Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Pavol Barka
[email protected]
 
 
 
 
 

 

Garmin zumo 595LM Lifetime

 
 
 
 
 
 
 
  • Garmin zumo 595LM Lifetime
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKGA010-01603-10
Part No.:
010-01603-10
EAN:
753759160289
Výrobca:

Garmin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Vytvorený pre dobrodružstvo, Zrodený pre jazdu

V režime výpoctu "dobrodružná trasa", viete nastavit dalšie možnosti ako klukatost, kopcovitost a vyhnutie sa hlavným cestám na velkom 5,0" dotykovom displeji, ktorý viete ovládat v rukaviciach a ktorý viete pouzit bud zvyslo, alebo pozdlžne. Transflektívna obrazovka redukuje odlesky a to robí tento displej lahko citatelný dokonca aj na slnku.

Výhody technológie Bluetooth®

Synchronizujte svoje zumo s kompatibilným smartfónom s Bluetooth® headsetom/interkomom alebo helmou. Uložte svoj telefón bezpecne do vrecka alebo kufra a využite možnost hands-free volania bez straty a presmerovania pozornosti. Zo svojho smartfónu viete tiež prijímat smart upozornenia na hovory, texty, upozornenia aplikácií a dalšie, ktoré sa objavujú priamo na naigacnom displeji.

Jazdite chytrejšie so svojím smartfónom

Co sa deje na ceste pred vami? Garmin zumo 595LM viete prepojit so smartfónom a cez aplikáciu Smartphone Link tak bezdrôtovo prijímat informácie o pocasí a doprave. Táto aplikácia taktiež umožnuje LiveTrack. Ide o "vychytávku", ktorá umožnuje zdielat priatelom polohu a miesto pobytu pocas jazdy.

Vychutnajte si hudbu pri cestovaní

Chcete si vziat svoju oblúbenú zbierku hudby na jazdu? Váše zumo tiež umožnuje ovládat hudbu a médiá z kompatibilného MP3 prehrávaca alebo smartfónu priamo na dotykovom displeji navigácie a dokonca viete prehrávat svoj list cez oblúbený Spotify.

Dávajte väcší pozor s výstrahami pre jazdca

Pre zvýšenie ostražitosti na pozemných komunikáciách a podporenie bezpecnejšej jazdy, zumo 595LM vopred poskytuje užitocné upozornenia na ostré zákruty, zmeny rýchlosti, železnicné priecestia a na úseky prechodov divej zveri, školské zóny a dalšie. Navyše budete upozornení, ked sa vyberiete íst opacným smerom na jednosmernej ulici. Môžete tiež dostávat upozornenia na blížiace sa rýchlostné kamery. Pre dlhšie jazdy je tu varovanie pri únave, kedy vám navigácia navrhne prestávku a ponúkne potenciálne odpocívadlá na vašej aktívnej trase. Funkcia "Pred vami" umožnuje lahko vidiet zaujímavé miesta a mílniky na trase bez toho, aby ste museli opustit zobrazenie mapy. Jednoduché tvarovanie umožnuje pridat bod na mape a prispôsobit tak trasu, takže sa môžete nechat navigovat preferovanými oblastami alebo konkrétnymi cestami.

Už nikdy viac s prázdnou

Vstavaný palubný pocítac s digitálnym palivomerom je štandardnou funkciou každej navigácie zumo. Je teda lahké odhadnút, kolko kilometrov môžete jazdit skôr ako vám dôjde benzín. Palivomer ponúka dynamické upozornenie na natankovanie paliva a dokonca poskytne konkétne benzínové stanice po ceste. Ukazovatel obmedzenia rýchlosti vám ochotne dá vediet, kedy je cas na ubratie plynu. Kompas a databázy špecifických motocyklových bodov záujmu (POI) sú poruke vždy, ked potrebujete nájst servis, predajcu a dalšie. K dispozícii je tiež funkcia história servisu, ktorá vám pomôže udržat prehlad o servisných úkonoch na vašom motocykli.

Databáza Foursquare®

Garmin zumo 595LM obsahuje okrem databázy špecifických motocyklových bodov záujmu (POI) aj databázu Foursquare® s miliónmi nových a populárnych miest, ktoré sa oplatí objavit a navštívit.

Doživotná aktualizácia máp

Garmin zumo 595LM obsahuje doživotnú aktualizáciu máp po dobu životnosti vášho zariadenia, takže vaše trasy budú viest vždy aktuálnymi cestami a k aktuálnym bodom.

Navigacné nástroje

Fotorealistický asistent jazdných pruhov so zobrazením križovatiek a mimoúrovnových križovatiek na trase ulahcí orientáciu v zložitých úsekoch. Neprehliadnutelná šípka ukazuje na displeji navigácie správnu pozíciu a pruh, do ktorého je potrebné sa zaradit pri najbližej odbocke alebo výjazde. Garmin zumo 595 zobrazuje 3D terén a profil nadmorskej výšky celej trasy. K dispozícii je tiež funkcia TracBack®, ktorá umožnuje vrátit sa spät po tej istej trase.

Tlaku v pneumatikách a akcná kamera VIRB

Pre zvýšenie bezpecnosti na pozemných komunikáciách je zumo vybavené technológiou na meranie tlaku v pneumatikách, prostredníctvom snímacov (predáva sa samostatne). Snímace využívajú na prenos dát bezdrôtovú technológiu a vy si tak viete v realnom case pozriet tlak v každej pneumatike na displeji svojej navigácie zumo.
Garmin zumo 595LM je kompatibilný s akcnými kamerami Garmin VIRB (predáva sa samostatne). Dialkovo tak viete jednoducho ovládat spustenie a zastavenie nahrávania a zhotovenie fotografie a to všetko z displeja vášho navigátora zumo.



Stránky o produkte:

http://www.garmin.sk/garmin-zumo-595lm-lifetime_d5190.html


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 

Parametre

 
 
 

Základné parametre
Určenie:  Motocykel 
 
 
 
 
 
 
 

Súvisiace dokumenty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.