Note 3 - interactive whiteboard software based on interactive touch operation. Windows OS. Lifetime License /1device

 
 
 
 
 
 
 
  • Note 3 - interactive whiteboard software based on interactive touch operation. Windows OS. Lifetime License /1device
  • Note 3 - interactive whiteboard software based on interactive touch operation. Windows OS. Lifetime License /1device
  • Note 3 - interactive whiteboard software based on interactive touch operation. Windows OS. Lifetime License /1device
  • Note 3 - interactive whiteboard software based on interactive touch operation. Windows OS. Lifetime License /1device
  • Note 3 - interactive whiteboard software based on interactive touch operation. Windows OS. Lifetime License /1device

 Novinka 

 
 
 
 
 
 
 
 
Kód:
PSNTE3
Part No.:
PSNTE3
Výrobca:

Prestigio Solutions

Bez DPH
69.16 EUR
S DPH
82.99 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Note 3 - softvér na interaktívnej tabule, ktorý je založený na interaktívnom dotykovom ovládaní. beží na OS Windows. Typ licencie – doživotná, 1 licencia / 1 zariadenie.



vyskusajte si 15 dní demo

Note3 je aktualizovaná a vylepšená verzia EasiNote.

EasiNote je softvér pre interaktívnu tabuľu, ktorý je založený na interaktívnom dotykovom ovládaní. Softvér je vhodný pre Multiboard, Laptop, Tablety založené na operačnom systéme Windows na vyučovanie v triede alebo osobné použitie, ktorý poskytuje funkcie tabule, ako je písanie, mazanie, notácia, kreslenie a anotácia. Poskytuje výkonné interaktívne vyučovanie a zobrazovanie skúseností, ako je vyučovanie podpredmetov nástrojov a multimediálnej ukážky. Priateľské používateľské rozhranie, pohodlné ovládanie a rôzne scény sú vynikajúcimi súčasťami softvéru EasiNote. Pohodlná prevádzková skúsenosť. Navigačná mapa je vhodná pre stránku určenia polohy používateľa, panel s nástrojmi pre mobil s gestami vhodnými na demonštráciu prevádzky používateľa. Scény s rôznymi predmetmi. Rôzne predmety sú nastavené s rôznymi scenármi predmetov, vrátane angličtiny, matematiky, chémie, fyziky atď. Rôzne predmety poskytujú rôzne vyučovacie nástroje a používateľ môže použiť rôzne scény predmetov na vyučovanie podľa aktuálneho predmetu. Pohodlné a praktické prezentačné nástroje. Funkcie ako kryt obrazovky, reflektor, približovanie obrazovky a poznámky kedykoľvek integrujú tradičnú prezentáciu na tabuli do počítačovej inteligencie, čo zvyšuje praktickosť a pohodlie softvéru a zároveň preberá tradičný prevádzkový zvyk. Aktuálna simulácia mäkkého pera. Funkcia mäkkého pera poskytuje pocit simulácie mäkkého pera a počas procesu písania môže používateľ prezentovať efekt rukopisu rôzneho stupňa hrúbky podľa rýchlosti písania používateľa, aby používateľom poskytol lepší zážitok z písania. Prispôsobené vlastné nastavenia. Používatelia si môžu prispôsobiť nastavenia štetca, gumy a pozadia plátna podľa potreby a plne vyhovieť potrebám demonštrácie z každého detailu.


Je to všestranný softvér na interaktívne úlohy pre obchodné a vzdelávacie prostredie. Vďaka interaktívnej dotykovej technológii je ideálny pre učebne a osobné použitie na interaktívnych paneloch, notebookoch a tabletoch založených na OS Windows. Note3 ponúka funkcie ako písanie, mazanie, anotácie a kreslenie, čím uľahčuje výučbu a prezentácie. Zahŕňa špecifické nástroje a multimediálne funkcie pre rôzne vzdelávacie potreby a profesionálne prezentácie.

Vylepšite lekcie a prezentácie


Note3 zlepšuje vzdelávanie a podnikanie pomocou užívateľsky prívetivého rozhrania, navigačnej mapy a panelov s nástrojmi ovládanými gestami. Ponúka špecializované nástroje pre predmety ako angličtina, matematika, chémia a fyzika, vďaka čomu sú hodiny interaktívne. Funkcie ako kryt obrazovky, reflektor, približovanie a poznámky spájajú tradičné a moderné metódy a riešia problémy, ako je zapojenie a porozumenie. V podnikaní Note3 zlepšuje jasnosť prezentácie a udržiava pozornosť publika. Používatelia môžu zvýrazniť kľúčové body, priblížiť detaily, priamo pridávať anotácie a jednoducho sa v nich pohybovať, vďaka čomu je ideálny na stretnutia, školenia a prezentácie klientov.
The Ideal Interactive Tool
Note3 stands out due to its comprehensive features and ease of use. The friendly interface and practical presentation tools make it invaluable for teaching or business. Whether enriching classrooms, drawing football attack tactics or delivering impactful presentations, Note3 integrates traditional methods with advanced digital tools for a seamless experience. With a Note3 license, users access a lifetime of powerful features, making it a wise investment for educational and professional settings.
/>
Široká kompatibilita zariadení
Note3 je kompatibilný s viacerými zariadeniami. To zaisťuje flexibilitu a dostupnosť v rôznych prostrediach, od tried až po firemné prezentácie.



Interaktívne panely

Prenosné počítače

Osobné počítače

Tablet
PC

Projektory




Transformácia skúseností v triede
Softvér Note3 transformuje vzdelávacie skúsenosti pomocou interaktívnych nástrojov navrhnutých pre rôzne predmety. Tieto funkcie pomáhajú riešiť bežné vzdelávacie výzvy, ako je udržanie záujmu študentov, zabezpečenie jasnej komunikácie a prispôsobenie sa rôznym vzdelávacím potrebám. Medzi výhody patrí:

Simulované mäkké pero: Poskytuje prirodzený zážitok z písania, čím uľahčuje učiteľom ilustrovanie materiálov a študentom zapojenie sa do hodiny.
Prispôsobiteľné nastavenia: Umožňujú prispôsobenie štetcov, gumy a pozadia plátna, ktoré vyhovujú rôznym štýlom výučby a zlepšujú vizuálne učenie.
Intuitívne rozhranie: Zvyšuje zapojenie a efektivitu tým, že učiteľom uľahčuje vytváranie dynamických hodín a študentom umožňuje sledovať ich a aktívne sa zapájať.
Výrobca: PRESTIGIO SOLUTIONS


Zaradenie produktu

 

Stránky o produkte:

https://prestigio-solutions.com/product/note3-interactive-whiteboard-software


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.