Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Pavol Barka
[email protected]
 
 
 
 
 

 

Garmin zumo 390LM Lifetime PLUS

 
 
 
 
 
 
 
  • Garmin zumo 390LM Lifetime PLUS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKGA020-00218-05
Part No.:
020-00218-05
EAN:
753759119362
Výrobca:

Garmin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Uvedomujeme si, že jazda na motorke je úplne iná, než jazda autom. Preto sme vytvorili zumo odhliadnuc od iných navigátorov na trhu. Séria navigácií zumo je konštruovaná, vyrábaná a testovaná špeciálne pre jedinečné potreby motorkárov. Jednoducho povedané, zumo je navrhnuté a vytvorené motorkármi pre motorkárov.

Odlišnosť v dizajne

Motorkári potrebujú predovšetkým čistú myseľ na ceste. Posledná vec, ktorú by ste si mali robiť sú starosti pri cestovaní na motocykli, pri dochádzaní na dovolenku, je výkon vášho navigátora. Séria zumo ponúka rad funkcií podľa túžob motorkára. Príjemný dotykový displej prispôsobený na použitie s rukavicami umožňuje ovládať zumo bez odstránenia akéhokoľvek oblečenia či výbavy. Špeciálne motocyklové rozhranie prispôsobené pre ľavú ruku je optimalizované pre vaše pohodlie z jazdy.


Navigačné nástroje

zumo aj vám poskytuje všetky navigačné funkcie, ktoré sa dajú očakávať od svetového lídra v oblasti GPS navigácie. zumo vám poskytuje tie najlepšie funkcie ako služby pri výjazdoch, ukazovateľ maximálnych povolených rýchlosti, rozšírený asistent jazdných pruhov s fotorealistickým náhľadom a samozrejme funkcia TracBack. Môžete sa spoľahnúť že vás zumo dostane z bodu A do bodu B a urobí to všetko bezpečne a sebaisto.


Bluetooth®

Technológia Bluetooth® sprostredkuje spárovanie kompatibilného telefónu a jasné hovorené príkazy "odbočka po odbočke" bezdrôtovo do helmy.


Doživotná aktualizácia máp

Cesty sa menia, takže budete potrebovať mapy, ktoré sú aktuálne. Doživotná aktualizácia máp vám ponúka aktualizácie zdarma počas životnosti zariadenia až 4x ročne, takže sa môžete pohybovať po najaktuálnejších cestách, diaľniciach a bodoch záujmu (POI).


Vodotesný (IPX7) a odolný voči palivu

zumo je konštruované tak, aby vydržalo všetky vplyvy počasia od lejaku až po teploty pod bodom mrazu alebo horúceho slnka. Zvolením plastov odolným proti poliatiu palivom pri návrhu, nemá zumo s týmto faktorom žiadny problém. Okrem toho poskytujeme motocyklovú montážnu sadu s držiakom, takže váš prístroj sa bezpečne a jednoducho uchytí k vašej motorke.


Priateľský k rukaviciam a čitateľný na slnku

Dotykový displej zuma bol navrhnutý s vysokou citlivosťou pre ľahkú prevádzku pri nosení rukavíc. Neustále zdokonaľovanie technológie viedlo k displeju, ktorý je výrazne čitateľný počas najsvetlejších dní a najtmavších nocí.


Poznaj ten správny pruh

Pri jazde zumo 390 jasne vopred vyznačí blížiacu sa správnu odbočku alebo výjazd, spolu s presným vyobrazením na ceste. Rozšírený asistent jazdných pruhov s fotorealistickým náhľadom vás vopred upozorní na správny pruh pre vaše ďalšie cesty, aby nedochádzalo k zámene na diaľniciach a na mnohopruhových križovatkách. Predinštalovaná cestná mapa Európy obsahuje detaily 45 štátov a databázu miliónov užitočných bodov záujmu (POI), vrátane čerpacích staníc, odpočívadiel, služieb a mnoho ďalšieho.


Plánuj a zdieľaj výlety

Stiahnite si bezplatný softvér BaseCamp™ a naplánujte si ďalšiu jazdu. Môžete vytvoriť cesty, prejazdové body zo svojho počítača a potom si ich presunúť do svojho zariadenia zumo.


História servisu

Poznačte si dátum, najazdené kilometre a typ údržby vykonanej na motocykli.



Stránky o produkte:

http://www.garmin.sk/garmin-zumo-390lm-lifetime-plus_d3937.html


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 

Parametre

 
 
 

Základné parametre
Určenie:  Motocykel 
 
 
 
 
 
 
 

Súvisiace dokumenty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.