Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Pavol Barka
[email protected]
 
 
 
 
 

 

Garmin GPSmap 64s + SK TOPO

 
 
 
 
 
 
 
  • Garmin GPSmap 64s + SK TOPO
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKGA010-01199-10
Part No.:
010-01199-10
EAN:
753759115838
Výrobca:

Garmin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

GPSmap 64s je vďaka svojej výbave a vlastnostiam určený pre všetkých vyznávačov outdoorových aktivít. Základnú konštrukciu a výbavu zdieľa s modelom GPSmap 64  plus je vybavený barometrickým výškomerom a 3D elektronickým kompasom. Komunikačné rozhranie je doplnené o ANT+ čo umožňuje pripojenie voliteľných externých snímačov (pulzomer, snímač kadencie, tempe) + prenos údajov medzi zariadeniami Garmin.

Túra v každom počasí, aj v extrémnych podmienkach... zariadenie je odolné voči dažďu, snehu, potu, krátkodobému namočeniu....

Zariadenie je kompatibilné so snímačmi HR PREMIUM, GSC 10 snímač kadencie/rýchlosti. Snímače nie sú súčasťou balenia, ich výber je dostupný na záložke súvisiace produkty..
Napájanie je zabezpečené dvoma batériami typu AA (nie sú súčasťou balenia), ktoré môžte v prípade potreby jednoducho a rýchlo vymeniť. Alternatívne môžete zvoliť voliteľné príslušenstvo - nabíjacie batérie NiMH batériový zväzok NiMH batériový zväzok
Vďaka vysokocitlivému GPS signálu máte spoľahlivé informácie o vzdialenosti, tempe/rýchlosti, čase, výške a ďalších hodnotách aj v náročnejších podmienkach (v horách, pri stromoch, budovách ...).
Na slovenský trh je zariadenie dodávané s plnou podporou - ovládanie v slovenčine, užívateľská príručka v slovenskom jazyku.
Zariadenie ľahko pripojíte k svojmu PC/Mac cez USB kábel. Pre všetkých používateľov sú dostupné zaujímavé a užitočné služby prostredníctvom bezplatnej internetovej aplikácie. Garmin Connect™ poskytuje o.i. nástroje pre správu prejdených trás, vyhodnocovanie, archiváciu a zdieľanie. Vďaka podporovanej funkcii fotonavigácia vás zariadenie dokáže navigovať aj podľa získaných obrázkov z Garmin Connect™. Pre používateľov turistických GPS je tiež určená bezplatná aplikácia >>>BASECAMP<<< , kde si môžete jednoducho plánovať cesty (výlety), analyzovať a spravovať zaznamenané trasy a body, prípadne spravovať body záujmu POI a mnoho iného. Séria GPSmap62 je tiež kompatibilná s voľným softvérom Custom Maps, ktorý transformuje papierové a elektronické mapy do formátu, ktorý si môžete nahrať do vášho navigátora.
GPSmap64s je vybavené elektronickým 3D kompasom, čo z neho robí spoľahlivého spoločníka aj v neznámom teréne. Už nie je potrebné držať kompas vodorovne, aby ukazoval správny smer. Jednoduché a presné ovládanie je zabezpečené cez niekoľko funkčných tlačidiel. Spoľahlivo ho tak dokážete ovládať aj za extrémnych podmienok.
Zariadenie má predinštalovanú topografickú mapu SK TOPO v.4 .
GPSmap 64s je vybavené slotom na mikro SD karty, ktorý môžete využiť na nahrávanie ľubovoľných máp z edície TOPO alebo cestné. Podporovaná veľkosť SD karty je 8 GB SDHC.
Funkcia Smart upozornenia (notifikácie) prostredníctvom Bluetooth® prepojenia s vaším smartfónom vás diskrétne informuje o prichádzajúcich e-mailoch, správach a iných upozorneniach z vášho telefónu (iPhone® 4s a novší).
Novinkou vo funkcionalite je možnosť prepojenia s kompatibilným smartfónom za účelom živého sledovania aktivity tzv. "Live tracking", ktoré doplnené o možnosť nahratia aktivity priamo po jej ukončení od účtu na connect.garmin.com. O všetko sa postará bezplatná aplikácia Garmin Connect™ Mobile dostupná na stiahnutie > > > > > >.
Barometrický výškomer zabezpečí zobrazenie údaj na dispelji presnejšie ako kedykoľvek predtým.Vstavaný barometrický výškomer zabezpečuje presné meranie nadmorskej výšky v závislosti od zmeny tlaku vzduchu. Alternatívne poslúži aj na krátkodobú predpoveď počasia, čo oceníte najmä v horách.
Zariadenie je vybavené mapou Slovakia Topo . Takže sa v neznámom teréne nestratíte... Zariadenie je vybavené mapou Slovakia Topo . Takže sa v neznámom teréne nestratíte...
Vďaka simultánnemu príjmu signálu zo satelitov GPS a GLONASS máte istotu, že vaša poloha bude lokalizovaná presne aj v náročných podmienkach.
Aplikácia >>>Adventures<<<  poskytuje bezplatný a interaktívny spôsob, ako si môžete vymieňať jednotlivé príbehy s komunitou ostatných cestovateľov, chváliť sa so svojimi cestami či zdieľať svoje obľúbené miesta s priateľmi a rodinou.


Zaradenie produktu

 

Stránky o produkte:

http://www.garmin.sk/gpsmap-64s-sk-topo_d3983.html


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.