Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Pavol Barka
[email protected]
 
 
 
 
 

 

Garmin quatix 3 - jachtárske/námorné GPS hodinky

 
 
 
 
 
 
 
  • Garmin quatix 3 - jachtárske/námorné GPS hodinky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKGA010-01338-1B
Part No.:
010-01338-1B
EAN:
753759158897
Výrobca:

Garmin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Stvorený pre všetkých námorníkov - ci už ste oddaný plachtám alebo motorom. quatix™ 3 sú jediné námorné a jachtárske hodinky s GPS, ktoré poskytujú širokú škálu rôznych navigacných funkcií. Dokážu tiež fungovat ako dialkový ovládac zabudovanej námornej navigácie alebo audio systému na palube, prípadne zobrazia dáta a informácie z kompatibilných zariadení (sonarové dáta, hlbka, teplota vody, autopilot a pod). Quatix™ je dalej vybavený výškomerom, barometrom, 3D kompasom, snímacom teploty okolia, prílivovými tabulkami ale tiež funkciou MOB (man-over-board) - muž cez palubu, ktorá je priradená k tlacidlu. Jachtárov oslovia predovšetkým funkcie, ktoré nájdu len v hodinkách quatix™ 3.

Hodinky qutatix® 3 doplnajú kompletnú ponuku série fénix™ & tactix™ Zachovali sa všetky preferované vlastnosti, ktoré boli ocenované nielen profesionálnymi športovcami, horskými vodcami, ale aj bežnými používatelmi. Výnimocne presné za každých podmienok. Spolahlivo vás navigujú za každým dobrodružstvom a bezpecne na ceste spät domov. Velkou novinkou je celkom nové používatelské rozhranie, ktoré okrem iného pocíta s možným rozšíreniami funkcií, zobrazením hodiniek a rôznych widgetov, ktoré umožnia vytvorit originálne hodinky. Všetko bude dostupné vdaka novej službe > > > Connect IQ™ store.

Hlavné prednosti a vylepšenia modelu fénix® 3 Sapphire - navyše v balení vybavený ciernym koženným remienkom, ktorý bude tvorit ideálny doplnok k vášmu životnému štýlu. Zafírové sklícko tiež zabezpecuje mimoriadnu odolnost voci poškriabaniu.

PECIALIZOVANÉ JACHTÁRSKE FUNKCIE

Quatix™ 3 dokáže kombinovat pokrocilé jachtárske prístroje v jedných hodinkách. Jednoducho napríklad nastavíte virtuálnu štartovaciu líniu medzi dvoma bodmi (súradnicami). Následne Vás po prepocte informuje o vzdialenosti k štart. línii, potrebnej rýchlosti a ostávajúcom case do štartu. S plavidlom tak dokážete prekrocit líniu štartu pri maximálnej rýchlosti a v požadovanom case štartu pretekov. Po prekrocení línie štartu, sa quatix™ 3 automaticky “prepne” do režimu TACK ASSIST a informuje používatela o reálnom smerovaní plavidla a optimálnom uhle pri plachtení. Jedine s hodinkami Quatix™ dokážete dokonale a efektívne ovládat vašu plavbu. Viac o funkciách a výbave nájdete v dostupnej prírucke na odkaze > > > > >

ROZŠÍRENÁ FUNKCNOST CEZ PREPOJENIE NA NMEA 2000

Pokial sa rozhodnete využit quatix™ 3 naplno a chcete aby zobrazoval aj dalšie požadované dáta z integrovanej siete NMEA 2000, potrebujete sietový adaptér >>>GNT 10<<< (dostupný samostatne). Ten jednoducho pripojíte k existujúcej sieti, a môžete celý systém a dáta spojit s hodinkami. Všetky dôležité údaje môžete následne odosielat a zobrazovat na hodinkách.

Prenášané údaje siete NMEA 2000:

GPS pozícia, rýchlost a kurz, navigacné údaje dostupné cez GPS na palube, teplota vzduchu, hlbka, rýchlost a teplota vody, vietor (zdanlivý, na hladine, VMG to wind). Tiež môžete využit automatické oznacenie pozície MOB, jednoducho stlacením tlacidla na hodinkách.

NAPLÁNUJTE SI PLAVBU DOMA

Pre prípravu a analýzu navigacných dát môžete využit PC/MAC aplikáciu >>>HomePort™<<<. Po pripojení hodiniek k pocítacu, jednoducho dokážete analyzovat všetky získané dáta a využit ich napríklad pre prípravu dalších plánov. Ak využívate na navigáciu iPad®, iPhone®5 alebo iPhone 4s, tak Garmin má pre Vás aplikáciu BlueChart® Mobile, s ktorou dokážu hodinky Quatix™ komunikovat bezdrôtovo. Získate tak okamžitý prístup k vašim dátam z hodiniek bez fyzického pripojenia s uvedeným ziariadením.

DIALKOVÉ OVLÁDANIE VÁŠHO AUTOPILOTA

Dalšou z úžasných funkcií je možnost dialkového ovládania zabudovaného autopilota na palube plavidla. Takto môžete kdekolvek v dosahu snímaca prebrat kontrolu nad ovládaním alebo jednoducho si nechat zobrazovat informácie na displeji hodiniek.



Stránky o produkte:

http://www.garmin.sk/quatix-3-_d5175.html


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.