Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Pavol Barka
[email protected]
 
 
 
 
 

 

Garmin zumo 396 LMT-S Lifetime

 
 
 
 
 
 
 
  • Garmin zumo 396 LMT-S Lifetime
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKGA010-02019-10
Part No.:
010-02019-10
EAN:
753759207731
Výrobca:

Garmin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Premente každú cestu na dobrodružstvo s novým Garmin zumo 396 LMT-S. Táto 4.3” motocyklová GPS navigácia, ponúka dobrodružné „klukaté“ trasy, bezdrôtové zdielanie GPX súborov s trasami pre ostatných jazdcov a smart funkcie prostredníctvom mobilnej aplikácie Smartphone Link. Vdaka integrovanej bezdrôtovej technológii Wi-Fi® v zariadení jednoducho aktualizujete mapy a firmvér priamo bez nutnosti pripojenia k pocítacu. Bezdrôtová technológia Bluetooth® zase poslúži na ovládanie hudobného prehrávaca vo vašom telefóne. Novinkou sú dopravné služby, pocasie, zdielanie svojej polohy s funkciou LiveTrack, možnost telefonovania hands-free, smart notifikácie z vášho telefónu, výstrahy pre jazdca a iné.

ODOLNÝ DIZAJN: Nový odolnejší dizajn, jednoduché ovládanie v rukaviciach, dobrá citatelnost aj na priamom slnku, 4,3" displej odolný voci UV žiareniu, benzínu a drsnému pocasiu.
LIVE SLUŽBY: Zdarma prístup k online službám ako napr. dopravné správy, pocasie a iné pri spárovaní s mobilnou aplikáciou Smartphone Link vo vašom telefóne
INTEGROVANÁ Wi-Fi®: Jednoduchá aktualizácia máp, firmvéru a POI bodov bez nutnosti pripojenia k pocítacu vdaka zabudovanej Wi-Fi®.
HUDBA A MÉDIA: Na displeji vášho zumo ovládate prehrávac hudby a playlisty v smartfóne.
JAZDA V SKUPINE: Plánujte a zdielajte v reálnom case vašu polohu s priatelmi s funkciou LiveTrack. Jednoducho odosielajte GPX súbory z mobilného telefónu do vášho navigátora zumo 396 LMT-S. Naplánované a prejdené trasy viete jednoducho zdielat medzi navigáciami bezdrôtovo cez Bluetooth®.
UPOZORNENIE NA NEHODU: Umožnuje automaticky odoslat textovú správu s lokalizáciou predvolenému kontaktu v prípade nehody.
DATABÁZA TRIPADVISOR®: Pozrite si hodnotenia miest a cestovatelských POI bodov v blízkosti vašej trasy a ciela.
GARMIN ADVENTUROUS ROUTING™: Prispôsobte parametre trasy aby ste sa vyhli dialniciam a hlavným tahom a objavte nové hlukaté horské cesty.
VAROVANIA JAZDCA: Upozornenie na ostré zákruty, zmenu rýchlostí, železnicné priecestia, prechod divej zveri, rýchlostné kamery a iné.
SMART NOTIFIKÁCIE: Zobrazenie upozornení z vášho smartfónu. Textové správy, upozornenia z aplikácií sa zobrazujú priamo na displeji vášho navigátora Garmin zumo.
SMARTPHONE LINK: Stiahnite si mobilnú aplikáciu Smartphone Link do vášho smartfónu zdarma a získajte množstvo užitocných funkcií ako napríklad dopravné správy a pocasie.
TELEFONOVANIE A NAVIGACNÉ PRÍKAZY: Vdaka bezdrôtovej technológii Bluetooth® dokážete bezpecne prijímat hovory a navigacné pokyny priamo do komunikacného systému v helme.
PALIVOMER: Dynamicky navrhuje zástavky na tankovanie v závyslosti od vášho dojazdu a pohybu.
MONTÁŽNA SADA DO AUTA: Balenie obsahuje okrem iného aj montážnu sadu na použitie v automobile.



Stránky o produkte:

http://www.garmin.sk/garmin-zumo-396-lmt-s-lifetime_d6273.html


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 

Parametre

 
 
 

Základné parametre
Určenie:  Motocykel 
 
 
 
 
 
 
 

Súvisiace dokumenty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.