudného pásu - metrika behu. Intenzita svetla sa automaticky prispôsobuje tmavej pokožke, ale napríklad tetovanie v mieste snímania môže byt problém. Odporúcania a tipy pre správnu funkcnost a používanie hodiniek a optického snímaca nájdete v znalostnej databáze na odkaze > > >
PULSE OX Integrovaný optický snímac PULSE OX zabezpecuje presné, spolahlivé a pohodlné meranie saturácie krvného hemoglobínu kyslíkom. Kontrola úrovne kyslíka v krvi pri používaní hodiniek vám pomôže sledovat reakcie tela na zvýšenú fyzickú aktivitu napríklad vo vysokých nadmorských výškach. Merania závisia od mnohých faktorov vrátane celkového zdravia a kondície.
ANT+ ANT+ bezdrôtové rozhranie umožnuje pripojenie volitelných externých snímacov, ktoré doplnajú a rozširujú funkcionalitu hodiniek. Forerunner 955 podporuje pripojenie (volitelného) pulzomera >HRM-Pro™, >HRM-Swim™ , snímaca >Running Dynamics Podu pre využitie všetkých dostupných bežeckých a plaveckých metrík. Váš indoor tréning (napr. na bežeckom páse) získa nový rozmer po pripojení bezdrôtového snímaca >FootPod, ktorý meria aktuálnu rýchlost, vzdialenost, tempo behu, frekvenciu a pocet krokov. Pre využitie potenciálu hodiniek pri jazde na bicykli ponúka Forerunner kompatibilitu s volitelnými ANT+ snímacmi >rýchlosti a kadencie. Maximum pre cyklistický tréning "vytažíte" po pripojení integrovaného wattmetra >Rally, ktorý posunie váš tréning na novú úroven. Forerunner 955 podporuje aj pripojenie externého snímaca teploty >tempe™.
Varia kompatibilny Forerunner 955 je možné rozšírit aj o dalšie ANT+ doplnkové príslušenstvo zo série > Varia™ < . Systém Varia™ prispieva k aktívnej bezpecnosti pri jazde na bicykli.
Integrovaný mp3 player Integovaný prehrávac hudby (.mp3) s pamätou až pre 2000 skladieb pre okamžité prehrávanie priamo z hodiniek. Odteraz si prehráte svoju oblúbenú hudbu priamo zo zápästia po pripojení externých bezdrôtových Bluetooth slúchadiel (nie sú súcastou balenia). Zoznam kompatibilných bezdrôtových slúchadiel nájdete na odkaze > > > Bluetooth slúchadlá. Nahrat požadované skladby je velmi jednoduché, stací hodinky pripojit k pocítacu cez priložený USB kábel alebo použijete smartfón a svoj playlist si môžete synchronizovat aj cez oblúbenú streamovaciu službu ako Spotify alebo Deezer Pri tréningu už nebude pri pocúvaní hudby potrebovat externý prehrávac (smartfón).
Lactate Threshold Trainning Load - Tréningová zátaž je meradlom objemu tréningu za posledných sedem dní. Je to súcet meraní nadmernej spotreby kyslíka po cvicení (EPOC) za uplynulých sedem dní. Tento ukazovatel indikuje, ci je vaša súcasná zátaž nízka, vysoká alebo sa pohybuje v optimálnom rozsahu na udržanie alebo zlepšenie úrovne vašej kondície. Training load focus - Zameranie tréningovej zátaže funguje v záujme maximálneho zlepšovania výkonnosti a kondície by mal byt tréning rozložený do troch kategórií: nízko aeróbny, vysoko aeróbny a anaeróbny. Zameranie tréningovej zátaže vám ukazuje, aká cast vášho tréningu je momentálne v každej kategórii, a ponúka tréningové ciele. Na rozhodnutie, ci je vaša tréningová zátaž nízka, optimálna alebo vysoká, potrebuje funkcia zamerania tréningovej zátaže najmenej 7 dní tréningu.
Advanced Running Dynamics Pokrocilá bežecká metrika behu je novinkou vo funkcionalite športových hodiniek, ktorá je dostupná po pripojení kompatibilného pulzomeru/snímaca HRM Pro/ Running Dynamics Pod (nie je v balení). Nové merania poskytujú komplexný náhlad na techniku behu a výkonnost vo vztahu k ocakaváným výsledkom. Dlžka kroku je meraná v reálnom case pri behu. Meranie dlžky kroku je užitocné vo vztahu s dosahovanými tempami vašich behov. Rovnováha doby kontaktu so zemou meria symetriu doby kontaktu so zemou (len pri behu) medzi lavou a pravou nohou. Vertikálny pomer (Vertical Ratio) je prezentovaný ako pomer hodnoty vertikálnej oscilácie a dlžky kroku v percentuálnom vyjadrení. Inými slovami táto funkcia dokáže zmerat efektívnost pomeru dlžky kroku a vertikálnej oscilácie pri behu s cielom zvýšit efektivitu vášho behu.
Stress Score Stress Score umožnuje hodinkám monitorovat fyziologické zmeny (na základe sledovania variabilitu pulzu), ktoré môžu naznacovat zvýšenie únavy organizmu. Prílišná únava organizmu pri behu môže viest k zraneniam, ktoré ovlyvnujú výsledné (maximálne) tempo behu. Funkcia je dostupná po pripojení kompatibilného pulzomera HRM-Dual, HRM-Pro a HRM-Swim. Prílišná únava organizmu pri behu môže viest k zraneniam, ktoré ovlyvnujú výsledné (maximálne) tempo behu.
Performance condition Pripravenost na výkon (Performance Condition) funkcia analyzuje tempo, pulz a variabilitu pulzu v reálnom case pre posúdenie vašej pripravenosti na výkon (tréning alebo pretek).variabilitu pulzu), ktoré môžu naznacovat zvýšenie únavy organizmu. Funkcia je dostupná po pripojení kompatibilného pulzomera HRM-Dual a HRM-Pro.
Kadencia behu Dostupné základné metriky behu pri použití s kompatibilným pulzomerom HRM Pro (nie je v balení) - Kadencia behu, Vertikálna oscilácia, Cas kontaktu so zemou.
Trainning Effect Trainning effect vám na základe merania tepu prezradí, ci si vykonávaným tréningom udržiavajte aktuálnu kondíciu alebo ju zvyšujete alebo ste sa pretažili. Training Effect meria dopad aktivity na vašu aeróbnu a anaeróbnu kondíciu. Na základe týchto informácií môžete prispôsobovat intenzitu tréningu, co vám pomôže pri dosahovaní vytýcených cielov. Funkcia aeróbneho tréningového efektu používa váš pulz pre meranie celkovej intenzity cvicení vzhladom k vašej aerobní kondici a ukazuje, ci si vdaka cviceniu aktuálnu fyzickú kondíciu udržujete alebo vylepšujete. Funkcia anaerobného tréningového efektu hodnotí pulz a rychlost (alebo podávaný výkonnebo) a posudzuje vply cvicení na schopnost podávat výkon s vysokou intenzitou.
Dobíjatelná batéria Napájanie je zabezpecené nabíjatelnou lítium - iónovou batériou s výdržou až do 42 hodín pri bežnom použití s GPS (do 8,5 hodiny pri použití s GPS a spusteným prehrávacom hudby). Pri bežnom použití hodiniek so zapnutými smartnotifikáciami a optickým pulzomerom 24/7 výdrž do 15 dní. UltraTrac režim záznamu s GPS, ktorý poskytne hodinkám výdrž až do 80 hodín (s vypnutým optickým pulzomerom).
SK menu Na slovenský trh je zariadenie dodávané s plnou podporou - ovládanie v slovencine, užívatelská prírucka v slovenskom jazyku.
Trasový pocítac Forerunner 955 umožnuje oznacovat trasové body, navigáciu na štart - TracBack™, takže spät sa bezpecne vrátite, alebo zvolenú pozíciu, prípadne vytvárat a archivovat vlastné zemepisné body.
Golf - štatistika hry Forerunner 955 je tiež vybevený funkciami pre golf. Sledujte si svoju podrobnú štatistiku hry - pocet patov, dosiahnutých jamkovísk, udržanie sa na fairway, GIR. S hodinkami na ruke máte prehlad o vzdialenosti aktuálnej GPS polohy na zaciatok, stred a koniec jamkoviska.
Vodotesnost 50 m Použitie môže prebiehat aj v nepriaznivom pocasí. Dážd, sneh, blato už nie sú nijakou prekážkou, nakolko zariadenie je vodotesné - odolné voci namoceniu, postriekaniu vodou. Hodinky sú vodotesné do 5ATM* - odoláva tlaku, ktorý zodpovedá hlbke 50 m. Viac informácií nájdete na stránke www.garmin.com/waterrating.
Virtual Partner Virtual Partner® je funkcia, ktorá vám pomáha pri dodržiavaní a plnení vytýcených cielov (stanovené tempo, vzdialenost, rýchlost a iné).
Intervaly - beh Najúcinnejšou formou tréningu pre zlepšenie kondície, tempa a zvýšenie VO2 max je jednoznacne intervalový tréning. Aj túto pokrocilú tréningovú funkciu môžete využit na spestrenie a zlepšenie efektivity vášho tréningu. Je len na vás, aké intervaly si zvolíte. Hodinky všetky údaje zaznamenajú pre každý interval samostatne, takže po tréningu stací aktivitu len uložit a analyzovat.
Cyklomapa EU *Dodávaná >>> rekreacná mapa Európy, ktorá je predinštalovaná v internej pamäti. S podporou automatického prepoctu optimálnej trasy k cielu. Dostupné funkcie pre vyhladávanie adresných a iných bodov záujmu (POI) na predinštalovanej mape.
Rozšírené tréningy Výhodou zariadenia je možnost kategorizovat športové aktivity (plávanie, cyklistika, beh) pocas jedného tréningu ci zaznamenávat cas presunu medzi intervalom (depo), co umožnuje sledovat a analyzovat výkon od štartu až do ciela, a tiež v rámci jednotlivých intervalov. Využitie športtestera s GPS má význam nielen pri klasických športových disciplínach (beh, cyklistika), ale aj pri aktivitách, kde je inak meranie údajov obtiažne alebo nemožné. Medzi takéto športy môžeme zaradit triathlon, in-line korculovanie, lyžovanie, kanoistika, windsufing a mnoho iných.
Profil plavec Štandardná analýza plaveckého výkonu je teraz doplnená o meranie a záznam pulzu aj pocas plávania. Pulzomer HRM-Swim™ (nie je v balení) je špeciálne dizajnovaný pre spolahlivé meranie pulzu vo vode (plávanie) - ideálny pre použitie výhradne pocas plaveckého tréningu. Druhý pulzomer (nie je v balení) HRM-Tri™ je vytvorený s cielom spolahlivo merat pulz pri všetkých športoch - plávanie, beh a cyklistika plus poskytuje kompletnú metriku behu a dalšie výstupy - ideálny pre použitie pocas celého triatlonového preteku. Vdaka zabudovanému akcelerometru (v hodinkách) zabezpecuje meranie a záznam údajov o plávaní na otvorenej vode aj v krytých bazénoch. Už nemusíte pocítat preplávaný pocet dlžok, celkovú vzdialenost, tempo plávania, pocet a typ záberov a mnoho iného. V reálnom case dokáže vyhodnocovat index efektivity, urcit vaše SWOLF skóre, rozoznávat až 5 plaveckých štýlov.
Drill Log S hodinkami na zápästí sa môžete viac zameriavat na vylepšovanie techniky plávania. Forerunner 955 je pripravený zaznamenávat cvicenie na záber (napr. kopanie s doskou), ktoré jednoducho identifikujete od bežného plaveckého tréningu.
Bluetooth konektivita Štandardom vo funkcionalite športových hodiniek je možnost prepojenia hodiniek s kompatibilným smartfónom cez integrovaný Bluetooth Smart. Následne môžete využit funkciu Group a Live tracking a tiež on-line prístup k úctu na connect.garmin.com pre nahrávanie aktivít a prípadne stahovanie tréningových plánov, kdekolvek v teréne (bez PC). O všetko sa postará bezplatná aplikácia Garmin Connect™ Mobile dostupná na stiahnutie > > > > > >.
GPS+Glonass Simultánny príjem signálov zo satelitných systémov GPS a GLONASS aj s podporou GALILEO. Vaša poloha bude vždy lokalizovaná s vysokou presnostou aj v nárocných podmienkach.
Gyroskopický akcelerometer Integrovaný (gyroskopický) akcelerometer v hodinkách zabepecí analýzu a záznam behu aj pri vypnutom GPS v krytých priestoroch (napr. haly)
Race predictor Na základe aktívneho používania dokáže Forerunner 955 odhadnút vaše výsledky behu na urcité vzdialenosti 5K/10K/25K a pod. (cas, tempo, rýchlost) - Race Predictor.
Recovery advisor Váš Forerunner s pripojeným pulzomerom HRM-Pro™ môžete tiež použit na výpocet a zobrazenie odhadovaného casu úplného zotavenia, pred dalším tréningom. Funkcia "poradca pre zotavenie" zobrazí odhadovaný cas potrebné pre zotavanie ihned po ukoncení aktivity. Technológia Recovery advisor je poskytovaná a podporovaná spolocnostou Firstbeat Technologies Ltd.
Vibracné a zvukové upozornenia Hodinky podporujú komplexné nastavenie upozornení (alarmov) pri tréningu alebo na cas (budík). Môžete zvolit zvukové alebo vibracné upozornenia.
VO2 max. odhad Forerunner 955 môžete optimálne po pripojení pulzomera HRM-Pro™ použit aj na výpocet odhadovanej hodnoty VO2 max. VO2 max. je jeden s najlepších ukazovatelov aeróbnej vytrvalosti - maximálne využitie kyslíku. VO2 Max uvádza objem spotrebovaného kyslíku v mililitroch na kilogram telesnej hmotnosti za minútu. Všeobecne: cím vyššie císlo, tým viac kyslíka sa dostáva do svalov a výsledkom je rýchlejší a dlhší beh alebo iná aktivita. Funkcia pre odhad VO2 max. je poskytnutá a podporporová spolocnostou Firstbeat® Technologies Ltd.
Accident detection Funkcia DETEKCIA NEHODY (incident detection) sa aktivuje napr. pri páde z bicykla. Po pripojení kompatibilného smartfónu, umožnuje Forerunner 955 nastavenie a aktiváciu funkcie prostredníctvom mobilnej aplikácie Connect Garmin. Ked integrovaný akcelerometer detekuje pád z bicykla, tak aplikácia automaticky odošle SMS so súradnicou na vopred zadefinované (núdzové) mobilné císlo. Dostupné služby "asistenta" po pripojení kompatibilného smartfónu je možné nastavit a aktivovat prostredníctvom mobilnej aplikácie Connect Garmin. Následné budete schopný jednoducho a okamžite zdielat informácie o vašej aktuálej polohe v prípade potreby na vopred zadefinované (núdzové) mobilné císlo.
Body Battery Funkcia Body Battery™ monitoruje zásoby energie vášho tela. Monitor energie využíva údaje o strese, variabilitu srdcevej frekvecie (HRV), údaje o spánku a aktivitách na odhad zásob energie tela kedykolvek. Môžete si tak naplánovat den a optimalizovat casy pre aktivitu a odpocinok. Vyššie císlo znamená, že ste pripravení byt aktívni, zatial co nižšie císlo naznacuje, že by ste potrebovali relaxovat a trochu si odpocinút pred tréningom. Body Battery™ vám pomáha tiež sledovat vzory v priebehu niekolkých týždnov, takže pochopíte, ako posledné dni ovplyvnujú to, ako sa cítite dnes.
Vívofit - Kroky Zaznemanáva každý váš krok. Na displeji vidíte aktuálny pocet krokov, kolko krokov ešte zostáva prejst na splnenie denného ciela, kalórie, vzdialenost. Na Garmin Connect si nastavte vlastnú dlžku kroku pri chôdzi a dlžku kroku pri behu.
vívosmart - smart oznámenia Forerunner 955 nie je len športtester. Okrem sledovania vašej cesty k zdravému životnému štýlu vás po pripojení ku kompatibilnému smartfónu diskrétne upozorní na prichádzajúce hovory, sms a e-maily.
vívoactive - beh Existuje vela doplnkov, ktoré využívate pri športe, ale telefón k nim už nepatrí. Stací len zapnút hodinky (+GPS) a spustit jednu z predinštalovaných športových aplikácií, ktoré je možné v prípade modelu Forerunner 955 kombinovat do tzv. multišportových aktivít (napr. triathlon): beh (indoor, outdoor, na bežiacom páse), cyklistika (indoor, outdoor, MTB), chôdza (indoor, outdoor), veslovanie (indoor), plávanie v bazéne + na otvorenej vode, jóga, silový a kardio-tréning, eliptický tréning a beh do schodov, hiking, horolezectvo, lyžovanie, snowboarding, bežkovanie, SUP a iné. Pre detailnejšie informácie o vašom výkone stací pripojit k hodinkám ten správny snímac spomedzi kompatibilného príslušenstva. Telefón už nebudete potrebovat.
vívoactive - connect IQ Prispôsobujte a mente si svoje hodinky podla nálady a potrieb, vdaka aplikáciám a widgetom cez nové rozhranie Garmin Connect IQ™ . Pridávajte si dátové polia, mente vzhlad hodiniek podla vlastných predstáv.
vívo - garmin pay Vdaka funkcii Garmin Pay Garmin Pay™ môžete bezkontaktne platit za svoje nákupy.
Garmin Explore App Garmin Explore™ App nová bezplatná (mobilná) aplikácia, ktorá doplna praktické funkcie a využitelnost kompatibilných zariadení. Garmin Explore umožnuje plánovat trasy a následne ich odoslat do zariadenia so zobrazením prejdených trás na mapách, ktoré je možné stiahnut a využívat aj off-line (bez pripojenia k internetu). Vytvorené trasy a body je možné jednoducho zdielat aj dalšími používatelmi. Dalšie funkcie dostupné on-line (s pripojením k internetu) poskytujú používatelovi prístup k volitelným mapám (na stiahnutie) podla potreby.
zrieknutie sa zodpovednosti Zrieknutie sa zodpovednosti v prípade sledovania aktivity
Zariadenia na sledovanie aktivity od spolocnosti Garmin sú nástroje urcené na poskytovanie informácií na zachovanie aktívneho a zdravého životného štýlu. Zariadenia na sledovanie aktivity od spolocnosti Garmin fungujú pomocou snímacov, ktoré sledujú váš pohyb. Údaje a informácie poskytované týmito zariadeniami sú urcené na presné sledovanie vašej aktivity, nemusia však byt presné na 100% vrátane údajov o krokoch, spánku, vzdialenosti a kalóriách. Zariadenia na sledovanie aktivity od spolocnosti Garmin nie sú medicínske prístroje a údaje nimi poskytované nie sú urcené na medicínske úcely ani diagnostiku, ošetrenie, liecbu alebo prevenciu akýchkolvek zdravotných problémov. Spolocnost Garmin odporúca poradit sa so svojím lekárom pred tým, ako sa zacnete venovat nejakej športovej cinnosti.
zrieknutie sa zodpovednosti Presnost merania optického pulzomera na zápästí (Elevate)



Stránky o produkte:

https://www.garmin.sk/forerunner-955-black_d8140.html


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.