Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Pavol Barka
[email protected]
 
 
 
 
 

 

Garmin VENU 2S Light Gold/Light Sand

 
 
 
 
 
 
 
  • Garmin VENU 2S Light Gold/Light Sand
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKGA010-02429-11
Part No.:
010-02429-11
EAN:
753759271886
Výrobca:

Garmin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

MYSEL A TELO - NAVZÁJOM PREPOJENÉ GARMINOM.

Ked žijete zdravo, váš život je lepší. Tieto smart hodiny s GPS vám pomôžu lepšie pochopit, co sa deje vo vašom tele, vdaka pokrocilému monitorovaniu vášho zdravia a fitness funkciám.


Venu 2

ŠTÝLOVO NAVRHNUTÉ PRE ŽIVOT. Krásny AMOLED displej je perfektne citatelný aj na priamom slnku. Skúste zapnút režim always-on a displej zostane viditelný stále.

VYROBENÉ PRE AKTÍVNY ŽIVOTNÝ ŠTÝL. Od odolného Corning® Gorilla® Glass 3 displeja až po elegantnú lunetu z nehrdzavejúcej ocele a pohodlný silikónový remienok sú tieto smart hodiny pripravené na cokolvek.

Venu 2

Animácie cvicení Aby ste správne vykonávali jednotlivé cviky, priamo na zápästí vidíte animácie cvikov pre silový tréning, kardio, jogu a Pilates.
Dýchanie Nádych - výdych, túto cinnost si ani neuvedomujeme. VENU 2/2S sleduje váš dych a v prípade akejkolvek zmeny vás upozorní a prevedie kontrolovaným dychovým cvicením.
HIIT tréningy Profil aktivity pre vysoko intenzívne intervalové tréningy (HIIT) obsahuje rôzne casovace vrátane AMRAP, EMOM, Tabata a vlastný. Nastavte si pocet kôl, intervaly cvicenie/odpocinok a dalšie.
Hydratácia Sledovanie príjmu tekutín je velmi dôležité. VENU 2/2S vás upozorní, že je cas doplnit tekutiny a zaznamenáva celkový objem prijatých tekutín pocas dna.
Kondicný vek Funkcia FITNESS AGE (kondicný vek) s použitím vášho veku, týždennej energickej aktivity, srdcového tepu v pokoji a BMI alebo percenta telesného tuku odhadne, ci je vaše telo mladšie alebo staršie, ako je váš skutocný vek.
Menstrual cycle tracking Lepšie pochopíte svoje telo vdaka aplikácii Menštruacný cyklus. Sledujte detaily svojho cyklu, zaznamenávajte fyzické a emocné symptómy a osobné poznámky k pravidelnosti cyklu a prechodu do menopauzy. Získate rady k trénovaniu a stravovaniu v každej fáze aktuálneho cyklu.
Momentky zdravia Funkcia HEALTH SNAPSHOT™ - stací dvojminútové cvicenie pre záznam klúcových štatistík vášho zdravia vrátane pulzu, variability srdcového tepu, Pulse Ox, dýchania a stresu. Následne sa vygeneruje report s týmito štatistikami cez aplikáciu Garmin Connect vo vašom smartfóne.
Integrovaný mp3 player Integovaný prehrávac hudby (.mp3) s pamätou až pre 650 skladieb pre okamžité prehrávanie priamo z hodiniek. Odteraz si prehráte svoju oblúbenú hudbu priamo zo zápästia po pripojení externých bezdrôtových Bluetooth slúchadiel (nie sú súcastou balenia). Zoznam kompatibilných bezdrôtových slúchadiel nájdete na odkaze > > > Bluetooth slúchadlá. Nahrat požadované skladby je velmi jednoduché, stací hodinky pripojit k pocítacu cez priložený USB kábel alebo použijete smartfón a svoj playlist si môžete synchronizovat aj cez oblúbenú streamovaciu službu ako Spotify alebo Deezer Pri tréningu už nebude pri pocúvaní hudby potrebovat externý prehrávac (smartfón).
PULSE OX Integrovaný optický snímac PULSE OX zabezpecuje presné, spolahlivé a pohodlné meranie saturácie krvného hemoglobínu kyslíkom. Kontrola úrovne kyslíka v krvi pri používaní hodiniek vám pomôže sledovat reakcie tela na zvýšenú fyzickú aktivitu napríklad vo vysokých nadmorských výškach. Merania závisia od mnohých faktorov vrátane celkového zdravia a kondície.
Accident detection Funkcia DETEKCIA NEHODY (incident detection) sa aktivuje napr. pri páde z bicykla. Po pripojení kompatibilného smartfónu, umožnuje VENU 2/2S nastavenie a aktiváciu funkcie prostredníctvom mobilnej aplikácie Connect Garmin. Ked integrovaný akcelerometer detekuje pád z bicykla, tak aplikácia automaticky odošle SMS so súradnicou na vopred zadefinované (núdzové) mobilné císlo. Dostupné služby "asistenta" po pripojení kompatibilného smartfónu je možné nastavit a aktivovat prostredníctvom mobilnej aplikácie Connect Garmin. Následné budete schopný jednoducho a okamžite zdielat informácie o vašej aktuálej polohe v prípade potreby na vopred zadefinované (núdzové) mobilné císlo.
Body Battery Funkcia Body Battery™ monitoruje zásoby energie vášho tela. Monitor energie využíva údaje o strese, variabilitu srdcevej frekvecie (HRV), údaje o spánku a aktivitách na odhad zásob energie tela kedykolvek. Môžete si tak naplánovat den a optimalizovat casy pre aktivitu a odpocinok. Vyššie císlo znamená, že ste pripravení byt aktívni, zatial co nižšie císlo naznacuje, že by ste potrebovali relaxovat a trochu si odpocinút pred tréningom. Body Battery™ vám pomáha tiež sledovat vzory v priebehu niekolkých týždnov, takže pochopíte, ako posledné dni ovplyvnujú to, ako sa cítite dnes.
Vivofit - Batéria VENU 2S sú vybavené nabíjatelnou lithium-ionovou batériou s výdržou až do 10 dní v režime hodiniek + sledovanie dennej aktivity a monitorovanie pulzu 24/7. So zapnutým GPS a prehrávacom hudby vydrží až do 7 hodín. Stací ho jednoducho nabit cez USB nabíjací/dátový klip, cez ktorý si tiež po pripojení k PC jednoducho prenesiete údaje do aplikácie Garmin Connect.
Vivofit - Spánok VENU 2/2S je vybavené funkciou pokrocilého monitorovania spánku. Sleduje rôzne fázy spánku ako aj pulz, stres, Pulse Ox a dýchanie. Dokonca urcí skóre na základe kvality spánku a prehlad, ako môžete kvalitu spánku zlepšit. Následne si štatistiku môžete pozriet v profile na Garmin Connect™ alebo priamo na svojom smrartfóne prostredníctvom bezplatnej aplikácie Garmin Connect™ Mobile.
Vivofit - Kalórie Sledujte svoj postup k dosiahnutiu vytúženej cielovej váhy prostredníctvom detailných záznamov kalórií, ktoré ste spálili pocas celého dna, pocas fitness aktivít vrátane hodnoty bazálneho metabolizmu. Využite svoje bezplatné konto a aplikáciu MyFitnessPal na sledovanie stravy pocas dna a zobrazte si údaje v aplikácii Garmin Connect. Vdaka prepojeným kontám, si môžete jednoducho porovnat príjem kalórii s poctom kalórii spálených pri používaní zariadenia Garmin.
vívosmart HR - pulzomer Úplne nový typ pulzomera - Garmin Elevate pulzomer na zápästí - vám poskytne informácie o vašom priemernom pokojovom pulze v úderoch za minútu, ako aj aktuálny pulz. Vdaka informácii o pulze sú údaje o spálených kalóriách omnoho presnejšie. Táto technológia využíva zelené svetlo doplnené o fotodiódy - citlivé na úbytok rozptýleného svetla, ktoré preniká do pokožky. Prietok krvi (pulz) je sprevádzaný absorbovaním zeleného svetla a tento úbytok zaznamenávajú fotodiódy. Výsledkom je relatívne presné meranie pulzu, ktoré má svoje limity a na rozdiel od bežného pulzomera (hrudný pás) nedokáže zaznamenávat variabilitu srdcovej frekvencie. Nedokáže teda poskytovat potrebné údaje na úrovni vyšších modelov bežeckých hodiniek, ktoré využívajú snímanie prostredníctvom hrudného pásu - metrika behu. Intenzita svetla sa automaticky prispôsobuje tmavej pokožke, ale napríklad tetovanie v mieste snímania môže byt problém. Odporúcania a tipy pre správnu funkcnost a používanie hodiniek a optického snímaca nájdete v znalostnej databáze na odkaze > > >.
Vivofit - Ciel Podla úrovne aktivity VENU 2/2S sám priradí osobné a dosiahnutelné ciele každé ráno. Hned, ako dosiahnete tieto ciele, automaticky vás posúva k dosiahnutiu nového ciela na další den.
Vivofit - Cas Hodinky sú navrhnuté tak, aby ste ich mohli nosit 24 hodín denne 7 dní v týždni. Na zápästí máte prehlad nielen o svojich cieloch a postup pri ich postupnom dosahovaní, ale aj o case, nových sms, mailoch, ci zmeškaných hovoroch. Stací jediný dotyk displeja a presuniete zobrazovanú hodnotu (hodinky, dátum, kroky, denný ciel, kalórie, prejdená vzdialenost, srdcový tep, smart oznámenia, aplikácie). Displej je perfektne citatelný na priamom slnku aj v tme.
vívosmart HR - poschodia Vdaka zabudovanému barometrickému výškomeru VENU 2/2S pocíta nastúpané a zídené poschodia, a tým získavate extra body v rámci sledovania dennej aktivity.
Vivofit - Vodotesnot Hodinky sú vodotesné (5ATM), takže sa s nimi môžete bez obáv sprchovat, plávat.
vívosmart HR - intenzívna aktivita Monitorujte svoj pokrok v dosahovaní cielov aeróbnej aktivity, ktoré sú stanovené na základe odporúcaní svetových zdravotníckych organizácií ako American Heart Association, U.S. Centers for Disease Control and Prevention a World Health Organization. Pulzomer identifikuje podla zvýšeného tepu, že vykonávate fyzicky nárocnejšiu aktivitu a zaznamená cas jej trvania.
Vivofit - Pohybový indikátor Budte aktívni! K pohybu vás motivuje výzva na pohyb spolu so zavibrovaním po hodine bez pohybu. Každých 15 minút necinnosti sa rozsvieti další diel. Stací sa pár minút poprechádzat a výzva sa stratí.
vívosmart HR - aktívne kalórie Pulzomer na zápästí poskytne informácie pre presné urcenie spálených kalórií pocas aktivity a v aplikácii sa zobrazí pocet aktívnych kalórií bez bazálneho metabolizmu tela.
Vivofit - Bezdrôdová synch Komplexné informácie o vašom postupe, dosiahnutých cieloch získate po bezdrôtovej synchronizácii s vaším profilom na Garmin Connect prostredníctvom Bluetooth Smart technológie.
Vívofit - Kroky Zaznemanáva každý váš krok. Na displeji vidíte aktuálny pocet krokov, kolko krokov ešte zostáva prejst na splnenie denného ciela, kalórie, vzdialenost. Na Garmin Connect si nastavte vlastnú dlžku kroku pri chôdzi a dlžku kroku pri behu.
vívosmart - dotykový displej Dotykový AMOLED displej je perfektne citatelný. Na ovládanie vášho VENU 2/2S vám stací len jeden prst a dotykom prechádzate položkami v menu, zobrazovanými údajmi.
vívosmart - vibracné upozornenia VENU 2/2S vás diskrétne upozorní zavibrovaním, že je cas sa hýbat. Po spárovaní s kompatibilným smartfónom sa na displeji hodiniek zobrazí notifikácia a jemné zavibrovanie vás upozorní na prichádzajúci hovor, sms a dalšie upozornenia z kalendára, sociálnych sietí ci iných mobilných aplikácií. Aj pocas fitness aktivít vás usmernia vibracné upozornenia.
vívosmart - smart oznámenia Okrem sledovania vašej cesty k zdravému životnému štýlu vás po pripojení ku kompatibilnému smartfónu diskrétne upozorní na prichádzajúce hovoty, textové správy, maily a iné upozornenia. Prichádzajúci hovor môžete odmietnut a obratom odoslat správu priamo z hodín (len Android).
vívosmart - auto sync Automaticky sa zosynchronizuje (prenesie údaje do vášho profilu v aplikácii Garmin Connect) prostredníctvom kompatibilného smartfónu.
vívosmart - ovládanie hudby Pocúvajte hudbu zo svojho smartfónu a ovládajte prehrávanie cez VENU 2/2S.
vívoactive - beh Existuje vela doplnkov, ktoré využívate pri športe, ale telefón k nim už nepatrí. Stací len zapnút GPS a spustit jednu z viac ako 20 predinštalovaných športových aplikácií: beh (indoor, outdoor, na bežiacom páse), cyklistika (indoor, outdoor), chôdza (indoor, outdoor), veslovanie (indoor, outdoor), plávanie v bazéne, golf (digitálna skóre karta, AutoShot - automatické meranie dlžky rany, náhlad na green s možnostou manuálne menit pozíciu jamky, prekážky, štatistiky hry), lyže/snowboard, bežky, SUP (stand-up paddle boarding), joga, Pilates, silový tréning. Pre detailnejšie informácie o vašom výkone stací pripojit k hodinkám ten správny snímac spomedzi kompatibilného príslušenstva. Telefón už nebudete potrebovat.
vívo - move iq Move IQ automaticky rozlíši aktivity ako chôdza, beh, cyklistika, plávanie a eliptický trenažér bez toho, aby ste museli zapnút casovat aktivity. Automaticky rozozná zmenu vášho pohybu, takže môžete z chôdze prejst do behu a automaticky sa zaznamená aktivita, ktorej detailné informácie sa zobrazia v profile na Garmin Connect alebo v mobilnej aplikácii Garmin Connect Mobile app.
vívoactive - connect IQ Prispôsobujte a mente si svoje hodinky podla nálady a potrieb, vdaka aplikáciám a widgetom cez nové rozhranie Garmin Connect IQ™ . Pridávajte si dátové polia, mente vzhlad hodiniek podla vlastných predstáv.
vívo - vo2 max Funkcia odhadu VO2 max na základe údajov o srdcovom tepe z Elevate pulzomera na zápästí vám poskytne presnejší obraz o úrovni vašej kondície. Na základe týchto údajov tiež odhadne váš kondicný vek, ktorý môžete znižovat tvrdým tréningom a cvicením.
vívo - opakovania Pokrocilá funkcia pre silový tréning okrem pocítania opakovaní a sérií zaznamená použité váhy a silu plus zobrazí na displeji hodín grafiku, ktoré svalové skupiny práve precvicujete. Automatické pocítanie opakovaní pre silový tréning sleduje nielen pocet opakovaní, ale aj série a cas oddychu medzi sériami. Následne si svoj tréning môžete pozriet vo vašom konte na Garmin Connect.
vívo - námaha VENU 2/2S monitoruje úroven stresu/námahy pocas celého dna a zobrazí casové úseky zvýšenej námahy/stresu alebo zotavenia v klude (oddych).
vívo - garmin pay Vdaka funkcii Garmin Pay Garmin Pay™môžete bezkontaktne platit za svoje nákupy.
zrieknutie sa zodpovednosti Zrieknutie sa zodpovednosti v prípade sledovania aktivity
Zariadenia na sledovanie aktivity od spolocnosti Garmin sú nástroje urcené na poskytovanie informácií na zachovanie aktívneho a zdravého životného štýlu. Zariadenia na sledovanie aktivity od spolocnosti Garmin fungujú pomocou snímacov, ktoré sledujú váš pohyb. Údaje a informácie poskytované týmito zariadeniami sú urcené na presné sledovanie vašej aktivity, nemusia však byt presné na 100% vrátane údajov o krokoch, spánku, vzdialenosti a kalóriách. Zariadenia na sledovanie aktivity od spolocnosti Garmin nie sú medicínske prístroje a údaje nimi poskytované nie sú urcené na medicínske úcely ani diagnostiku, ošetrenie, liecbu alebo prevenciu akýchkolvek zdravotných problémov. Spolocnost Garmin odporúca poradit sa so svojím lekárom pred tým, ako sa zacnete venovat nejakej športovej cinnosti.



Stránky o produkte:

https://www.garmin.sk/venu-2s-light-gold-light-sand_d7802.html


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.